Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

fena bir tipi varmış
evde mi bakıyordun?

erkekti kaçıp duruyordu kız peşine genellikle bizim ev bahçeli çok müsait onlara bina da bize ait girişe koltuk fln koyduk kısın da orda yatıyordu.hala var öyle baktıgımız ben kendimi bildim bileli kedi eksik olmaz bizden

hiç hasta olan olmadı daha

iyi ozaman aman maşaallah
kulağına kurşun o zaman......

eğer bu direnmem sonuç verirse yine bana en kötü özelden haber edersin aile boyu foto için canımcım:))))
kaçırmayayım fotoyu......

başınız sağolsun canım.....
pazar günüde bizim köpeğimiz öldü, çok üzüldük......

ne güzel.........

sağol canım benim sizin de basınız sağolsun bizim de 1 sene önce falan öldü kedi..köpeğimiz de 1 sene önce öldü yaşlıydı ikisi de.çok koyuyor ya.kocaelideyiz biz.depremde çadırkentte bulmustum ben bu kediyi daha yavruydu.çadırda, prefabrikte bizle kaldı hep...

(((

bende çok teşekkür ederim canım.....

Kuzucuk pek bir agresifmiş

yok kız şeker gibiydi baya da korkaktı bakma heybetine.resmen konusur gibiydi orda konusturuyorduk işte sarman diyordum miyavvv diyordu adını falan biliyordu cok acıkınca bir miyav demesi vardı sanki verr diyordu herkes şaşırırdı.bir de bunun karısı vardı.ufak tefek bir şeydi görsenn.ama sarman dısardan geldi mi resmen karsılardı onu koşar sarılır yalardı şimdi sarmanın kuzeni kaldı sadece.biz sülale yaptık burda kedilerden..

Canım ne güzel anlatıyosun ya şu an koptum resmen karısını yerim ben onun hahaha kuzenini size emanet etmiş sarman bey. İyi bak artık emanetine

yeni kitaba başlayamadım kızlar bugün derse yöneldim, konularımı bitirirsem belki gece başlayabilirim kitaba

Canım ne güzel anlatıyosun ya şu an koptum resmen karısını yerim ben onun hahaha kuzenini size emanet etmiş sarman bey. İyi bak artık emanetine

hehe evet o da cok sadık pencere gülümüz mutfak penceresinden inmez hiç. çapkınımız da var bir tane o cok capkın adı gibi baharda agac altında kedi beklemekten yemek yemez bir deri bir kemik kalır yorgun argın gelir eve baya bir zaman sonra besiye cekeriz onu bir aslan gibi olur su an şişko baya ama baharda yine zayıflar

Soğuk hava kütleleri ülkemizin her alanında yavaş yavaş etkisini göstermeye başladı efenim yavaş yavaş sizin oralarada uğrayacaktır.

Doktor sadece damla verdi. Sürekli bilgisayar başındayım, birşeyler okumaya kalktığımda sonuç hep böyle oluyor :26:. Tekrar doktora gitmem gerekecek sanırım.

Günaydınlar

Uzak Saatler-373 'teyim.

Dayak yemişçesine bir halsizlik var üzerimde, akşama da kayınvalidemlere gideyim diyorum, haftasonu iki gün misafirim olacak muhtemelen. Ancak şimdi gidebilirim. Yoğun zamanlar

günaydın hayırlı sabahlar kızlar

kuşlar cehennemde de şarkı söyler mi? kitabına devam son 40 sayfa
biraz müstehcen şeyler var hiçte sevmem onları okumayı esir kampında bunları alalen yazılması ilginç geldi:18:

3kitapta sipariş edildi
kürt mantolu madonna => bidaha okumak istiyorum bu kitabı hemde kitaplıgımda olsun diye aldım
aklından bir sayı tut
dağlar yankılandı

hiç kitap okumayan erkek kardeşime zorla kitap okutturdum. uçurtma avcısını o kadar beğendiği. okuduğum en güzel roman dedikten sonra, hayatımda okuduğu tek romandı demeyi de ihmal etmedi

keyifli okumalar bilgecanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…