yok yaa
kitap mı ağır geldi, itiraf et
vallaha mı​sen ne diyorsun sör, biz bu abdestle altı ay namaz kılarız.
tebrıklerBitirdim ki ben kitabımı
Yönetici Hanım başlayacağım kitap Yüzüklerin Efendisi-Kralın Dönüşü/400 sayfa
Hedefini bekliyorum
ben haftasonu hiç vakit ayıramadım kitabıma :78: akşamüstü kahvemle biraz okumayı ve arayı kapatmayı hedefliyorum
keşke gaz verici sözlerini daha önce okumuş olsaydım okuyucu sör bu haftasonu işime yarayabilirdi :111: şaka bir yana çok feyz aldım bir o kadar da ilham aldım
Ben de bu hafta sonu izin kullanamadım ve daha önümüzdeki 14 gün boyunca izin kullanmadan çalışacağım için hızım çok fazla değil. Ama 73'ten 93'e gelebildim.
Bu arada bugün kitabı evde unutmuşum; araya Sinan Meydan'ın bir makale dizisini kaynaştırıverdim:) Eklesek mi okunan sayfa sayısına?
bişi anlamadım canım? ekleyınce ne oluyor, süren uzasın dıye mı?
yok yaaiki gündür filmlere sardım, ondan dolayı canım okumak istemedi
vallaha mıgüzel esprıydı valla
tebrıkler1 hafta verıyorum sana okuyucu __lavin__
alınacak tabii boşa mı söyluyoruz durun daha ilham verıcı cümleler kurmam lazım, akşam deneme yapıcam
Yok canım espri yaptım hani kitaptan 25 sayfa düşer miyiz gibisinden?Sanırım verdiğin sürede bitireceğim kitabı sürükleyici bir hal aldı zaten vakit bulabilirsem zamanından önce bitireceğim inşallaaaaaaaaaaah!
bilmeyenler demesin '' okuyucu sör ne kadar az verdi, haksızlık yapıyor '' diyeSayın Yönetici süre benim için biraz uzun bence,kredimi okul açılınca kullanalım bana 4-5 gün kafi derim
sen ilham verici gaza getirici cümlelerin en güzelini kurarsın, bize soluksuz okutursun valla aslansın kaplansın okuyucu sör sen yaparsın
esprı yapınca smıle kullan o zaman
buradan anlaşılmıyor çünkü
Belki 100 mesaj dolmadı diyedir ama smile kullanamıyorum :/ yaptıklarım da görünmüyor zaten sanırım
kullanıcı kontrol paneline tıkladıktan sonra çıkan sayfada sağda seçenekeeleri düzenle var.Belki 100 mesaj dolmadı diyedir ama smile kullanamıyorum :/ yaptıklarım da görünmüyor zaten sanırım
Tüm samimiyetimle söyllüyorum oldukça cömertsin,ben bile kendime bu kadar cömert olamazdımbilmeyenler demesin '' okuyucu sör ne kadar az verdi, haksızlık yapıyor '' diyesenden bır cevap bekledım zaten
fazla geldığınden emındım, tatilinin tadını çıkarıyorsun
bugün 250 sayfa okuyacağım desem?
kim inanır
bugün 250 sayfa okuyacağım desem?
kim inanır
Tüm samimiyetimle söyllüyorum oldukça cömertsin,ben bile kendime bu kadar cömert olamazdım
evet değil, deneyeceğimNeden olmasın???
İmkansız değil nihayetinde
Kadir İnanır desem çok kötü olacak değil mi?
tatilinden dolayı bu durumda olduğunu bılıyorum, ama 400 sayfa da az değil
hadi bakalım 4 gün verdım sana
aman yarabbim ' birinin çıkıp bu esprıyı yapacagını bılıyordum
iğrenç ötesi
Bugün dahil mi?
Çünkü bugün bitirdiğim kitabın 50-60 sayfasını falan okudum ona göre tempo oluşturayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?