- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
Iki dk da soguttun beni SosTum cekiciligi gitti kitapcagizin
Calikusu' nu da iste o yuzden netten izliyorum kesintisiz
ohh rahatlamışsındırLoliss Toprak Ana bitti aglaya aglaya bitti
Beyaz Gemi'de de 16 ya geldim bile
cengiz aymatovu beğendin mi pelin ben hiç okumadım beğendiysenn bende okuyayım :)
ohh rahatlamışsındır
dün akşam size kitaplarımı gösterecektim yaa hengamede unuttum
nute beğeneceğine inanıyorum canım bi tanecik oku vazgeçemezsin
çikolata gibi adam
Goster Lolissim
Cikolata benzetmesi de iyimisCanim cekti
Allahımmm yakında bizi de canın çekecek senin heee
hatta soslu'yu şimdiye kadar nasıl çekmedi hayret
ohh rahatlamışsındır
dün akşam size kitaplarımı gösterecektim yaa hengamede unuttumnute beğeneceğine inanıyorum canım bi tanecik oku vazgeçemezsin
çikolata gibi adam
bi tanecik mi okuyim başka okumayım mı
çikolata mı yani çok mu esmer
ama onunki yaprak sarma değilmiş
Ceker tabii acim ac(kulliyen yalan demin yarim ekmekle mercimek corbasi indirdim mideye)
Soslu'yu cekti canim cekmez mi adini gordukce onun agzim sulaniyor hep sarma cekiyor canim
bi tanecik mi okuyim başka okumayım mı
çikolata mı yani çok mu esmer
Sen bi taneye izin verdigine dua et Loliss asik bu adama kimseyle paylasmiyor ki
Zaten hayatimda asklarindan etkilendigim iki kisi var, bi senin Tas gibi olan sevgilinle yasadigin romantizm, bir de Loliss'in Cengiz'e olan aski
Sen bi taneye izin verdigine dua et Loliss asik bu adama kimseyle paylasmiyor ki
Zaten hayatimda asklarindan etkilendigim iki kisi var, bi senin Tas gibi olan sevgilinle yasadigin romantizm, bir de Loliss'in Cengiz'e olan aski
inanmam loliş yapmaz öyle şey duy beni loliii di miii
off pelin ne güldüm ama öyle onun ağır oturaklı gibisi var mı biricik yauşuklum benim
çikolatalı muzlu falan
daha da canın çekmeli yani
yok kız esmer değl
şöyle bi amcacık rahmetliEki Görüntüle 850979
bi tane oku zaten sonra diğerlerini de okumak istersin
ama bak aşık olmak yok baştan anlaşalım da
bak ben de uyardım
nute bozuşuruz heee sakın duygusal bişeyler hissediyim falan deme
kusura bakma şekerim,yaparım
aşk başka arkadaşlık başka
çikolatalı muzlu falan
daha da canın çekmeli yani
inanmam loliş yapmaz öyle şey duy beni loliii di miii
off pelin ne güldüm ama öyle onun ağır oturaklı gibisi var mı biricik yauşuklum benim
kusura bakma şekerim,yaparım
aşk başka arkadaşlık başka
Ceker tabii acim ac(kulliyen yalan demin yarim ekmekle mercimek corbasi indirdim mideye)
Soslu'yu cekti canim cekmez mi adini gordukce onun agzim sulaniyor hep sarma cekiyor canim
Nasiiiiil hani su muhallebi gibi disi, icinde muz var ustunde de cikolata sosu mu
Vallahi oyle bir yapar ki hem de iki gundur adama karsi herhangi bir his duymaya basladim mi diye surekli kontrol ediyor beni
Ozel mesajlar mi diyim daha neler neler
Senin yakisiklinin dunyada esi yok ki
Vallahi oyle bir yapar ki hem de iki gundur adama karsi herhangi bir his duymaya basladim mi diye surekli kontrol ediyor beni
efferin nute gözüme gidinenee bu amcacık demek ben hazederim çekik gözlüleri ama bundan gayri eniştemdir abimizdir yan gözle bakmayız lolicim
Nasiiiiil hani su muhallebi gibi disi, icinde muz var ustunde de cikolata sosu mu
Senin yakisiklinin dunyada esi yok ki
dur öte tarafa bi mail atıyım hangimizi seviyon diyeAaa loli de olmaz ama belki adamcağız loliyi sevmiyor nerden biliyoz belkim beni sevecek hıı olma mı
loliii sen at msjları bana atma yaktım çıranı kızım sevecem işte inat değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?