Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

nazar degmesin diye herkese gostermiyor kaciyor kem gozler cok etrafta mazallah cok romantikler asklarini bir gorsen...

Bir foto bu kadar tarif eder ancak, benim niye yok diye dovunur durursun o kadar diyim

hiiiiç ilgimi çekmedi doğrusu

nute görüyorum seni aşağıda! dün akşam da baktın baktın gittin foto konusuna dahil olmamak için gözümüzden kaçtı sanma

ben gordum kiiiii :) hem de tas gibi yausuklu sevgilisyle :) Sevgilisini goren, kendi sevgilim de neymis der o kadar diyim

hiiiiç ilgimi çekmedi doğrusu

Neyse ben susuyim artik kizar falan neden dillendirdin demesin

aaa pelin çok ayıp cidden nazar değecek sonra aramız bozulacak senden bilirim haa

sos doğru söyle merak etmedin mi

“Böyle hafif bir evrende anlam ne arasın? Anlam ağırdır… Dibe çöker. Falcılar bu nedenle kahvenin telvesine bakarlar.”

Sinek Isırıklarının Müellifi, Barış Bıçakçı

dönüş'te diğer kitaptaki olaylardan bahsediyo biraz sadece onu da okuyabilirsin ama diğerlerini de okursan daha anlayarak okursun. bi de olayları ilk kitapta baba açısından ele almış,2. kitapta bora ve dönüşte de kızı ve annesi açısından anlatmış :) ben 3ünü de okudum. dönüşü de okurken farkettim devamı olduğunu üzerinde yazmıyo devamı diye :)

anladım
üzerinde yazsa zaten son kitapla başlamazdım
şu an elimde başka kitaplar var
önce onları okuyum bu arada serinin diğer kitaplarını alıyım en iyisi

merhaba bilgeler bu ralar konu bitireceğim diye kitabımı elime alamadım ancak trende okuyorum fırsat buldukça ama bugün biraz ders çalışıp okurum kitabımı en heyecanlı yerinde kaldım zatenn..

gunessel, canım ben senı anlamadım ama ya:26: bu konuya geldiğinden beri kaç kitap okudun?
ya da bitirdin mi hiç?

hayırdır sur nedır senın bana bu tutumun ben gercekten bunu anlayamıyorum neyım ben şizofren filanmı okumadıgım kıtabı yazıyım oraya ne demek istediğini gerçekten anlamıyorum ben neden benim hakkımda bu kadar tereddütlüsün sen ???
hayır yani daha inandırıcı olsunn diye konuda okudugumu yazdıgım kıtaplarımı da elimde olan kitaplarımında resmini yükleyebilirim nedemek kitap okudunmu bitirdinmi???benmi soruyu anlamadım acaba diyorumda sanmıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…