Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ben de ilk defa böyle çalışyorum, hep tüm gün çalışırdım, 1 saat de yolum vardı annemlerin evinden. Geçen yıl o yorgunluklardan bir sürü hastalık kaplamıştı vücudumu. Kas ağrısı, baş ağrısı gırla gidiyordu.

kürk mantolu madonnam bitti kızçeler çok güzeldi yeni kitaplarım yolda daha yarın gelirler umarım :)

Selam Hanımlar;

"Vadideki Zambak" a başladım.

Kahramanımız baloda yanına gelen kızı öpüyor ya orada koptum .

Kadın, Kadın diye geziyormuş galiba. Sevgi açlığından kadını yiyecekti .

Bu adamın psikolojik sorunları olduğunu dşünüyorum ayrıca anne anne değil deve dikeni. Aman yarabbi ne insanlar var.

Ne zaman biter bilmem, devam ediyoruz bakalım...

son nefer Deniz bitti muhteşemdi... 68 kuşağı çok fazla ilgimi çeken bir konu zaten ve kitap da güzel anlatmış beğendim yeni kitabım hayvan çiftliği-George Orwell

Jadeyle konuştum demin, hepinize selamı var. öpüyor sizi.
Ziyaretçi olup olmadığı konusunda 'meçhul ziyaretçi ben olabilirim de olmayabilirim de. hayat bu, belli mi olur'' dedi.

tro senın yaptıgın listenı yerım listede yaparmıs
Aslında renkler çok güzeldi ilk yaptığım tabloda ama sonra tablo gidince kk ya çok sinirlendim Bİraz kötü olmuş olabilir tenk uyumu

Jadeyle konuştum demin, hepinize selamı var. öpüyor sizi.
Ziyaretçi olup olmadığı konusunda 'meçhul ziyaretçi ben olabilirim de olmayabilirim de. hayat bu, belli mi olur'' dedi.
Jade den beklenen cevap Biz de seni öpüyoruz Jade

Aslında renkler çok güzeldi ilk yaptığım tabloda ama sonra tablo gidince kk ya çok sinirlendim Bİraz kötü olmuş olabilir tenk uyumu

Jade den beklenen cevap Biz de seni öpüyoruz Jade

evet o renkler tek tek uğraştırıyor ama ben bilge isimlerini eskı listeden oraya kopyalıyorum

ben de çook beğendim

Gulocum ne ettin :)
Loliss hepimizi topa koyar, biliyorsun cok kiskanc aski icin hepimizi ezer gecer

hiç kıskanmadım
bu rada eline sağlık bebeğimm
bu ay en kötü ayım olmuş

selam kızlar nasılsınız???? ben bugün degişim yaptım sarı saçlarımı koyu kahveye boyattımmmm

Saçlarımla oynamaya bir türlü cesaret edemem, kestirirken bile bi korkuyla giderim kuaföre
Eminim güzel olmuştur koyu kahve, güle güle kullan mı denir bilemedim

sağol canım oyy ben cesaretliyimdir saçcagızlarım her rengi gördü.röfle yaptırmıstım ilk.sonra röflenin üstüne önlere ve uclara kırmızı attırmıstım cok güzel cılgın bşy olmustu ünideyken tabii.sonra siyah sarı çilek kırmızısı bakır kahve akaju her şeyi yaptım.Allaha şükür tenim beyaz her renk yakışıyor kuaförümde bgn dedi senle her rengi denedik hepsinde memnun kaldık sorunsuzsun sen hepsi cok yakısıyor diye şu an doğal saç rengimin bir ton koyusu oldu.en doğal halime dönüş yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…