Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

selam canım
sör bilgeler iyice kaynaşsın diye bi yarışma organize etmeyi düşünüyo
nasıl olcak biz de pek bilmiyoruz şimdilik
katılmak istersen elindeki okumadığın kitapların adını yaz

Suan elim de yeni kitap hic yok kitabımda bitmek üzere bu gece bitireceğim hafta sonu yeni kitap almayı planlıyordum hic çoklu kitap almadım hep elimdekini bitirip öyle alırım neyse ben yarın gidip bir kac kitap alıyım......

Söööööörr günün şarkısı sana ve tüm bilgelere gelsin.

[video=youtube;xzX_gRYCzlI]http://www.youtube.com/watch?v=xzX_gRYCzlI[/video]

Görüşürüz topik.

iyi akşamlar bilgeler

bi işi 40 gün sürekli yaparsanız alışkanlık oluyormuş ya doğru gerçekten...öyle bi hale geldimki 2 satırda olsa kitap okumasam kendimi suçlu hissediyorum.keşke bütün yaz takılsaydım size..yazın geceleri oturdum 13 sezon*24 bölümden CSI las vegas izledim düşünün yani .dizi yerine kitap okusaydım alim olurdum.(onun yerine kadavra uzmanı oldum)neyse herşeyin yeri ayrı

kızlar elimdeki kitap (patasana) bitti.tavsiye ederim güzel bir polisiye gerilim kitabı heyecanlı.fakat içindeki bazı düşünceler uymayabilir size.yani bende öyle oldu ermeni soykırımıyla ilgili düşünceler var. gerisi güzel.

Zülfü Livaneli nin Kardeşimin Hikayesi'ne başlamak istiyorum.Okuyan var mı? Nasıl bir kitap??

Kızıl nehirlere başladım kardesimin hikayesini bundan sonra okuyacağım

iyi geceler bilgeler bu gece uyku tutmadı ama kitabımda biraz olsun ilerleyebildim yarına biter inşallah. katre i matem 350. sayfadayım son 116 sayfa kaldı. elimdeki diğer 2 kitabıda okuyup bukre yi almak istiyorum herkes çok beğeniyo çok merak ettim

sen bir de canlı gör resımlerden daha tatlı

Eminim bundan . Bakıp bakıp stres atar insan.
Evde ufaklık olmasa bende almak isterdim bir tane , gerçi eşim istemem ben kedileri uzaktan seviyorum der ama ben bayılıyorum onlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…