- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
bu arada dün baya okudum haftasonunun acısını çıkardım 68. sayfadayım
bilgelik ağacımızı görenler
görmeyenlere göstersın lütfen
118 sf lık Tropik Güncesi adlı kitabı okuyorum. hâla 32. sayfadayım. bu gece bitirip uyumayı hedefliyorum.
kitap şimdilik sıkıcı geldi bana, umarım ilerledikçe güzelleşir. Cervantes Ödülü alan bir kitapmış. hâla umutluyum
yarın Balzac kitaplarından birini okuyacağım. (Vadideki Zambak- Goriot Baba) okuyanlar varsa, birazcık bilgi versin lütfen. hangisine öncelik vereyim? akıcılık açısından hangisi?
mutlu sabahlar
ben hiç uyumadım , saat 03:30'da 3 idiost'u ızlemeye başladım
acayıp güzel bir film ve neredeyse 3 saatlik bir filmdi
ismine aldanmayın :)
insanı umuda sürüklüyor
çok sevdim.
bugun uyumamaya karar verdım
nasıl olsa bır yerden sonra gözlerim kendılığınden gıdecek
bu arada 4 yıl önce 3 gün olarak kırmıştım uyumama rekorumu
ama 3.günün sonunda hasta olmuştum
ama benı merak etmeyın, uykusuzluk orucunda değilim
bugun canım böyle olmak istedi
genelde bu saatlerde daha aktif oluyor. gelir birazdan! Allah korusun, beni de meraklandırma okuyucu Lavin. hiç uyumadım dediyse uyumaya gitmiştir belki de.Sevgili Yöneticimizin sağlığından endişeliyim,en son hiç uyumadım dedi ve bir daha hiç gelmedi:26:
genelde bu saatlerde daha aktif oluyor. gelir birazdan! Allah korusun, beni de meraklandırma okuyucu Lavin. hiç uyumadım dediyse uyumaya gitmiştir belki de.
olur mu olur.:122:bi de yarın sabaha kadar uyurmuş
sağ ol greenjade.Kızlar, görüştüm baş bilgemizle. Uyuyormuş.
hangi kitabı okuyordun cevapveriyorum? aklımızda olsun da uğraşmayalım onunla.Ya ben rapor vermeye geldim ama utanıyorum kendimden
2 gündür hiç okumadım kitabı çünkü beğenmedim :26:
70. sayfadayım.
hangi kitabı okuyordun cevapveriyorum? aklımızda olsun da uğraşmayalım onunla.(gerçi zevkler ve renkler farklıdır ama!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?