- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
anladım canım ya benimde sıkıntım hr telden okul bünyesinde var.
anasnıfı 1,2,3,4 ve 7-8 kademeli geçiş yapıyoruz her kademeye ayrı plan hazırlık öldürüyor keşke sadece ilkokul, ortaokul olsa en azından hazırlık aşaması kısa sürer
çalışma saatlerin güzelmiş. ben ilçede çalışıp merkezde oturuyorum tam gün ve ömrüm yollarda geçiyor
3 tanesini okumuşum sadecelistemde de sadece 7-8 tanesi var
bende 3 tanesini okudum sanırsam adını duymadığım çok kitap var
Aslında renkler çok güzeldi ilk yaptığım tabloda ama sonra tablo gidince kk ya çok sinirlendimtro senın yaptıgın listenı yerımlistede yaparmıs
Jade den beklenen cevapJadeyle konuştum demin, hepinize selamı var. öpüyor sizi.
Ziyaretçi olup olmadığı konusunda 'meçhul ziyaretçi ben olabilirim de olmayabilirim de. hayat bu, belli mi olur'' dedi.
Aslında renkler çok güzeldi ilk yaptığım tabloda ama sonra tablo gidince kk ya çok sinirlendimBİraz kötü olmuş olabilir tenk uyumu
Jade den beklenen cevapBiz de seni öpüyoruz Jade
evet o renkler tek tek uğraştırıyorama ben bilge isimlerini eskı listeden oraya kopyalıyorum
3 tanesini okumuşum sadecelistemde de sadece 7-8 tanesi var
bende 3 tanesini okudum sanırsam adını duymadığım çok kitap var
ben de çook beğendimMutluluk, yaz yağmuruna benzemez.
Umulmadık anda birden bire boşanmaz insanın tepesinden...
Azar azar gelir.
İnsanın hayata ve çevresine karşı davranışları getirir mutluluğu,
Azar azar,
Birike birike....
- Cengiz Aytmatov
BEĞENDİM BEN DE BU SÖZÜ...
Gulocum ne ettin :)
Loliss hepimizi topa koyar, biliyorsun cok kiskanc aski icin hepimizi ezer gecer
ben de Yas' ın gönderdiği listeden kopyaladım :)
Ama giden listeye kendim yazmıştım nedense
selam kızlar nasılsınız???? ben bugün degişim yaptım sarı saçlarımı koyu kahveye boyattımmmm
Saçlarımla oynamaya bir türlü cesaret edemem, kestirirken bile bi korkuyla giderim kuaföre
Eminim güzel olmuştur koyu kahve, güle güle kullan mı denir bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?