Yitik Cenet'i bitirdim...
Benim gibi ana konusu sadece aşk olan kitaplardan hoşlanmayanlar için birebir.Tabi ki romanda aşkta var ama ana konu değil
Küba'da devrim isteyen bir halkın,devrim gerçekleştikten sonra yaşadıkları sıkıntıları;açlık,sefalet ,hastalık içindeki insanların çaresizliğini.Zengin hayatları devrimle beraber felakete dönüştüğünü ailelerin parçalandığını ve bu ortamdaki iki kuzenin hayat mücadelesini anlatıyor.
Gerçekten çok güzel bir hayat mücadelesi,bağlılık ve sadakat.Şiddetle tavsiye ederim Cecilia Samartın'in Yitik Cenet'ini
örnek ben: EMPATİ elimde 2,5 aydır sürünüyor ama her gün burada gevezelik peşindeyim.merhaba eftelya, 11 gündür konuya uğramadığından dolayı maalesef listeden çıkarıldın.
listede yerımız varsa, belirli bir süre canımız kıtap okumak istemese bile
konuya uğramak zorundayız.
üzgünüm
maşaallah sanaaadarısı da bana
örnek ben: EMPATİ elimde 2,5 aydır sürünüyor ama her gün burada gevezelik peşindeyim.
( okuyorum ama az okuyorum. o yüzden de bitmiyor.)
Günaydın bilgeler
Aynı filmi 10 kez izlediğim olduama aynı kitabı bir kaç kez okusam gözlerim ama olur inan
Aynen mecburiyetten, ama şimdi şu da var anne-baba demezsen ne dicen'' X bey nasılsınız ?'' Bu daha kötü oluyor, en iyisi anne baba
amerikan ailelerindeki gibi adıyla hitap etsemşaka bi yana "x teyze,x amca" olabilir bence
bu ayın ganimetleri:97:
Eki Görüntüle 828594
merhaba kelebeeekk, maalesef listeden çıkarıldın.
uzun süre konuda yoksun.
merhaba eftelya, 11 gündür konuya uğramadığından dolayı maalesef listeden çıkarıldın.
listede yerımız varsa, belirli bir süre canımız kıtap okumak istemese bile
konuya uğramak zorundayız.
üzgünüm
kitap okumasak bile girmemiz mi gerekiyordu ???
lolikoş çok havalısın şekerim
kitap okumasak bile girmemiz mi gerekiyordu ???
tabi canııım benim de artık ''kürk mantolu madonnam var'' havası bu
Anneliğin yaşla ilgisi yok canım bencesözlü olduğunu bilmiyordum SOSLU SARMA, hayırlı olsun.
Ben de üzülüyorum çocukları hırpalayanları gördükçe ama sonra diyorum ki: "acaba anne olsam ben de delirir ve böyle yapar mıyım?"
30+1 bekar bir insan olarak ne desem bilemiyorum.(oldu bitti çok anaçtım, çocukları çok sever, çıldırırım. çocuklara sabırlı olduğum da söylenir. bunlar kurtarır mı acaba?)
Allah zihin açıklığı versin bilge ombeTarla.
Ben de 11 yaşımdan beri falan gözlüklüyüm. Bir ara takmadım 1-2 sene ama gene takıyorum. Takmazsam göremem ki 3,5 derece miyop!
hemen okur da bitirirsin sen şimdi
önce Diriliş'i bitirmem lazım
120 sayfa falan var
ben senin kadar hızlı değilim maalesef
bu ayın ganimetleri:97:
Eki Görüntüle 828594
tabi canııım benim de artık ''kürk mantolu madonnam var'' havası bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?