Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

merhaba stillex, maalesef listeden çıkarıldın
konuya 2 günde bir uğramak zorunlu.

örnek ben: EMPATİ elimde 2,5 aydır sürünüyor ama her gün burada gevezelik peşindeyim.
( okuyorum ama az okuyorum. o yüzden de bitmiyor. )

örnek ben: EMPATİ elimde 2,5 aydır sürünüyor ama her gün burada gevezelik peşindeyim.
( okuyorum ama az okuyorum. o yüzden de bitmiyor. )

konumuzun kuralları bellı, canımız okumak istemese bile konuya uğramak zorundayız
listede olundugu sürece bu böyle.
bende bu aralar okumak ıstemıyorum, konu açıldıgından berı hiç ara vermedım okumaya
ama listeyı yapmaya, konuya uğramaya devam edıyorum.

Aynı filmi 10 kez izlediğim oldu ama aynı kitabı bir kaç kez okusam gözlerim ama olur inan

:)))))

ben takıntılıyım azıcık:)
çok sevdiğim kitaplar için tekrar sınırı yoktur, biraz unutmaya bakar...zaten hızlı okuduğum için içeriği de unuturum çoğu kez genel hikayeyi hatırlarım ama detaylar uçar

keza filmler için de öyledir...bi 5 kez de Batman-The Dark Knight Rises filmini izlemişimdir...

bakmayın bana yani

merhaba sevgili bilgeler
ben bugün kendi rekorumu kırdım ve muhteşem ders çalıştım
evden de kitaplarım geldi duruyorlar şimdilik maalesef.
bayramdan sonra sınavım var, bitsin başlayacağım deli gibi okumaya

Aynen mecburiyetten, ama şimdi şu da var anne-baba demezsen ne dicen '' X bey nasılsınız ?'' Bu daha kötü oluyor, en iyisi anne baba

amerikan ailelerindeki gibi adıyla hitap etsem şaka bi yana "x teyze,x amca" olabilir bence

bence x anne, y baba denilebilir iyelik eklerine de gerek yok hatta kaynaştırmalar kurtarır x anneye gidiyorum gibi

kitap okumasak bile girmemiz mi gerekiyordu ???

kitap okumasak bile girmemiz mi gerekiyordu ???

listede yerin varsa, belırlı bir süre canın kitap okumak istemıyorsa bile
konuya uğrama zorunluluğu var maalesef.

canım, liste için ben çok uğraşıyorum, herkesı teker teker kontrol edıyorum
kitap sayılarını topluyorum
emeğiminde karsılığını isterım
sence haksız mıyım? ayda 5 saat listeye gidiyor
15 günde bir 2.5 saat liste için uğraşıyorum.

Anneliğin yaşla ilgisi yok canım bence
ben mükemmelim diyemem ama bi kez kızıma tuvalet eğitimi esnasında(ki en zor dönem oydu bana göre)
salak mısın dedim ve ağzımdan çıktığı an kafamdan aşağıya kaynar sular döküldü resmen
kızıma sarılıp ağladım 2 saat
bence sen çoook iyi bi anne olursun,yumuşacık bi insansın sen

önce Diriliş'i bitirmem lazım
120 sayfa falan var
ben senin kadar hızlı değilim maalesef

hızlı demeyelim de boş diyelim ona senin hayatın benimki kadar boş değil bence ondan.
bakalım benimki dolunca ben nasıl okuyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…