iyi geceleeeerkimseler var mıı??
selam selamm bende grinin elli tonu serisine başlamış bulunuyorum yarısındayım çok hızlı okursam sıkılabilceğimi söylediler ondan yavaşladım birazzzz bu seriden sonra önereceğiniz bir kitap var mı acabaaaa kızlarrr
Selam :)) Ben burdayım :)
selamdaha önce karşılaşmadık sanırım, ben bu aralar pek giremediğimden
nasılsın?
Ben o seriyi bir haftada okumuştum. Gayet sürükleyici.. Sabırsızlıkla filmini bekliyorum. Keyifli okumalar :)
Sörcüm, uzun zamandır kitap okuyamıyorum gerçi ama artık yavaştan başlayacağım.
Kadınların kitap mekanında aktiftim, burada da bulunmayı çok isterim :)
Aramızda yaşanmaması gereken durumlar yaşandı, neyse ki konuşup hallettik sorunları..
Aranıza katılabilir miyim ben de
Tüm kitap kurtlarına selamlar bu arada
ayy gercektenmı bende yavaslamıstım bu yuzden hızlanıyım barı hoho baska ne okym pekıı bunlrdan sonraa
Bence de karşılaşmadık.. Forumda yeni sayılırım. Yani aktif olarak yeniyim. :) İyiyim teşekkür ederim. Sen nasılsın?
o zaman aramıza hoş geldiniyiyim ben de teşekkür ederim. sen de gececisin galiba
Ben şu an Jodi Picoult'un Antlaşma adlı kitabını okuyorum. Bu kadının bütün kitaplarını severek okudum. Tavsiye edebilirim. Tarzın nedir bileiyorum ama Gri'nin elli tonuna göre daha ciddi konulardır yazıkları Joodi picoult'un. Ama dudak uçuklatır. :))
merhaba, ben o seriyi hiç okumadımselam selamm bende grinin elli tonu serisine başlamış bulunuyorum yarısındayım çok hızlı okursam sıkılabilceğimi söylediler ondan yavaşladım birazzzz bu seriden sonra önereceğiniz bir kitap var mı acabaaaa kızlarrr
merhaba, senı daha önce görmedim hiçSelam :)) Ben burdayım :)
Sörcüm, uzun zamandır kitap okuyamıyorum gerçi ama artık yavaştan başlayacağım.
Kadınların kitap mekanında aktiftim, burada da bulunmayı çok isterim :)
Aramızda yaşanmaması gereken durumlar yaşandı, neyse ki konuşup hallettik sorunları..
Aranıza katılabilir miyim ben de
Tüm kitap kurtlarına selamlar bu arada
Hoşbuldum canım. Uykuyla pek aram yok evet. Ben hem yazıyorum hem okuyorum hem de nette takılıyorum.. :) Geceleri seviyorum :)
bu yazarı çok merak ediyoruminşallah bir gün ona da sıra gelir
bende artık burdayımmm daha once gormemıstım gorsem katılırdımmm ıyı olduu ızmırden ezgı ben selam herkesee kızlarrr
Kitapkurdu olanların okuması gereken bir yazar. Kesinlikle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?