Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

bu ay iki kitap :)

serenat bide kardeşimin hikayesi bu akşam yine alıcam bi kaç kitap onlarda bu hafta içi sonu biter yazarım okuduklarımı tekrar :)

Son düzenleme:
Yoksa yeni bir Gulumsun vakasi mi geliyor diye dusunmeden edemiyorum hayirrrrrr

hepimiz Gülümsünüz
Severim sizi kızlar...
Dayanın son 27 sayfa...

Bu arada "Gülümsün Vakası" tarihe geçsin bence... diğerleri gibi...

* Vaka-i Vakvakiye ya da Çınar Vakası, Osmanlı Devleti'nde 17. yüzyılda çıkan askeri bir ayaklanmadır.
* Vaka-i Hayriye (Hayırlı Olay), 16 Haziran 1826 tarihinde, İstanbul'da Osmanlı padişahı II. Mahmut tarafından Yeniçeri Ocağı'nın topa tutularak yok edilmesi ve sağ kalanların ise idam edilmesi ile sonuçlanan olaylara verilen isimdir.

Gülümsün Vakası; MS.2013 (milattan sonra 2013) Gülümsün adlı bir hatun kişinin 639 sayfalık kitabı ha da gayret 90 günde bitirmesidir. Arkadaşları doksan günde neredeyse altı yüz otuz dokuz kitap bitirmiştir ama Gülümsün bir kitabı bitirememiştir. Bu olay tarihe Gülümsün Vakası olarak geçmiştir.

bayildim bu vaka ya :)

biz de seni seviyoruz Gulumsun

sabah uyandığımızdaki ilk 1 saat "altın saat" imiş ve bunu kitap okuyarak geçirirsek, senede 30-40 kitap bitirebilirmişiz kolaylıkla...

iyiki dexter'ın belırlı bır yerınde ızlemeyı bırakmışım
yoksa koca yenı sezonu hayatta bekleyemezdim

iyiki dexter'ın belırlı bır yerınde ızlemeyı bırakmışım
yoksa koca yenı sezonu hayatta bekleyemezdim

ben onun ilk 5 bolumunu izlemistim pek isinamamistim , fringe e baslamistim aynen yaptigin gibi 1 sene ara verdim iyi ki de vermisim, gerci gecenlerde bitirdim diziyi kotu oldu

selam
gülümsün çok şekersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…