- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
Hayır canım bildiğin tam buğday unuKepekli un mu demek istiyorsun Nurlum, bir kere yanlışlıkla yapmıştım. Islak kekti. Fena olmamıştı.
ben denedım, zeytınlı kekikli hemde ekmeğin evrim geçirmemiş haline benzıyordu
tadı güzeldi amaahahahaha ben ekmek olarak gördüm bir yandan da youtube ile uğraşıyorum
sağır duymaz benzetır hesabı,
Ciddi misin ya , ekmek gibi bişey mi yaptım ben şimdi .
Ama sen zeytin , kekik falan katmışsın , belki ondan öyle olmuştur yani umarım ondandır. Ben cevizli yaptım.
az olsun öz olsunbişi olmaz 45 dakıka sonra kocişi gelcek
korkutabılırız
Bu arada buğday unuyla kek yapan oldu mu ?
Bizim ki şimdi fırındanasıl olacak göreceğiz .
Hayır canım bildiğin tam buğday unuKepekli un mu demek istiyorsun Nurlum, bir kere yanlışlıkla yapmıştım. Islak kekti. Fena olmamıştı.
ben denedım, zeytınlı kekikli hemde ekmeğin evrim geçirmemiş haline benzıyordu
tadı güzeldi amaahahahaha ben ekmek olarak gördüm bir yandan da youtube ile uğraşıyorum
sağır duymaz benzetır hesabı,
Hayır canım bildiğin tam buğday unu
ohh sonbahar havası insana miskinlik veriyor
uzan yatağına oku, ama yatarak okumak uyku getırıyor haberın olsun
evet çok fena:)
zaten yatağa girmem min. 10u bulur daha eve 7de varıyorum, bi saat de okusam uyumadan oh-mis, kitapsız uyumam ben zaten, kitabım yoksa sudoku çözerim, öylece uykuya dalamıyorum maalesef...
kertekenleden korkan arkadaşım, korkma lütfen onlar çok ürkek hayvanlar, çoktan piyasadan kaybolmuştur, sen işini hallet
keşke yanında olsam, alsam elime de sevsem
Ben hiç denemedim, tadında bir değişiklik olmaz herhalde :44:
sen yanlış anladım sanırım. keke niyetlenip ekmek nasıl yapayım ben
ekmeğe nıyetlenıp ekmek yaptım
Umarım güzel olur , daha evvel aynı unla kurabiye yaptım fena değildi .Bekleyip göreceğiz
Bende devrim yaptın sandım .Zeytinli , kekikli kek.
Aman Allahım ne diyorsun sen :111:evet çok fena:)
zaten yatağa girmem min. 10u bulur daha eve 7de varıyorum, bi saat de okusam uyumadan oh-mis, kitapsız uyumam ben zaten, kitabım yoksa sudoku çözerim, öylece uykuya dalamıyorum maalesef...
kertekenleden korkan arkadaşım, korkma lütfen onlar çok ürkek hayvanlar, çoktan piyasadan kaybolmuştur, sen işini hallet
keşke yanında olsam, alsam elime de sevsem
sen de abarttın amaeline alıp sevmek falan..
Ay oyle deme Sor var onun seveni cok, benim okulda danisman hocam da bunlarin hastasi simdiye 50 kere alip sevmisti
Ay oyle deme Sor var onun seveni cok, benim okulda danisman hocam da bunlarin hastasi simdiye 50 kere alip sevmisti
hastasıyız
hesabı yani
aynen aynen :)
Evinde bunlarin ozel sularda oluleri falan sus esyasi o kadar diyim :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?