- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
inanabilirsin. zia 250 sayfa okumak zor, ama imkansız değil!!!ben, kendıme inanır mıyım?
inanabilirsin. zia 250 sayfa okumak zor, ama imkansız değil!!!
geçerli geçerli... sen bir keresinde de yatana kadar 100 sayfa okuyacağım deyip okumuştun. verdiğin sözde duran bir insan profili çiziyorsun gözümde... o yüzden yaparsın bence! (dipnot: bunlar seni gazlamak için yazılmadı. zira sen gazla çalışmıyorsun bence!!!evet değil, ama benım için geçerli mi bilmiyorum
geçerli geçerli... sen bir keresinde de yatana kadar 100 sayfa okuyacağım deyip okumuştun. verdiğin sözde duran bir insan profili çiziyorsun gözümde... o yüzden yaparsın bence! (dipnot: bunlar seni gazlamak için yazılmadı. zira sen gazla çalışmıyorsun bence!!!içimden geldiği için yazdım. )
haklısın, yazarken ben de dedim "100 sayfa ile 250 bir değil." diye ama sen şimdi bana söz ver ve oku.kız 100 sayfa ile 250 sayfa bir mi
öyleyımdır saol
ama bu konuda kesın bır şey demedimdeseydım okumak zorunda hıssederdım kendımı
haklısın, yazarken ben de dedim "100 sayfa ile 250 bir değil." diye ama sen şimdi bana söz ver ve oku.
o zaman gene de elden geldiği kadar oku... bir 150 sayfa bekliyorum senden.kesinlikle söz veremem
emin değilim çünkü
o zaman gene de elden geldiği kadar oku... bir 150 sayfa bekliyorum senden.
o zaman gene de elden geldiği kadar oku... bir 150 sayfa bekliyorum senden.
o da olur. okusun da :)Hayır, kitap okumasın, İngilizceyi okusun biraz da.
Hayır, kitap okumasın, İngilizceyi okusun biraz da.
beklentılerınızı lütfen azaltın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?