Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

bugün ben de kitap almaya gideceğim de cimriliğim üzerimde bu aralar indirimden birşeyler bakmak istiyorum ya nerede bulurum ki acaba

bugün ben de kitap almaya gideceğim de cimriliğim üzerimde bu aralar indirimden birşeyler bakmak istiyorum ya nerede bulurum ki acaba

kiler'de %50 indirim devam ediyo canım
ben de dün 1 tanecik kitap aldım

Son düzenleme:

git güzel bi kitapçıda rengarenk kitaplar arasında istediklerini seç. Sonra eve gel interntten sipariş ver :)

Ece Temelkuran - Düğümlere Üfleyen Kadınlar

bugün başladım. okudukça bir önceki romanı muz seslerini de merak etmeye başladım. :)

bu arada neffasati fil ugad düğümlere üfleyen kadınlar demekmiş.

Okumasaydım şu paragraftan mahrum kalacaktım:

"nasıl kırıyorlar sonra bu kız çocuklarını? nasıl kendilerine benzetiyorlar? cinayet gibi. belki biz de böyleydik. sakatlanmadan büyüyebilseydik... keşke öyle bir bilgisayar programı olsa. ruhumuz sakatlanmadan büyümüş olsak nasıl insanlar olacağımızı gösterse. ona bakıp nasıl olmamız gerektiğini görsek."

slm bilgeler yeni kitabım kemal sayar= herşeyin bir anlamı var

KIM GRUENENFELDER tehlikeli aşk oyunları bitti oldukça eğlenceli idi :)))
KAHRAMAN TAZEOĞLU - BUKRE ye başladım 32 sayfadayım

Bir kitap kurdu olarak kk kulübünde en hoşuma giden topik oldu Nacizane kitapyurdu com iyi bir alternatif olabilir kitap alımlarınız için..Mutlu günler..

Merhaba Sor

Nasilsin??
merhaba bilge pelin ne yapayım listeden çıkması gereken bazı arkadaşlarımız var
onları kontrol edıyordum.
üzülerekte olsa çıkacaklar maalesef.
Bir kitap kurdu olarak kk kulübünde en hoşuma giden topik oldu Nacizane kitapyurdu com iyi bir alternatif olabilir kitap alımlarınız için..Mutlu günler..

merhaba, teşekkürler .......

merhaba bilge pelin ne yapayım listeden çıkması gereken bazı arkadaşlarımız var
onları kontrol edıyordum.
üzülerekte olsa çıkacaklar maalesef.

Kolay gelsin Sor

O konuda bisi diyemeyecegim haklisin.. Bizim de kilo alma topigimiz oldu hatta Jade de Loliss de ziyaret etti
Daha iki hafta oldu yarisma baslayali ama liste yenilemek cidden zaman alici ve emek isteyen bir ismis.. Bu yuzden emeginin karsiligini almak istiyor tabiki de insan.
Seni daha iyi anlamaya basladim sanirim

Bu arada iki gece once yazmistim da sanrim yukarilarda kaldi Sor, ben de senin listelere dahil olmak istiyorum kitap farketmez kitap listelerine bakarim elimdeki kitaplardan hangisinden cok varsa beni o listeye dahil etsen olur mu?

Malum issizim kitap alamam su siralar, en olmadi netten okurum tabi Dirilis' i bitirince

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…