- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
evet canım yurtcumartesi sabah evimdeyim sabah gider gitmez yaparım üzülme sen
Kızlar ben temizliğe geri dönüyorum, ütüm de var Eki Görüntüle 828234 Eki Görüntüle 828235
Görüşmek üzere
tamam canim o zaman icim rahatladi biraz :)
İnsan en yakınlarını görmek istiyor işte her bayramda yanındaAnne baba gibisi yok işte naparsan yap
Sen de zorlanırsın ama başka çaren yok gibiNeyse herkesin gönlü olsun maksat değil mi?
Kızlar ben temizliğe geri dönüyorum, ütüm de var Eki Görüntüle 828234 Eki Görüntüle 828235
Görüşmek üzere
Selam leydiler
Acayip bitkinim 2 gündür, pek okuyamadım kitabımı
Sanırım 144'teyim.
Odam çok soğuk. Hala yakmadılar petekleri. Bayramdan sonraya kaldı :26:
Odada kabanla oturuyorum
270. ci sayfadayım.Bitmeyecek bu kitap.
Hangi kitabı okuyorsun?
geçmiş olsun tatlım.......
suç ve cezaaslında beğendim ama bir türlü sayfa ilerlemiyor
Hmmm
Belki çevirisi akıcı değildir. Allah sabır versin canım
sabret ve devam et arkadaşım, çok güzel kitap... ben o kitabı 5 kere okudum muhtemelen en az 5 kere daha okurum
dostoyevskiyi çok severim ama bu kitabı en özeli benim için
Evet ben babama çok düşkünüm
Eşimin babasına baba derken zorlanmıyorum. Çünkü ona söylediğim baba kelimesiyle kendi babama söylediğim arasında dağlar kadar fark var bana göre. Kendi babama daha dolu dolu söylüyorum çünkü
Sende zorlanmazsın kuru kuru bi baba dicen işteBelki yanlış düşünüyorum ama benim fikrim bu
sanırım o duruma gelince ben de öyle yaparım. sinir oluyorum toplumun bu değer yargılarınao benim anneme babama demesin ben onunkilere bence daha samimi olur ama o zaman kötü gelin/kötü damat olarak algılanırız.
bence yanlış düşünmüyorsun çünkü sen de mecbur bırakılıyorsun onu söylemeye
Aynen mecburiyetten, ama şimdi şu da var anne-baba demezsen ne dicen'' X bey nasılsınız ?'' Bu daha kötü oluyor, en iyisi anne baba
Hmmm
Belki çevirisi akıcı değildir. Allah sabır versin canım
sabret ve devam et arkadaşım, çok güzel kitap... ben o kitabı 5 kere okudum muhtemelen en az 5 kere daha okurum
dostoyevskiyi çok severim ama bu kitabı en özeli benim için
Eki Görüntüle 828451 Eki Görüntüle 828452
bilgeler bakın ne buldum
bizim mahallede geziniyordu. görünce Sör' ün Kar geldi aklıma. tasması da var. kendi kendine gezdi sonra gitti
:))))
çok tatlı ama çok zayıf((
ama tasma olduğuna göre bi sahibi var, bu sevindirici.......
suç ve ceza iyidir ben de iki kez okudum. çoğu klasiğe göre akıcıdır aslında belki de sen yanlış bir zamanda okuyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?