- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
merhabaşükür diyelım. aman zateb kötü de olsam ''şükür'' diyorum
allah bunları görüyordur umarım
kedişler nasıl ya varsa yeni birşeyler ekle de bakalım
Goruyordur insallah Sor' cugum
yani, her halimle şükür dilimden düşmüyor. allah görsün bunları
bu kısımla ilgili paylaşmak istediğim bir şey var
bazen dışarda olduğumuzda benimkiyle çok acıkırım ama o acıkmaz. ''ben yemem ama sen yersin. ben de senin tabağından tadımlık alırım.'' der.
ve sonra tabağımdaki patatesleri benden önce yer
kedişler büyüyorlar...anneyle tersleşmeye bile başladılarşuan yenı bişi yok,yarın eklerım
Merhaba başbilgem. iyisin inşallah....
merhaba gulum........
elhamdülillah.yani, her halimle şükür dilimden düşmüyor. allah görsün bunları
Merhaba başbilgem. iyisin inşallah.
elhamdülillah.
Allah zihin açıklığı versin. Sınavdan sonra haber ver bize...
Doktora değil mi?Çok şükür atlattım. Tez önerimi verip tezime başlayacağım. Bu yaştan sonrada öğrencilik çekilmiyor hiç...
Doktora değil mi?
Allah kolaylık versin. Yaş kaç bu arada? Benimle falan yaşıtsın gibi hatırlıyorum.
Ayrıca da hiç öyle deme, ben özeniyorum size... Bak ne zamandır yüksek lisans yapayım diyorum. Sadece diyorum yani!
Hiç böyle bir korkum yok elhamdülillah.okuyacak yüz bin tane kitap var kafamda evimde şurada burada.
allahım bugünleri de mi görecektimbenim var yeminlen
lolik mesaj kutun dolmuş şekerim bir temizlik yapıver
Cookkk cokk sevinirim gercekten, eger bulursan mesajimi alintilayarak cevap ver olur mu, böylece seni yakalayabileyim, hatta özelden de mesaj atabilirsin. :)
Mutlu oldum.
Hangi kitap oldugu fark etmez birinden birini bulursan okuruz birlikte! :)
Doktora değil mi?
Allah kolaylık versin. Yaş kaç bu arada? Benimle falan yaşıtsın gibi hatırlıyorum.
Ayrıca da hiç öyle deme, ben özeniyorum size... Bak ne zamandır yüksek lisans yapayım diyorum. Sadece diyorum yani!
Hiç böyle bir korkum yok elhamdülillah.okuyacak yüz bin tane kitap var kafamda evimde şurada burada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?