Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

pazartesi başlayalım bir de sınava hazırlık konusu mu açsak? gerçi ben birine katılmıştım ama istikrarlı olamadım

Olur Ben de bir yere katilmistim ama sor kac kere gittin katildin diye Tek yaptigim o konudan, cikacak konularin listesini excele yazmak oldu
evde kpss ye calismaya calisanlar

AAA ben daha yeni görüyorum burasıın tekrar acıldıgınıııı çok sevindim şimdi gecmişi okuyayım gelişmelere bakayım ne olmus ne bitmiş

okudum geçmişi eksikler olsa da kaldığımız yerden devam etmek güzel inşallah en kısa zamanda aramıza dönerler...
ben Dünya Evi'ni okuyorum ya da okuyamıyorum:)) 45. sayfadayım daha..:2:
Bu arada Pelinnnn Cengiz'in Gün Olur Asra Bedel de çok güzeldi

merhaba sevgili bilgeler
hiç kimse kalmamış

konumuz tekrar açıldı, yasemin devraldı sörün işlerini.
artık listeler ondan sorulacak
kurallar aynen devam ediyor

limon ağacı yabancı bir yazarındı sanırım. hiç sevmemiştim ben
yabancı filmi de vardı hatta onu da sevmemiştim.

ben sevmiştim o kitabı, ama içinde romantizm çok az olduğu için eksik kalmıştı benim için.
bence sonunda muhteşem bir aşk yaşanabilirdi, gerçekçi olmazdı fakat ben mutlu olurdum

Merhaba sevgili bilgeler..
Kitabımı çok sevmedim, neyse ki kısa olduğu için 25 sayfam kaldı..

sarhostum hatırlamıyorum 182 spordaydım bugun pek okuyamadım az sonra devam edıcem

iyi geceler bilgeler çok sevindim konumuzun tekrar açılmasına konuyu devralan yasemin arkadaşımada kolay gelsin.

iskender palanın şah sultan bitti bukreye başladım. şah sultanı çok beğendim şiddetle tavsiye ediyorum

konu sahibesi arkadaşımız mı değişti ne oldu arkadaşlar
durumdan bir haberim ben..
nys bu ralar ders çalışmktan yarım konuları bitirmekten kitabıma okuyamadım en kısa zamanda devam edeceğim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…