çocuğun birinin kedisi varmış, ve durmadan kediyi yıkıyormuş.
annesi demişki bak çocuğum durmadan kedi yıkanmaz demiş, ama o annesini hiç dinlememiş
annesinin görmediği yerde yıkamaya devam etmiş.
birgun kadın bi bakmışki çocuk kedi elinde oturmuş ağlıyo.....
ne oldu demiş kadın, çocukta kedim ölduuuu demiş.......
kadın hemen ben sana bu kadar yıkama dedim değilmi demiş???
çocukta demişki anneeee yıkarken değil sıkarken öldu demişDDD
bizimkide o hesapDDD
işte bu yüzden bende katil olabilirim bunlar da tam öldürmelik ya bir de öyle masum bakmamış mı ısırırım ben onu
ne olacak bu halim bilmiyorum
ya şu uyumuş olduğu çok tatlı manyak birşey ya bukesin öldürürdüm ben bunu.iyi ki orada değilim
surrender cok tatlı yaa buuuu yerim ben onuuuu:)
gecen yolda kedi gördüm yavruçok hastaydı yüzüme baktı miyavladı dayanamadım aldım eve götürdüm kokuyordu falan cok kötüydü üşümüştü kutuya koyup kaloriferin yanına koydum biraz canlanır gibi oldu ama öldü sonra cok üzüldüm yaa hala etkisinden cıkamadım onun sokakta kalınca bu yavrucaklar hasta oluyorlar hemen cok üşüyorlar ((
sıkmıyorumama o kafasını yemek istiyorum
ah ablam be az ötede oyna, deli ettin benigidene kadar kurtuluş yok bebişlere Eki Görüntüle 839380 Eki Görüntüle 839381 Eki Görüntüle 839382 Eki Görüntüle 839383 Eki Görüntüle 839384 Eki Görüntüle 839385 Eki Görüntüle 839386
yaaaaaaaaaaaa yerim ya ben bunuuu oyuncak gibiay çok tatlı be sıpaaa
dedim ya, dayanılmaz yaakendımı nasıl zor tutuyorum anlatamam
kızlar katrei matem bitti sonunda okuyan arkadaşlarım varsa kitabın gerçek yazarı hakkında tahminleri var mı acaba? sonunda kara şahine noldu acaba merakta kaldım yahuu ya hörükız?
brn okumstum kitabı ama hiç hatırlamıyorum niyeyse isimleri hatırlıyorum ama sonunu hatırlayamıyorum:)
kızlar katrei matem bitti sonunda okuyan arkadaşlarım varsa kitabın gerçek yazarı hakkında tahminleri var mı acaba? sonunda kara şahine noldu acaba merakta kaldım yahuu ya hörükız?
Katrei matem bugun gözüme çarptı nasıl bir kitap sürükleyicimi yoksa ağır bir kitap mı ismi bana pek ağır geldi de.....
senin bucun ne?:)
senden bu kadar iyi elektrik aldığıma göre sen aslan olabilirsin? merak ettum???
son 90 sayfam sabret yarın mütalaa ederizkızlar katrei matem bitti sonunda okuyan arkadaşlarım varsa kitabın gerçek yazarı hakkında tahminleri var mı acaba? sonunda kara şahine noldu acaba merakta kaldım yahuu ya hörükız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?