Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Allah korusun Yasemin korkuttun bizi ya kim dedi böyle , daha aya yeni başladık daha çok var bitmesine.

Korkma canım korkma
Komşum söylemişti, benim de üstümde bir ağırlık var bu aralar
Bişey olmaz nolcak, Allah sıkıntılardan vesveselerden korusun hepimizi. Takılmamak lazım fazla.

Olur öyle arada Hayalcim sıkma canını.
Dün duymuştum bu ay sıkıntı ve bela ayıymış. Dikkatli olmak lazımmış. Ne kadar doğru bilemicim :26:
Evet :18: Gerçekten öyle.
Sıkmamaya çalışıyorum akşam olsa da eve gitsem.

Kıyma kendine dur ,
her işte vardır bir hayır diye düşünmeye çalış . İyiye döner herşey umarım
Dua okumayı es geçiyorum biraz gönlümü ferahlatmam lazım. :26:
İnşallah iyi olur, teşekkürler.

Bazen oluyor böyle, Allah kolaylık versin ...

Amin inşallah cümlemize.

Korkma canım korkma
Komşum söylemişti, benim de üstümde bir ağırlık var bu aralar
Bişey olmaz nolcak, Allah sıkıntılardan vesveselerden korusun hepimizi. Takılmamak lazım fazla.
Âmin canım . Komşun burçlarla ilgili olarak mı böyle dedi.
Hayyal in dediği gibi bi dua oku canım , evdeysen camı aç soğuk havayı solu azıcık , biraz toparlarsın inşallah . Tabi hasta da olma sakın
Ya da biraz dinlenmeye çalış
( biri iyi gelir elbet )

Bugünün su gibi geçer umarım

merhaba bayanlar
kadıköy de kitap günleri varmış 13 aralıkta başlayacakmış. belki ben giderim. caddebostan diyordu galiba

Bugün çok sıkıldım cidden hele işlerim ters gittiği zaman kendimi bıçaklamak istiyorum.
ben de çok stresli bir insanım. iş yerinde işler iyi gitmese moralim sıfır oluyor falan!

Olur öyle arada Hayalcim sıkma canını.
Dün duymuştum bu ay sıkıntı ve bela ayıymış. Dikkatli olmak lazımmış. Ne kadar doğru bilemicim :26:
SAFER ayı için öyle diyorlar ama Diyanet Fetva yayınlamış öyle bir şey yok diye... Bir de bu ayı bayıl inanca kurban etmeyin diyorlar... takılmayın kızlar, bol bol dua edin! selavat çekin sıkılınca...

bilgeler çok uzun zamandır Yüzyıllık Yalnızlık kitabını okumayı çok istiyorum ama bi türlü almak kısmet olmadı
okuyan varsa yorumları nedir aceba?

bilgeler çok uzun zamandır Yüzyıllık Yalnızlık kitabını okumayı çok istiyorum ama bi türlü almak kısmet olmadı
okuyan varsa yorumları nedir aceba?

okudum ben agır ve cok karısık bir kitap ama güzel de bir yandan.isimler hep aynı gidiyor o yüzden karıstırıyorsun basta aile tablosu var oraya bakıp duruyordum kim kimin çocugu kardeşi diye.kuzenim de cok merak ediyordu verdim okuyamadı..

Aynıyız desene :26:

İnşallah nurlum

Geçen gün o kitabı araştırdım çok beğenen olduğu gibi bırakan da çok özgecim.

ağır bi kitap olduğunu biliyom ben de ama aynı zamanda da acayip merak ediyorum
ama hakkını vererek okumak da istiyorum.. o yüzden erteleyip duruyorum bakalım

İşlerim ters gidiyor yasemin sabahtan beri.
Bir moral bozukluğu bir sıkıntı stres of.

skıntı yapma dönem dönem öyle şeyler olur.

İyiyim çok şükür. Siz yemeyin ama, kokusu bir tuhaf oluyor. Biraz daha dursa güvelenecekti galiba .

Not: Şaka yaptım, o kadar gözümü karartmadım henüz ...

ses vermeyince yaşamıyorsun sanmıştım

merhaba bayanlar
kadıköy de kitap günleri varmış 13 aralıkta başlayacakmış. belki ben giderim. caddebostan diyordu galiba

canım kitap fuarı şeklindemi olcak:26:

skıntı yapma dönem dönem öyle şeyler olur.

ses vermeyince yaşamıyorsun sanmıştım

canım kitap fuarı şeklindemi olcak:26:

haberi paylaşayım isterseniz

Kadıköy Belediyesi’nin bu yıl 7.’sini düzenlediği Kadıköy Kitap Günleri 13, 14,15 Aralık’ta yeniden kitapseverle buluşuyor.

Pek çok imza günü, söyleşi ve panelin yer alacağı kitap günlerinin açılışı Caddebostan Kültür Merkezi’nde 12 Aralık Cuma akşamı 18.00’de, Onur Konuğu Gazeteci –Yazar Hıfzı Topuz ve Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’ün katılımıyla yapılacak. Etkinlikte 70’e yakın yayınevi, sendika ve birçok dernek yer alacak.

Her yaştan kişinin ilgisini çekecek Kadıköy Kitap Günleri’nin program detayına ckm.gen.tr ‘den ulaşabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…