Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bizim hocalar da bayılırdı, özellikle botanikçiler
Ben sadece alkolle ölmüş hallerini alabilirim elime

Evet canim benim danismanim da bitkici ama bayiliyor hayvana :)
Yok canim ben elime alamam, yumusak ya beni bnden aliyor o

Bi gun omurgali dersinde bi yilan getirdi bi hoca, yilan demeye bin sahit lazim bildigin kertenkele tiplemesinde..

Bizim arkadasin da odu kopuyor, kizin onune atti hoca, kiz ciglik cigliga, hocaya bagirdi bi de :)
Dersten kacisini gormen gerekirdi

Ayy inanmıyorum yazık kıza ya :18: Bizim bütün sınıf pek meraklıydı valla, herkes eline alır dokunur, canlısıyla bile oynarlardı.
Bizim herpeteloji müzesi de zengindi baya, yılanlar baya büyüktü
Bir kere sınavda, yılanların biri kafesinden kaçmış bizim sınıfa girmiş, aman Allahım ödüm patladı , aldılar götürdüler sonra hocalar

Simdi sen oyle anlatinca, bir kere daha iyi ki zooloji agirlikli okumamisim diyorum, ikinci sinifta ne cektim omurgali omurgasizlardan

Ay canim ben korkudan sinavi birakir kacardim, yilan benim icin ayri bir korkutucu oge

Simdi sen oyle anlatinca, bir kere daha iyi ki zooloji agirlikli okumamisim diyorum, ikinci sinifta ne cektim omurgali omurgasizlardan

Ay canim ben korkudan sinavi birakir kacardim, yilan benim icin ayri bir korkutucu oge
[/COLOR]

2. sınıfta 7 dersimi alttan bıraktım, ben de çok çektim, omurgasız, tohumsuz, sitoloji
Alışamadım, sonra açıldım, toparladım hepsini

Aman Allahım ne diyorsun sen :111:
Eline alıp sevmek mi?:104:
Ben hayatta gidemem banyoya şu anda
O benden korkuyor ben ondan işte, hayvana da yazık

yok gerçekten diyorum aşırı korkak olur kertenkeleler, hareketi hissettimi hemen sıvışırlar, çoktan geldiği yerden çıkmıştır o...en azından git bi gözünle kolaçan et için rahat eder...

hem ne yapacak senin banyoya yerleşip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…