Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

bilgelik ağacımızı görenler
görmeyenlere göstersın lütfen

Son düzenleme:
Misafirler var fazla okuyamıyorum
147. sayfadayım
Herkese tatlı ve mutlu rüyalar.

:85::85::85::85::85:

vadideki zambak'ı oku
bende okuyacağım ama okumuş olan bırıne ıhtıyacım var

ben de onu gözüme kestirdim aslında. ondan başlayayım. bu arada kitabımı bitiremedim onun yerine 2 tane 50küsür sayfalık can yayınlarından çocuk kitabı okudum, ama listeye dahil etmeyelim. çerezlik kitaplar. söylüyorum çünkü yine kitaptan uzak kalmadım, onu belirteyim

bu arada ilk mesaja ve görsele bayıldım, ellerine sağlık konuyu çok güzel takip ettiğin için teşekkürler, eline sağlık okuyucu+yönetici Surrender.

bir dipnot düşeyim.
kullanıcı adım, Farsçada bilge anlamına geliyor ne kadar doğru bir yerdeyim

Son düzenleme:

tesadüfün bu kadarı :)

begenmene sevındım :) severek ve keyıf alarak yaptım

Son düzenleme:
mutlu sabahlar
ben hiç uyumadım , saat 03:30'da 3 idiost'u ızlemeye başladım
acayıp güzel bir film ve neredeyse 3 saatlik bir filmdi
ismine aldanmayın :)
insanı umuda sürüklüyor
çok sevdim.
bugun uyumamaya karar verdım
nasıl olsa bır yerden sonra gözlerim kendılığınden gıdecek

bu arada 4 yıl önce 3 gün olarak kırmıştım uyumama rekorumu
ama 3.günün sonunda hasta olmuştum
ama benı merak etmeyın, uykusuzluk orucunda değilim
bugun canım böyle olmak istedi

Son düzenleme:

En son yüksek lisansta final zamanı (o da zorunluluktan) proje yetiştirmek için ard arda bir kaç gün uykusuz kalmıştım Yaşlandım mı yoksa çok yorulduğumdan mı bilmiyorum ama uykusuzluğa tahammülüm yok artık Belki de günün 15 saatini evimden uzak geçirip bir de eve gelince yemek vs. ile uğraşmak zorunda olduğum içindir... Ama imrendim şimdi sana... Bir an düşündüm keşke bir kaç gün iznim olsa da gece yarılarına hatta sabahlara kadar otursam diye.

Dertlendim bak. 10 aydır evliyim, 9 aydır bu işte çalışıyorum. Sosyal hayat (ve normal hayat bile) sıfırlandı. Tek yaptığım eve git yemek ye uyu kalk ve işe gel... Tekrar kalk işe git. Pazar günü çamaşır yıka, bulaşık yıka, temizlik yap, pazara git alışveriş yap, eve gel yemek yap anne/kayınvalide ziyaret et eve gel uyu işe git... Çok dertlendim valla çok. Sana da imrendim şimdi. Ben tavuk gibi uyuyorum evde oldum mu!

Bilge okuyucu sör dikkat et çok yorma kendini :) dinlenmek güzeldir

bilgelik kısmını ben de çok sevdim ama ferrarimi satar mıyım bilemiyorum :111:

dün akşam 53 sayfa okudum. kitabımı bitirdim. :)

okuyucu yönetici bilge sör, okumayı planladığım kitap 376 sayfa ve bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…