sana göre az sanırım?
Tüm gün yapacak hiçbir şeyi olmayan biriiçin az evet
Başka bir zaman olsa normal olurdu ama(bunu on gün sonra söyleyeceğim)
insan bazen okumak istemıyor işte
Üff hepte kaçırıyorum burdaki muhabbetleri:44: Asıl odun benim, beni sevdiğini söyleyen adama 'hayırdır bişe mi isticeen?' demiş insanım
Neyse ben buraya 88inci sayfada olduğumu söylemeye gelmiştim:)
aynen,Hehe oluyor tabii ben bi ara hiç okuyamamıştım, ki ben okumayı öğrendiğimden beeri dürekli okuyan biriyim beni kitap okumadan gören yoktur, otobüste-minibüste ayakta bile kitap okuyan tiplerden biriyim ben.
Ama yok aylarca okuyamadım bi ara, olmadı,tekrar toparlanıyorum işte.
Bi de dün de biri yazdı buraya(sayfalar çok hızlı kim unuttum) migrenim var benim,20 gündür uyku hariç sürekli baş ağrısı halindeyim,öyle böyle değil, ondan ötürü adapte olmak zor.
Amma çok mazeret ürettim ben yaa
huyunu bılıyorsun demek.
Okuyamadım pek bugün ve dün gece..
okursun
kendıne güzel bir kahve yap ve kitabını okumaya başla
yaparsınsen eminim, değil mi okuyucu arkadaaşlar?
Gerçekten de insan eline aldın mı hiç anlamıyor nasıl da çeviriyor sayfaları. Kahve ve kitap gerçekten çok iyi gidiyor. :)
Az önce ben de aynısını yaptım ve de 70 sayfa okumuşum , hiç anlamadan geçti.
iyi okumuşsun
Evet .. :) Olaylar kişilerin ağzından anlatılmış okuduğum kitapta. Ay bu kişi de bitsin yok bunu da okuyayım derken geçiverdi anlamadım.. Gözlerim ağrıdı ama ışık yetersiz geldi sanırım..
güzellerim benim, okuyucularım, hepimiz teker teker seçilmiş insanlarız bu konuda.
ve allah benım aklıma bu konuyu açmayı soktu
ardından sizleri gönderdisiz bir amaca hizmet ediyorsunuz ve bu dünyanın bilgeleri olacaksınız
hepımız seçilmişiz
( amma da gaz verdım hepımıze , bir süre lütfen idare edelım )
güzellerim benim, okuyucularım, hepimiz teker teker seçilmiş insanlarız bu konuda.
ve allah benım aklıma bu konuyu açmayı soktu
ardından sizleri gönderdisiz bir amaca hizmet ediyorsunuz ve bu dünyanın bilgeleri olacaksınız
hepımız seçilmişiz
( amma da gaz verdım hepımıze , bir süre lütfen idare edelım )
Ay süper ya
Seçilmiş insanlarız kısmına bittim .. Gece gece güldürdün Allah da seni güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?