Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

günaydın...
iclal Aydın-Hayat Güzeldir-sayfa 80
ya bizim evde öyle her gün öyle iş olmuyor ne iş buluyorsun kendine? cidden merak ettim, biz pis miyiz ?

bu cevaba bakılırsa evet soslucum biz pisiz

günaydın...
iclal Aydın-Hayat Güzeldir-sayfa 80

bu cevaba bakılırsa evet soslucum biz pisiz

lolisss ask olsun deme oyle uzulurum
ben biraz pimpirikliyim sanirim o da annemden kaynakli onu da yapsan iyi olurdu bunu da yapsan iyi olurdu diyor ben de hayir diyemiyorum
sor yaraniyor muyum hayir hep daha fazlasini istiyor :)

ben biraz pimpirikliyim sanirim o da annemden kaynakli onu da yapsan iyi olurdu bunu da yapsan iyi olurdu diyor ben de hayir diyemiyorum
annelerin evlerinde iş hiç bitmez zaten canım
gariplik seninkinde değil yani hepsi aynı
o kitabı bırak da eline bi toz bezi al demişliği çoktur benm anneminde

işsizliğimin ilk günlerinde benim annem de öyleydi, şimdi alıştı sağ olsun hiç demiyor '' gel bir işin ucundan tut'' diye

Yitik Cenet'i bitirdim...
Benim gibi ana konusu sadece aşk olan kitaplardan hoşlanmayanlar için birebir.Tabi ki romanda aşkta var ama ana konu değil

Küba'da devrim isteyen bir halkın,devrim gerçekleştikten sonra yaşadıkları sıkıntıları;açlık,sefalet ,hastalık içindeki insanların çaresizliğini.Zengin hayatları devrimle beraber felakete dönüştüğünü ailelerin parçalandığını ve bu ortamdaki iki kuzenin hayat mücadelesini anlatıyor.

Gerçekten çok güzel bir hayat mücadelesi,bağlılık ve sadakat.Şiddetle tavsiye ederim Cecilia Samartın'in Yitik Cenet'ini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…