Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

iyiyim söraliçe sen? yaa bu arada kim kimi gördü yine kaç gündür doğru dürüst uğrayamıyordum.ne kaçırdım ben

konferans yaptık herkes birbirini gördü

Bilgecanlar Merhaba

Aferin hep boyle az konusun da bana okucak fazla bisi birakmayin :) Hep boyle olun

naber kız

ayy yirim ben onları ya midoşlar çok güzell olsada sevsek

ben sevdim, püsküllü püsküllüydü böyle

iyilik benden de, bugün arkadaşlarımla dışarıdaydım, eğlendim baya.

komiğim, komiksin, komik

hehehe üzülme ne olur, albüm yap senin de olur

Ohhh yarasin sevimli tatlis cocuk doktoru olucak Bebato' ya (eger bi gun kararin degisir de olursan beni hatirla )

Bebato bakalim ikna edebilecek mi Hayati

ben okudum çok güzel bir romandı ve sonunda oldukça ağladım..aşk romanı istersende.ojo moyes - senden önce beni super bir hikaye ve bol gözyaşı ((( sonu günlerce aklımdan çıkmadı

iyilik benden de, bugün arkadaşlarımla dışarıdaydım, eğlendim baya.

komiğim, komiksin, komik

hehehe üzülme ne olur, albüm yap senin de olur

bak işte dün olsaydın bişey kaçırmazdın
fotoları görmek için birbirimize ısrar ederken çok güldük ondan öyle dedim

Ohhh yarasin sevimli tatlis cocuk doktoru olucak Bebato' ya (eger bi gun kararin degisir de olursan beni hatirla )

yüzyılın teknoloji özürlüleri kulübü

iyiyim söraliçe sen? yaa bu arada kim kimi gördü yine kaç gündür doğru dürüst uğrayamıyordum.ne kaçırdım ben
evet kaçırdın hayat
Bilgecanlar Merhaba

Aferin hep boyle az konusun da bana okucak fazla bisi birakmayin :) Hep boyle olun
merhaba peloş
tüüh herşeyi kaçırdım.

ben okudum çok güzel bir romandı ve sonunda oldukça ağladım..aşk romanı istersende.ojo moyes - senden önce beni super bir hikaye ve bol gözyaşı ((( sonu günlerce aklımdan çıkmadı

selam

kesin hatırlayacağım ya ne kadar da istiyorsun çocuk doktoru olmamı
yine bir çaba başladı bakalım hadi hayırlısı

bir tek ben okumadım galiba o kitabı, çok duygusal ağlamaklı diye cesaret edemiyorum. perişan olurum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…