merhaba, hoş geldin
elbette katılabılırsın :)
konumuzun kurallarınından bahsedeyım ben;
konumuzun tek kuralı; 2 günde bir konuya uğramak
(örneğin; kaçıncı sayfada olduğunuz veya birkaç gündür kitap okuyamadığınız gibi.
ne olursa olsun kitap okuyamasak bile konuya uğramak zorunlu! listede olabilmeniz için konuya uğramak şart).
Sürelerimiz aylık olarak işliyor. sürenin amacı, ayın sonuna ne kadar kaldığı ve aylık kaç tane kitap okuduğumuzdur.
15 günde bir okuyucu listemiz yapılıyor.
listeyi ben yapıyorum
sizin yapacağınız şey, kitabınızı okumak :)
bir de kardeş konumuz var :) orada teşekkür etmek bile yasak, o konunun amacı; kitabımız bitince '' kitabım bitti x kitaptı '' şeklinde bildirimde bulunmak
o konu bilge listesi için açıldı, listeyı orada yaptığım için bildirimleriniz önemli!
eğer kitabınız bittiğinde oraya değilde buraya yazarsanız biten kitap sayınız listede olmaz.
dini içerikli kitaplar konumuzda yasaktır.
bildirim konusu ----> http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html#post28556072
Benim de geçen hafta the walking dead bitti , çok fena boşluktayım
Sanırım en çok uğrayacağım topiklerden biri burası, bol bol görüşürüz artık :)
dexter bitti............
ay bende bıtrdım ve uzuluyorum suan
çok kötü oluyor böyle, kaliteli olanlar bitmemeli
2-3 gün sonra unuturum ancak
çok kötü oluyor böyle, kaliteli olanlar bitmemeli
ne tarz ızlıyorrsun frınge basla ıstersen bak yanı ızlemedıysen o da cok hos bı dızıdırrr ılk bolumlerınde bı sacma gelıyoda bi açılıyo of of diyosun
breakıng bad bıttı , dexter bitti , frınge bıttı game of beklıyorum vampire diaries bekliyorum ve daha 13 15 arasında dizi izliyorum haha
dexter'ın yasını tutcam 2-3 günne tarz ızlıyorrsun frınge basla ıstersen bak yanı ızlemedıysen o da cok hos bı dızıdırrr ılk bolumlerınde bı sacma gelıyoda bi açılıyo of of diyosun
Aynen, her hafta beklemesi koyuyor. Bir de tamamen bitince
The vampire diaries e başladım, o bitince dextera başlayayım bari
bi de ne dicem şimdi ben kitabımı okuyorum yarısındayımda nasıl ekliyorsunuz beni bitirince diğer tarafa bittiğini mi yazıyımmm kasım ayına o halde girerim zaten yarısındayımmmm
dexter'ın yasını tutcam 2-3 günkomedi, cinayet, fantastik
ben dexter sezon yaptı sandım
meğer bitmiş. bende sevınıyordum 4-5 sezon izleyecegım ve sonra ara verıp tekrar devam edıcem dıye
Aynen, her hafta beklemesi koyuyor. Bir de tamamen bitince
The vampire diaries e başladım, o bitince dextera başlayayım bari
Geçmiş olsun, psikolojisi kötü oluyor bu dizi olayının
İzlenecek kaliteli diziler var ama daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?