- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
ben gordum kiiiii :) hem de tas gibi yausuklu sevgilisyle :) Sevgilisini goren, kendi sevgilim de neymis der o kadar diyim
görmeden inanmam
nazar degmesin diye herkese gostermiyor kaciyor kem gozler cok etrafta mazallahcok romantikler asklarini bir gorsen...
Bir foto bu kadar tarif eder ancak, benim niye yok diye dovunur durursun o kadar diyim
hiiiiç ilgimi çekmedi doğrusu
Neyse ben susuyim artik kizar falan neden dillendirdin demesin
ooofff! yine kaçırdım Jade' nin öpücük gününü ya
Bir daha ki öpücük günüm 15 gün sonra.
Yaz bir kenara.
soslu, benı beklıyorsun bılıyorum
ama ben alacagımı aldımyok sana resim
nute görüyorum seni aşağıda!dün akşam da baktın baktın gittin foto konusuna dahil olmamak için gözümüzden kaçtı sanma
ben gordum kiiiii :) hem de tas gibi yausuklu sevgilisyle :) Sevgilisini goren, kendi sevgilim de neymis der o kadar diyim
hiiiiç ilgimi çekmedi doğrusu
Neyse ben susuyim artik kizar falan neden dillendirdin demesin
merhaba
dönüş'ü aldım ama birkaç yerde de senin dediğin gibi Gizli anların yolcusu ve boranın kitabının devamı olduğunu okudum
hatta bi yerde onları okumadıysanız dönüşü hiç okumayın bile yazmışlar
sen sanırım 3ünü de okudun ne dersin önce onları mı okumalıyım:26:
dönüş'te diğer kitaptaki olaylardan bahsediyo biraz sadece onu da okuyabilirsin ama diğerlerini de okursan daha anlayarak okursun. bi de olayları ilk kitapta baba açısından ele almış,2. kitapta bora ve dönüşte de kızı ve annesi açısından anlatmış :) ben 3ünü de okudum. dönüşü de okurken farkettim devamı olduğunu üzerinde yazmıyo devamı diye :)
Kahraman Tazeoğlu - Bukre bitti
Ahmet Batman - Soğuk kahve başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?