Sos' cuğunuz hiç üzülmenize razı olmaz, hafta sonu kapatırım ben arayı
Hafta sonu, hafta ici okuyamadigin her gun icin 5-6 kitap mi okumayi planliyorsun
hiç aklıma gelmemişti bak iyi oldu söylediğin
valla korkulur senden yaparsin incelerinden 3-5 kitap aldin mi bitiriverirsin hemencik
var aslında beklemedeama prensip gereği Ahmet Ümit okurken araya kitap almam. o da 400 küsür sayfa
cok fenasin sen biliyorsun degil mi bildigin agzimin sulari akiyor onun kitaplari icin bilerek yapiyorsun
kaçıncı sezondan bahsediyorsun Sör? :26:
çünkü tamamen bitti bu yıl bildiğim kadarıyla
sen de oku tutan mı var
dedim ya, ara vermiştim diye
7 de kalmıstım
devam ettim
8 e geldim
bir kitap bitmeden digerine baslarsam oburu kuser ben de bir daha konusmam onunla, okumam da
bence sen Diriliş'i en azından bir saat kesintisiz okumayı dene. hala sarmıyorsa da boşuna bitirmek için çabalama kendini
elime alip oturabilsem yapmaya calisirim dedigini Sos cum da iste o eylemi gerceklestiremiyorum malesef
elime alip oturabilsem yapmaya calisirim dedigini Sos cum da iste o eylemi gerceklestiremiyorum malesef
aslında o kadar da sıkıcı değildi be pelin:26:
seni alıkoyan nedir kuzum
aslında o kadar da sıkıcı değildi be pelin:26:
Annemin ipad te oynadigi ciftlik oyunu eskiden kalkinca sabah kitap okurdum, kalkinca ilk ipad i aliyorum elime
15-20 dk mi oyle yiyiyorum, sonra kalkip pc yi acip is ilanlarina falan bakiyorum mailler is bulma siteleri derken... okuma istegi kalmiyor, ben sabah erkeden kalkip kitap okumayi severim sadece
Annemin ipad te oynadigi ciftlik oyunu eskiden kalkinca sabah kitap okurdum, kalkinca ilk ipad i aliyorum elime
15-20 dk mi oyle yiyiyorum, sonra kalkip pc yi acip is ilanlarina falan bakiyorum mailler is bulma siteleri derken... okuma istegi kalmiyor, ben sabah erkeden kalkip kitap okumayi severim sadece
sikici degil belki ama bana Dimitry di sanirim onun Moslova ya olan sevgisi hic inandirici daha dogrusu samimi gelmedi sanirim ondan hevesim kacti
anlaşıldı...............
bahaneye gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?