Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

orası öyle tabi biraz ütopik kaldı :111: önce düzenli okumayı sağlamak bile büyük adım bizim için evet daha önce okuduğumuz kitapları burada da konuşabiliriz aslında

orası öyle tabi biraz ütopik kaldı :111: önce düzenli okumayı sağlamak bile büyük adım bizim için evet daha önce okuduğumuz kitapları burada da konuşabiliriz aslında

zaten kardeş konumuz var. orası sadece bildiri için
burası ise, geri kalan her şey için.

ah çok hoşsunuz doğrudur söyledikleri valla öyle bir havan var zeki bir kızsın çok belli oluyor, sen teşvik et hep pohpohlasın pohpohlanmak güzeldir :86:

Son düzenleme:
ah çok hoşsunuz doğrudur valla öyle bir havan var zeki bir kızsın çok belli oluyor, sen teşvik et hep pohpohlasın pohpohlanmak güzeldir :86:

her muhabbetımız ayrı bır komedı
belkı beni fazla espritüel olduğumdan dolayı sevıyor da olabılır bunu ancak allah bilir
''a'' desem kahkahayı basar, mimiklerim çok doğalmış

her muhabbetımız ayrı bır komedı
belkı beni fazla espritüel olduğumdan dolayı sevıyor da olabılır bunu ancak allah bilir
''a'' desem kahkahayı basar, mimiklerim çok doğalmış

oh neşeniz bol olsun ne güzel :109: etkisi vardır mutlaka insan kendisini rahat hissettiren neşeli insanlara yakın olmak ister

oh neşeniz bol olsun ne güzel :109: etkisi vardır mutlaka insan kendisini rahat hissettiren neşeli insanlara yakın olmak ister
o da az değil ama suskundur ama , esprileri bır yapar ,kahkahalarım havada uçar benım..zaten her şeye gülen bir tipim. yolda aklıma bişi gelse, kendı kendıme basarım kahkahayı....bakan bırı olursa, telde konusuyormus gıbı yaparım
52. sayfadayım demek istemiştim ilk mesajda :) Toplam sayfa sayısı 456. Kalan saydam 404 yani:)

hmm, sen 456 sayfa oldugunu söylemedın ki, 52 sayfa okudugunu söyledın

tamam okuyucu kalyopi, 2.5 hafta verıyorum sana.

maşallah size burada okuyunca ben bile neşelendim halinize ne güzel hayat sizi hep güldürür dilerim neşeniz hiç bozulmaz

Eskiden vardı öyle bir grubumuz, tutmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…