Olsun, beğenmesen de okudun sonuçta
Dirilis bitti arkadaslar.. Yeni kitabim, Orhan Kemal-Cemile..
günaydınnn
süpersin pelinim
cemile de çok güzeldir,keyifli okumalar
Çocuklara göre aşk:
-Benim anneannem sırtından hasta olmuştu ve eğilemediği için ayak tırnaklarına oje süremiyordu, dedemin de parmakları hasta olmasına rağmen anneannemin ayak tırnaklarına hep o oje sürüyordu... bence aşk budur.
-Aşık değilseniz, ''seni seviyorum'' demeyin, ama gerçekten aşıksanız hep ''seni seviyorum'' deyin, hem aşıksanız, hem de ''seni seviyorum'' demiyorsanız çok ayıp.
-Aşk birlikte yemeğe gittiğimiz zaman sevgilimizin kendi kızarmış patateslerini bizim tabağımıza koyması ve bizim tabağımızdan hiç birşey almamasıdır.
Bayildim bu cumlelere askim kabardi hatta
Utanarak yaziyorum ama en son kitap okumaya cok istekli oldugum halde katilamamistim. Yani kitabi oylayip, okumayanlardan oldum.
Bu ay vaktim var ama elimde olan bir kitaba baslarsaniz ben de katilmak istiyorummmm!!!!! :)
Ankette yazan kitabi bulmam imkansiz.
Herkes o kitabi okumak istiyor mu?
Oya Baydar -Cöplügün Generali
George Orwell -Hayvanlar Ciftligi
Elif Safak -Mahrem
Duygu Asena -Paramparca
Gorki Ekmegimi -Kazanirken
Kafka -Dönüsüm
Irvin Yalom -Bugünü Yasama Arzusu
Bu kitaplardan birine baslamak isteyip baslayamayan? Bu kitaplar elimde olanlar..
merhaba
ben bugün kütüphaneye gidicem,
eğer sendeki kitaplardan herhangi birini bulabilirsem birlikte okuruz
olur mu
-Aşk birlikte yemeğe gittiğimiz zaman sevgilimizin kendi kızarmış patateslerini bizim tabağımıza koyması ve bizim tabağımızdan hiç birşey almamasıdır.
Dirilis bitti arkadaslar.. Yeni kitabim, Orhan Kemal-Cemile..
geçmiş olsun
dün de hiç okuyamadım.
günaydınnn
süpersin pelinim
cemile de çok güzeldir,keyifli okumalar
merhaba
ben bugün kütüphaneye gidicem,
eğer sendeki kitaplardan herhangi birini bulabilirsem birlikte okuruz
olur mu
Cookkk cokk sevinirim gercekten, eger bulursan mesajimi alintilayarak cevap ver olur mu, böylece seni yakalayabileyim, hatta özelden de mesaj atabilirsin. :)
Mutlu oldum.
Hangi kitap oldugu fark etmez birinden birini bulursan okuruz birlikte! :)
bu kısımla ilgili paylaşmak istediğim bir şey var
bazen dışarda olduğumuzda benimkiyle çok acıkırım ama o acıkmaz. ''ben yemem ama sen yersin. ben de senin tabağından tadımlık alırım.'' der.
ve sonra tabağımdaki patatesleri benden önce yer
merhaba, güzel hatunlar Eki Görüntüle 844493 Eki Görüntüle 844494 Eki Görüntüle 844495 Eki Görüntüle 844496 Eki Görüntüle 844497 Eki Görüntüle 844498 Eki Görüntüle 844499 Eki Görüntüle 844500 Eki Görüntüle 844501
mutlu, huzurlu, güzel günler
selam sör neşen yerinde bakıyorumda
aslında dünki ruh halimle aynı
nasılsın hayat?
merhaba, güzel hatunlar Eki Görüntüle 844493 Eki Görüntüle 844494 Eki Görüntüle 844495 Eki Görüntüle 844496 Eki Görüntüle 844497 Eki Görüntüle 844498 Eki Görüntüle 844499 Eki Görüntüle 844500 Eki Görüntüle 844501
mutlu, huzurlu, güzel günler
Amanınnnn! Ortaokul seviyesinde kitap okuduğumun farkındayım NUTE, ne yüzüme vuruyorsun!çok sevindim yeni kitaba başlamana gülüm
ben Çiçekler Susayınca yı ortaokulda okumuştum ve beğenmiştim
Allah zihin açıklığı versin. Sınavdan sonra haber ver bize...Slm kızlar;
Yarın sınavım var, dua edin Allah utandırmasın. Öpüyoum hepinizi .
çok övüyorlar bu kitabı, alıp okumak istiyorum. sonra da beğenmezsem parama yazık diyorum. kütüphaneye bakayım en güzeli...evrenden torpilim var okuyorum yarıyı geldim sayılır bayıldım çok güzell
iyi süründürmesin, yuvarlanmakta iyidiriyi gibi sör yuvarlanıp gidiyoruz
merhabaSmile solenine hosgeldiniz :)
Merhaba Sor :)
Yeni kitabimda 25' e geldim bile
Sen nasilsin :82:
​ Merhaba Bilgecanlar... Amanınnnn! Ortaokul seviyesinde kitap okuduğumun farkındayım NUTE, ne yüzüme vuruyorsun! (şaka yapıyorum. ) yakında cin ali serisine başlayacağım.
Allah zihin açıklığı versin. Sınavdan sonra haber ver bize...
çok övüyorlar bu kitabı, alıp okumak istiyorum. sonra da beğenmezsem parama yazık diyorum. kütüphaneye bakayım en güzeli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?