Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

sıkmıyorum ama o kafasını yemek istiyorum

ya şu uyumuş olduğu çok tatlı manyak birşey ya bu kesin öldürürdüm ben bunu.iyi ki orada değilim

surrender cok tatlı yaa buuuu yerim ben onuuuu:)

gecen yolda kedi gördüm yavru çok hastaydı yüzüme baktı miyavladı dayanamadım aldım eve götürdüm kokuyordu falan cok kötüydü üşümüştü kutuya koyup kaloriferin yanına koydum biraz canlanır gibi oldu ama öldü sonra cok üzüldüm yaa hala etkisinden cıkamadım onun sokakta kalınca bu yavrucaklar hasta oluyorlar hemen cok üşüyorlar((

ayy canım benım. bende çocukların elınden almıstım
bir gün bende kaldı, ertesi gün barınaga götürdüm
3-4 gün sonra sahiplenmiş

sıkmıyorum ama o kafasını yemek istiyorum

kelle paça diyosun yaniDD

çok tatlı çok.....
maşaallah

en tatlı olan fotoda bu:)
yerim ben onun yatışınııııı
Eki Görüntüle 839385

yaaaaaaaaaaaa yerim ya ben bunuuu oyuncak gibi ay çok tatlı be sıpaaa

senin bucun ne?:)
senden bu kadar iyi elektrik aldığıma göre sen aslan olabilirsin? merak ettum???

dedim ya, dayanılmaz yaa kendımı nasıl zor tutuyorum anlatamam

mutlaka öyledir canım........

sörrr yerim ben bu yavruları nasıl bişi bunlar yaaaaaaaaaaaaaa tam mıncıklamalıkkkk

kızlar katrei matem bitti sonunda okuyan arkadaşlarım varsa kitabın gerçek yazarı hakkında tahminleri var mı acaba? sonunda kara şahine noldu acaba merakta kaldım yahuu ya hörükız?

kızlar katrei matem bitti sonunda okuyan arkadaşlarım varsa kitabın gerçek yazarı hakkında tahminleri var mı acaba? sonunda kara şahine noldu acaba merakta kaldım yahuu ya hörükız?

brn okumstum kitabı ama hiç hatırlamıyorum niyeyse isimleri hatırlıyorum ama sonunu hatırlayamıyorum:)

Katrei matem bugun gözüme çarptı nasıl bir kitap sürükleyicimi yoksa ağır bir kitap mı ismi bana pek ağır geldi de.....

Katrei matem bugun gözüme çarptı nasıl bir kitap sürükleyicimi yoksa ağır bir kitap mı ismi bana pek ağır geldi de.....

tarihi roman güzeldi. ilk başlarda sıkıldım ama sonra bağladı cevap bulamadığım sorular var hala aklıma ama

günaydın
son 90 sayfam sabret yarın mütalaa ederiz

iyi günlerde oku canım
bu arada dün yazamadım doğum günündü galiba,kızımın d.günü hediyesi yazmıştın
geçmiş de olsa doğum günün kutlu olsun
sayfanın terazileri çoğalıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…