Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Arkadaşımla gezerken kitabımı aldığım kitapçıya girdik(özellikle isim vermiyorum.) orada oturdum kitabıma kaldığım yerden devam ettim
45 dk falan okudum herhalde bir 40 sayfa

Üff hepte kaçırıyorum burdaki muhabbetleri:44: Asıl odun benim, beni sevdiğini söyleyen adama 'hayırdır bişe mi isticeen?' demiş insanım

Neyse ben buraya 88inci sayfada olduğumu söylemeye gelmiştim:)

Son düzenleme:
insan bazen okumak istemıyor işte

Hehe oluyor tabii ben bi ara hiç okuyamamıştım, ki ben okumayı öğrendiğimden beri sürekli okuyan biriyim beni kitap okumadan gören yoktur, otobüste-minibüste ayakta bile kitap okuyan tiplerden biriyim ben.

Ama yok aylarca okuyamadım bi ara, olmadı,tekrar toparlanıyorum işte.

Bi de dün de biri yazdı buraya(sayfalar çok hızlı kim unuttum) migrenim var benim,20 gündür uyku hariç sürekli baş ağrısı halindeyim,öyle böyle değil, ondan ötürü adapte olmak zor.

Amma çok mazeret ürettim ben yaa

Son düzenleme:
Üff hepte kaçırıyorum burdaki muhabbetleri:44: Asıl odun benim, beni sevdiğini söyleyen adama 'hayırdır bişe mi isticeen?' demiş insanım

Neyse ben buraya 88inci sayfada olduğumu söylemeye gelmiştim:)
huyunu bılıyorsun demek.
aynen, sayfalar hızlı olsun zaten
nasıl olsa sayfalarla ilgili bir sorunumuz yok, muhabbet olsun ara sıra

Son düzenleme:
Ablamda kalıyorum bugün kitabımda yanımda değil buradaki kitaplardan birine takılıyorum şimdilik ya

okursun
kendıne güzel bir kahve yap ve kitabını okumaya başla

yaparsınsen eminim, değil mi okuyucu arkadaaşlar?

Gerçekten de insan eline aldın mı hiç anlamıyor nasıl da çeviriyor sayfaları. Kahve ve kitap gerçekten çok iyi gidiyor. :)
Az önce ben de aynısını yaptım ve de 70 sayfa okumuşum , hiç anlamadan geçti.

güzellerim benim, okuyucularım, hepimiz teker teker seçilmiş insanlarız bu konuda.
ve allah benım aklıma bu konuyu açmayı soktu
ardından sizleri gönderdi siz bir amaca hizmet ediyorsunuz ve bu dünyanın bilgeleri olacaksınız
hepımız seçilmişiz

( amma da gaz verdım hepımıze , bir süre lütfen idare edelım )

Son düzenleme:

Ay süper ya
Seçilmiş insanlarız kısmına bittim .. Gece gece güldürdün Allah da seni güldürsün

Ne güzel söyledin Sör'üm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…