Benden bir uçan bir de kaçan kurtulur.
ooooooooo yakalandım öyleyse
Yeeeess.
Seni daha önce de yakalamışım gibi bir his var içimde.
ya bende hepinize yakalanıyorum ki..Yeeeess.
Seni daha önce de yakalamışım gibi bir his var içimde.
ya bende hepinize yakalanıyorum ki..
ooo öyle mi? nerde ne zaman yakalandım yinee
Cevap bir önceki mesajımda.
Paralel evrende.
bugün günlerden tarih galiba
paralel evrenden
Jade süpersin yahu,bu ne dikkat
bitirdiğimiz kitapların bildirimini bu konuya yapıyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html
evet ben de ve yas dasen de tarih çalışmıştın sanki bugün
soslucumm ben bi kaç kitap bitirdim yazıcaktım oraya hatta şimdide bir tane bitirdim ama benim adımı kimse yazmıyo bi yere açıklama kısmındada listede olanlar bildirim yapsın yazıyor bakıp bakıp küsüp çıkıyorumsure soyledım ama yazmadı acaba şartlarmı ver kaldıkı ıkı gunde bır bıldırım olsun okuma acıklama yorumlama olsun hepsinede katılıyorum ama sanki ben yokum anlamadımki :44:
soslucumm ben bi kaç kitap bitirdim yazıcaktım oraya hatta şimdide bir tane bitirdim ama benim adımı kimse yazmıyo bi yere açıklama kısmındada listede olanlar bildirim yapsın yazıyor bakıp bakıp küsüp çıkıyorumsure soyledım ama yazmadı acaba şartlarmı ver kaldıkı ıkı gunde bır bıldırım olsun okuma acıklama yorumlama olsun hepsinede katılıyorum ama sanki ben yokum anlamadımki :44:
evet ben de ve yas da
canım sen oraya bildirim yapınca listeye giriceksin
küsmene gerek yok yani
bitirdiğin kitapları oraya yaz
evet ben de ve yas da
canım sen oraya bildirim yapınca listeye giriceksin
küsmene gerek yok yani
bitirdiğin kitapları oraya yaz
lolik yapmış zaten açıklamayıcanım oraya gruba katıldığımız andan itibaren okuyup bitirdiklerimizi yazıyoruz. kimin hangi kitabı okuduğunu takip açısından.
daha önce okuyup bitirdiklerimizi yazmıyoruz yani
evet loliss'in açıklaması birazcık farklı olmuş.
yanlış anlaşılabilirbu konuya dahil olduktan sonra
biten kıtaplar yazılıyor oraya
soslunun da dediği gibi
konuya dahil olduğundan beri bitirdiklerini demek istemiştim
konuya dahil olduğundan beri bitirdiklerini demek istemiştim
ilk okuyuşta ben de öyle anladım. ama ikinci okuyuşta Sör' ün dediği anlam çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?