Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

nihayet kemal sayar'ın herşeyin bir anlamı var adlı psikoloji kitabı bitti ama bende bittim zor ilerledi sıkıcıydı benim için ama rahatladımmm çok şükürrrr

Son düzenleme:
selam selamm bende grinin elli tonu serisine başlamış bulunuyorum yarısındayım çok hızlı okursam sıkılabilceğimi söylediler ondan yavaşladım birazzzz bu seriden sonra önereceğiniz bir kitap var mı acabaaaa kızlarrr

Sörcüm, uzun zamandır kitap okuyamıyorum gerçi ama artık yavaştan başlayacağım.
Kadınların kitap mekanında aktiftim, burada da bulunmayı çok isterim :)

Aramızda yaşanmaması gereken durumlar yaşandı, neyse ki konuşup hallettik sorunları..
Aranıza katılabilir miyim ben de

Tüm kitap kurtlarına selamlar bu arada

Ben o seriyi bir haftada okumuştum. Gayet sürükleyici.. Sabırsızlıkla filmini bekliyorum. Keyifli okumalar :)

merhaba...............

ayy gercektenmı bende yavaslamıstım bu yuzden hızlanıyım barı hoho baska ne okym pekıı bunlrdan sonraa

Ben şu an Jodi Picoult'un Antlaşma adlı kitabını okuyorum. Bu kadının bütün kitaplarını severek okudum. Tavsiye edebilirim. Tarzın nedir bileiyorum ama Gri'nin elli tonuna göre daha ciddi konulardır yazıkları Joodi picoult'un. Ama dudak uçuklatır. :))

bende artık burdayımmm daha once gormemıstım gorsem katılırdımmm ıyı olduu ızmırden ezgı ben selam herkesee kızlarrr

bu yazarı çok merak ediyorum inşallah bir gün ona da sıra gelir

merhaba, ben o seriyi hiç okumadım
Selam :)) Ben burdayım :)
merhaba, senı daha önce görmedim hiç

merhaba, hoş geldin
elbette katılabılırsın :)

konumuzun kurallarınından bahsedeyım ben;

konumuzun tek kuralı; 2 günde bir konuya uğramak
(örneğin; kaçıncı sayfada olduğunuz veya birkaç gündür kitap okuyamadığınız gibi.
ne olursa olsun kitap okuyamasak bile konuya uğramak zorunlu! listede olabilmeniz için konuya uğramak şart).

Sürelerimiz aylık olarak işliyor. sürenin amacı, ayın sonuna ne kadar kaldığı ve aylık kaç tane kitap okuduğumuzdur.
15 günde bir okuyucu listemiz yapılıyor.
listeyi ben yapıyorum
sizin yapacağınız şey, kitabınızı okumak :)

bir de kardeş konumuz var :) orada teşekkür etmek bile yasak, o konunun amacı; kitabımız bitince '' kitabım bitti x kitaptı '' şeklinde bildirimde bulunmak
o konu bilge listesi için açıldı, listeyı orada yaptığım için bildirimleriniz önemli!
eğer kitabınız bittiğinde oraya değilde buraya yazarsanız biten kitap sayınız listede olmaz.
dini içerikli kitaplar konumuzda yasaktır.
bildirim konusu ----> http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html#post28556072

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…