Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Size doyum olmaz bilgeler :)

Yazik kizi da klozete otururken bundan sonra paranoya yaptiniz :)

Yasmincim sen de korkma bi de Biyoloji okudun o kadar, ne kadar zararsiz oldugunu biliyorsun sen de :)

Opuyorum hepinizi mutfak beni bekler

çok gülme yasemin kaçırıverirsin Allah muhafaza

bencede öyle yap ama ben sana değil
çekirgeye dedim tut popişi diye

Siz böyle dedikçe ben daha çok gülüyorum ama
Hayınlar, zalımlar Eki Görüntüle 821865

valla ben de burda gülüyorum kızı uyandırcam
durmak yoook işetene kadar devam

siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün kızlar

iyi akşamlar bilgecanlar, çok uykum var. Bugün kitap okuyamam. Zaten okursam hafazanallah empati biterse ne yaparım ben

iyi akşamlar bilgecanlar, çok uykum var. Bugün kitap okuyamam. Zaten okursam hafazanallah empati biterse ne yaparım ben

olur da bir gün Empati biterse seni tanıyamamaktan korkuyorum Gülümsün Empati ve adın aynı cümlede geçmeyecek ya, Gülümsün kimdi olmaz inşallah

Mutluluk Projesi çok hoş bir kitap sevgili bilgeler, tavsiye ederim
bu akşam '' Selam '' diye film izledim. onu da tavsiye ederim. insanın yüreğine dokunuyor :2:

Kızlar kertenkele misafirimiz def ettik el birliğiyle
Gönül rahatlığıyla kitabımı bitirdim
Kardeşimin Hikayesi bitti ve sonunda bana derin bir 'vay be' dedirtti. Hala okumayan varsa ve kitabın sonunda şaşırmayı seviyorsanız şiddetle tavsiye ediyorum

Hala banyodaydi deme bana :)

Her insan bedeninin çürüyeceğini bilir ve bundan korkar, ama çoğu insanın ruhu gövdesinden önce çürür; nedense bundan kimse korkmaz.

Son düzenleme:
Mutluluk Projesi çok hoş bir kitap sevgili bilgeler, tavsiye ederim
bu akşam '' Selam '' diye film izledim. onu da tavsiye ederim. insanın yüreğine dokunuyor :2:

mutluluk projesi beni açmamıştı, belki de okuma zamanım yanlıştı

selam filmide şarkı güzeldi saçlarından bir tel aldım hhaberin var mı

mutluluk projesi beni açmamıştı, belki de okuma zamanım yanlıştı

selam filmide şarkı güzeldi saçlarından bir tel aldım hhaberin var mı

bazı yerleri bayıltıyor insanı açıkça söylemek gerekirse sürekli araştırmalardan, incelemelerden falan bahsetmesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…