Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

hoşgeldin canım:)))))
çok üzülmüştüm sen gidince.....
neden gittiğini bilmesemde.....
senden sonra kitap okumak içimden hiç gelmedi, aynen gittiğin yerde duruyo kitabım:)
artık yine devam inşaallah seninle birlikte sörcük:)

nasılsın görüşmeyeli?

bebiklerde iyiymiş okudum mesajında:)
ama ama ama ben foto istiyooooom, içimin yağları burada şapır şapır erisedeeee..........

merhaba yasmın . liste hazır mı
Canım yapamadım ben listeyi, abuk sabuk bişey oldu
Anladım ki o da yetenek işi
Ayy dün güzel bir hoşgeldin diyemedim eşim yanımdaydı, oleyy Sör gelmiş diyorum, mal mal bana bakıyor neye bu kadar sevindin diye
Valla varlığın oydu, yokluğun koydu Sör
Liste harika olmuş canımmm, ben yapsaydım o kadar güzel olmazdı zaten
O sayma işleri, takip işleri tam 2 saatimi aldı 3 sayfa harcadım liste yapmak için Surrender'i şimdi daha iyi anlıyorum

Başbilgem sör e teşekkürlerimiz daimi
Bu ayki teşekkürler özel olarak Yasemin ve sana . Ellerinize sağlık

Nurlum opuyoruz seni Yas'la birlikte cokca :)

Ben de Guray'a Sor gelmis diyorum o ne ya diye bi iki dk dusundu
Canim senin yukun cok agirdi.. Ben de iki kez yaptim tabloyu ilk bi yaptim kk nin azizligine ugradim tekrar giris yapin dedi ve aptigimda liste yok oldu, cinnet gecirdim hafifce
Sonra tekrar hazirladim pek ozenli olmamis olabilir ikincisi

hoşgeldin sur görmedin sanırım yazdıgımı.
seni burda görmek çok güzel
çok saol canım :)
hoş buldum meyra :) kımse kıtap okumadı mı yahu koyarım bır ara resımlerı eşşek kadar oldular

evet ılk baş karısık gelıyor liste
liste yapmak kolayda
takıp zor ılk defa listeyı begenme fırsatım oldu benı fena özlemişsiniz

Son düzenleme:
Bu arada bazı arkadaşlarımız konuya uğrayıp bildirim vermeden direk öbür konuya bitirdim diye yazıyorlar...
Maalesef buraya uğramadan oraya bildirim yapmak bir işe yaramıyor. Listeye ekleyemedim sizi maalesef. Alınmayın darılmayın. Konumuzun ilk kuralı 2 günde bir buraya uğramak....

tabloyu yapamının ellerine saklık pek şeker olmuş

şimdi aralık ayında sıra keyifli okumalar. ben hafta sonları bazende cuma ctesi pazar ugramayabilirim. çünkü evde oldugum zamanlarda netim yok. sur e söylemiştim yine hatırlatayım dedim

aynen çok özledik seni:)
senin yerin ÇOK AYRI bu topikte..............

ben öyle eşşekleride yerimkiiii:))))))
beyaz eşşekler:)
demek büyüdüler baya, maşaallah......
dün hayvanat bahçesine gitmiştik bi ara, orada da vardı bu beyaz eşşeklerden, uzaktan sevdim epeyce.......
neyse fotoları bekliyorum, şimdiden teşekkürler canım......
anne eşşeğin fotosuda olursa sevinirim:))))
kocaman öpüyorum, görüşürüz sörcüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…