Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bir de nacizane şiir sever arkadaşlara kendi kitabımı önerebilirim. Eleştirilere açığım :)
Okumak isteyenler için Kitabımın adı TUZ Benim ismim Gül AYDI
2011 yılında Kasım ayındaki İstanbul fuarına yetiştirmiştik baskısını. İlk kitabım şiir ama şu an kısa öykülerden oluşan bir kitap hazırlığındayım.

Evet kuralları okumuştum, teşekkür ederim tekrar hatırlattığın için..
O halde kasım ayı için beni ekliyorsun :13:

bi de ne dicem şimdi ben kitabımı okuyorum yarısındayımda nasıl ekliyorsunuz beni bitirince diğer tarafa bittiğini mi yazıyımmm kasım ayına o halde girerim zaten yarısındayımmmm

ne tarz ızlıyorrsun frınge basla ıstersen bak yanı ızlemedıysen o da cok hos bı dızıdırrr ılk bolumlerınde bı sacma gelıyoda bi açılıyo of of diyosun

Ooooo fringe...Fringe tam bir kurgu harikasıdır yahu.
Losttan sonra kurgusuna bayıldığım tek dizi..
Gerçekten muhteşem.

breakıng bad bıttı , dexter bitti , frınge bıttı game of beklıyorum vampire diaries bekliyorum ve daha 13 15 arasında dizi izliyorum haha

ne tarz ızlıyorrsun frınge basla ıstersen bak yanı ızlemedıysen o da cok hos bı dızıdırrr ılk bolumlerınde bı sacma gelıyoda bi açılıyo of of diyosun
dexter'ın yasını tutcam 2-3 gün komedi, cinayet, fantastik
Aynen, her hafta beklemesi koyuyor. Bir de tamamen bitince
The vampire diaries e başladım, o bitince dextera başlayayım bari

ben dexter sezon yaptı sandım
meğer bitmiş. bende sevınıyordum 4-5 sezon izleyecegım ve sonra ara verıp tekrar devam edıcem dıye

bi de ne dicem şimdi ben kitabımı okuyorum yarısındayımda nasıl ekliyorsunuz beni bitirince diğer tarafa bittiğini mi yazıyımmm kasım ayına o halde girerim zaten yarısındayımmmm

ayı boşver kitabın bitince '' x kitabım bitti'' şeklinde yaz oraya
hepsı o kadar bu ayın sonunda listeyı yenıleyecegım o zaman orada olursun sende.
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html#post28556072

dexter'ın yasını tutcam 2-3 gün komedi, cinayet, fantastik

ben dexter sezon yaptı sandım
meğer bitmiş. bende sevınıyordum 4-5 sezon izleyecegım ve sonra ara verıp tekrar devam edıcem dıye

Geçmiş olsun, psikolojisi kötü oluyor bu dizi olayının
İzlenecek kaliteli diziler var ama daha

Aynen, her hafta beklemesi koyuyor. Bir de tamamen bitince
The vampire diaries e başladım, o bitince dextera başlayayım bari

The vampire diaries bende yenı bolumlerını beklıyorum ama bak bence soyle yap bı sure sonra sıkılıyosun cunku yanı benı bı ara baymıstı aynı dızıyı ızlemek o arada dexter a da bassla falan ben suan 13 dızı falan ızlıyorum bı bolum bı bolum her bırınden ve mılyonlarca dızı bıtırdım erkek arkadasımda askerde tabı evdeyım sureklı ondan oh ver elını dızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…