Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

İnsan en yakınlarını görmek istiyor işte her bayramda yanında Anne baba gibisi yok işte naparsan yap
Sen de zorlanırsın ama başka çaren yok gibi Neyse herkesin gönlü olsun maksat değil mi?

Aynen öyle

Ama zorlanacağım o kesin kendi ailem kendi memleketimize gidiyor ben başka bir yere Kabullenmek zor olsa da idare edicez artık...

Kızlar ben temizliğe geri dönüyorum, ütüm de var Eki Görüntüle 828234 Eki Görüntüle 828235
Görüşmek üzere

Kolay gelsin canım ben çalıştığım için o işi haftasonu hallettim

sabret ve devam et arkadaşım, çok güzel kitap... ben o kitabı 5 kere okudum muhtemelen en az 5 kere daha okurum

dostoyevskiyi çok severim ama bu kitabı en özeli benim için

Yok yok kararlayım bitecek ama uzatmaları oynarım herhalde:) Bende beğendim okuduğum yere kadar tabi devamında neler olur bilemem.Bakarsın belki ben de tekrar okurum:)

Aynen mecburiyetten, ama şimdi şu da var anne-baba demezsen ne dicen '' X bey nasılsınız ?'' Bu daha kötü oluyor, en iyisi anne baba

ben de diyemem gibi geliyordu bir anda çıkıverdi ağzımdan annesine anne dediğimde kendimi kötü hissetmiştim ama sanki kendi anneme ihanet etmiş gibi.
teyze, amca da olmaz haliyle. bizim çok yakın bir tanıdığımızın gelini evlenmeden önce de gelir giderdi onlara. teyze, amca derdi hep. evlendi çocuğu bile var hala teyze amca diyor

suç ve ceza aslında beğendim ama bir türlü sayfa ilerlemiyor

suç ve ceza iyidir ben de iki kez okudum. çoğu klasiğe göre akıcıdır aslında belki de sen yanlış bir zamanda okuyorsun.

Hmmm

Belki çevirisi akıcı değildir. Allah sabır versin canım

çeviri de çok etkili evet. hatta kimisinde eksik falan çıkmıyor mu sinir oluyorum o yüzden belli yayınevleri dışındakilerden klasik okumuyorum

bilgeler bakın ne buldum
bizim mahallede geziniyordu. görünce Sör' ün Kar geldi aklıma. tasması da var. kendi kendine gezdi sonra gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…