Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

çirkinin ağzındaki güzel söz, acizin ağzındaki haklı söz kadar boş faydasız bir şeydi.

Loliss Toprak Ana bitti aglaya aglaya bitti
Beyaz Gemi'de de 16 ya geldim bile
ohh rahatlamışsındır
dün akşam size kitaplarımı gösterecektim yaa hengamede unuttum

cengiz aymatovu beğendin mi pelin ben hiç okumadım beğendiysenn bende okuyayım :)

nute beğeneceğine inanıyorum canım bi tanecik oku vazgeçemezsin
çikolata gibi adam

Allahımmm yakında bizi de canın çekecek senin heee
hatta soslu'yu şimdiye kadar nasıl çekmedi hayret

Ceker tabii acim ac (kulliyen yalan demin yarim ekmekle mercimek corbasi indirdim mideye)

Soslu'yu cekti canim cekmez mi adini gordukce onun agzim sulaniyor hep sarma cekiyor canim

ohh rahatlamışsındır
dün akşam size kitaplarımı gösterecektim yaa hengamede unuttum
nute beğeneceğine inanıyorum canım bi tanecik oku vazgeçemezsin
çikolata gibi adam

bi tanecik mi okuyim başka okumayım mı

çikolata mı yani çok mu esmer

Sen bi taneye izin verdigine dua et Loliss asik bu adama kimseyle paylasmiyor ki

Zaten hayatimda asklarindan etkilendigim iki kisi var, bi senin Tas gibi olan sevgilinle yasadigin romantizm, bir de Loliss'in Cengiz'e olan aski

Ceker tabii acim ac (kulliyen yalan demin yarim ekmekle mercimek corbasi indirdim mideye)

Soslu'yu cekti canim cekmez mi adini gordukce onun agzim sulaniyor hep sarma cekiyor canim
ama onunki yaprak sarma değilmiş
çikolatalı muzlu falan
daha da canın çekmeli yani

yok kız esmer değl
şöyle bi amcacık rahmetli
bi tane oku zaten sonra diğerlerini de okumak istersin
ama bak aşık olmak yok baştan anlaşalım da

Sen bi taneye izin verdigine dua et Loliss asik bu adama kimseyle paylasmiyor ki

Zaten hayatimda asklarindan etkilendigim iki kisi var, bi senin Tas gibi olan sevgilinle yasadigin romantizm, bir de Loliss'in Cengiz'e olan aski

bak ben de uyardım
nute bozuşuruz heee sakın duygusal bişeyler hissediyim falan deme

inanmam loliş yapmaz öyle şey duy beni loliii di miii

off pelin ne güldüm ama öyle onun ağır oturaklı gibisi var mı biricik yauşuklum benim

bak ben de uyardım
nute bozuşuruz heee sakın duygusal bişeyler hissediyim falan deme

kusura bakma şekerim,yaparım
aşk başka arkadaşlık başka

enee bu amcacık demek ben hazederim çekik gözlüleri ama bundan gayri eniştemdir abimizdir yan gözle bakmayız lolicim

ama onunki yaprak sarma değilmiş
çikolatalı muzlu falan
daha da canın çekmeli yani

Nasiiiiil hani su muhallebi gibi disi, icinde muz var ustunde de cikolata sosu mu

inanmam loliş yapmaz öyle şey duy beni loliii di miii

off pelin ne güldüm ama öyle onun ağır oturaklı gibisi var mı biricik yauşuklum benim

Vallahi oyle bir yapar ki hem de iki gundur adama karsi herhangi bir his duymaya basladim mi diye surekli kontrol ediyor beni

Ozel mesajlar mi diyim daha neler neler

Senin yakisiklinin dunyada esi yok ki

kusura bakma şekerim,yaparım
aşk başka arkadaşlık başka

Son düzenleme:

yaz google a çikolata soslu sarma diye

Vallahi oyle bir yapar ki hem de iki gundur adama karsi herhangi bir his duymaya basladim mi diye surekli kontrol ediyor beni

Ozel mesajlar mi diyim daha neler neler

Aaa loli de olmaz ama belki adamcağız loliyi sevmiyor nerden biliyoz belkim beni sevecek hıı olma mı

loliii sen at msjları bana atma yaktım çıranı kızım sevecem işte inat değil mi

enee bu amcacık demek ben hazederim çekik gözlüleri ama bundan gayri eniştemdir abimizdir yan gözle bakmayız lolicim
efferin nute gözüme gidin

kızııım seni tenhada kıstırdığımı kimseye deme demedim miii

Aaa loli de olmaz ama belki adamcağız loliyi sevmiyor nerden biliyoz belkim beni sevecek hıı olma mı

loliii sen at msjları bana atma yaktım çıranı kızım sevecem işte inat değil mi
dur öte tarafa bi mail atıyım hangimizi seviyon diye

merhaba bayanlar

herkesin keyfi yerinde maaş. Allah neşenizi bozmasın

Katre-i matemi bitirdim. çok güzel bir kitaptı. ama nedense 10 günde bitti.yeni kitabın bir psikiyatristin gizli defteri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…