- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Allah korusun Yasemin korkuttun bizi ya kim dedi böyle , daha aya yeni başladık daha çok var bitmesine.
İyiyim çok şükür. Siz yemeyin ama, kokusu bir tuhaf oluyor. Biraz daha dursa güvelenecekti galiba.
Not: Şaka yaptım, o kadar gözümü karartmadım henüz...
Evet :18: Gerçekten öyle.Olur öyle arada Hayalcim sıkma canını.
Dün duymuştum bu ay sıkıntı ve bela ayıymış. Dikkatli olmak lazımmış. Ne kadar doğru bilemicim :26:
Dua okumayı es geçiyorum biraz gönlümü ferahlatmam lazım. :26:Kıyma kendine dur ,
her işte vardır bir hayır diye düşünmeye çalış . İyiye döner herşey umarım
Bazen oluyor böyle, Allah kolaylık versin...
Âmin canım . Komşun burçlarla ilgili olarak mı böyle dedi.Korkma canım korkma
Komşum söylemişti, benim de üstümde bir ağırlık var bu aralar
Bişey olmaz nolcak, Allah sıkıntılardan vesveselerden korusun hepimizi. Takılmamak lazım fazla.
Evet :18: Gerçekten öyle.
Sıkmamaya çalışıyorum akşam olsa da eve gitsem.
Dua okumayı es geçiyorum biraz gönlümü ferahlatmam lazım. :26:
İnşallah iyi olur, teşekkürler.
Amin inşallah cümlemize.
ben de çok stresli bir insanım. iş yerinde işler iyi gitmese moralim sıfır oluyor falan!Bugün çok sıkıldım cidden hele işlerim ters gittiği zaman kendimi bıçaklamak istiyorum.
SAFER ayı için öyle diyorlar ama Diyanet Fetva yayınlamış öyle bir şey yok diye... Bir de bu ayı bayıl inanca kurban etmeyin diyorlar...Olur öyle arada Hayalcim sıkma canını.
Dün duymuştum bu ay sıkıntı ve bela ayıymış. Dikkatli olmak lazımmış. Ne kadar doğru bilemicim :26:
Saol balım...
Henüz birşey olmadı çok şükür.
Bir keresinde yurtta bildiğin abur cubur partisi düzenlenmişti, ne yemiştim be.
Gece deli gibi bir mide ağrısıyla uyandım ve o dönem hemşirelik okuyan arkadaşıma ne yapmak lazım diye sordum. Cevap "Gıda zehirlenmesi olup olmadığını 4 saat sonra anlarız." Anlayınca ne olacak dedim, "Acile gideriz."dedi.
Alem kızdı ya. Beni sevmiyor muydu acaba?
bilgeler çok uzun zamandır Yüzyıllık Yalnızlık kitabını okumayı çok istiyorum ama bi türlü almak kısmet olmadı
okuyan varsa yorumları nedir aceba?
ben de çok stresli bir insanım. iş yerinde işler iyi gitmese moralim sıfır oluyor falan!
SAFER ayı için öyle diyorlar ama Diyanet Fetva yayınlamış öyle bir şey yok diye... Bir de bu ayı bayıl inanca kurban etmeyin diyorlar...takılmayın kızlar, bol bol dua edin! selavat çekin sıkılınca...
Âmin canım . Komşun burçlarla ilgili olarak mı böyle dedi.
Hayyal in dediği gibi bi dua oku canım , evdeysen camı aç soğuk havayı solu azıcık , biraz toparlarsın inşallah . Tabi hasta da olma sakın
Ya da biraz dinlenmeye çalış
( biri iyi gelir elbet)
Bugünün su gibi geçer umarım
bilgeler çok uzun zamandır Yüzyıllık Yalnızlık kitabını okumayı çok istiyorum ama bi türlü almak kısmet olmadı
okuyan varsa yorumları nedir aceba?
okudum ben agır ve cok karısık bir kitap ama güzel de bir yandan.isimler hep aynı gidiyor o yüzden karıstırıyorsun basta aile tablosu var oraya bakıp duruyordum kim kimin çocugu kardeşi diye.kuzenim de cok merak ediyordu verdim okuyamadı..
Geçen gün o kitabı araştırdım çok beğenen olduğu gibi bırakan da çok özgecim.
İşlerim ters gidiyor yasemin sabahtan beri.
Bir moral bozukluğu bir sıkıntı stres of.
İyiyim çok şükür. Siz yemeyin ama, kokusu bir tuhaf oluyor. Biraz daha dursa güvelenecekti galiba.
Not: Şaka yaptım, o kadar gözümü karartmadım henüz...
merhaba bayanlar
kadıköy de kitap günleri varmış 13 aralıkta başlayacakmış. belki ben giderim. caddebostan diyordu galiba
skıntı yapma dönem dönem öyle şeyler olur.
ses vermeyince yaşamıyorsun sanmıştım
canım kitap fuarı şeklindemi olcak:26:
skıntı yapma dönem dönem öyle şeyler olur.
huu huuu....................
işte minik eşşek Eki Görüntüle 884090
oyy çok tatlı maşallah sizin mi bu benim de var yakışıklı bir kedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?