Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

[video=youtube;e2aHZEv3KmA]http://www.youtube.com/watch?v=e2aHZEv3KmA[/video]

Severim bu şarkıyı...

Ben geldiim. Çok yavaş okuyorum ama haftasonu bayağı ilerlemeyi unutuyorum. Yaşar Kemal Binboğalar efsanesi sayfa 60. Daha 100e bile gelemedim o yüzden konuya tam giremedim yiaaa. Ama anlatım süper. Mesela düşünüyorum bundan önce geçen hafta zülfü livaneli kardeşimin hikayesini bitirdim. 2 günde bitti kitap. bu bitmiyo. çünkü öyle ince ayrıntılarla süslenmiş bir anlatım ki bi daha bi daha okuyorum aynı yeri nasıl güzel düşünmüş diye... Çok ince detaylar. şiirsellik var. Zaten destansı bir roman. Bayıldım şimdiden :)

Zülfü livaneli-mutluluk 49. Sayfadayım.
Kitaptan alınacak çok mesaj var..
Çok beğendim..
Bir solukta bitecek bir kitap..

Ahmet Ümit'in Beyoğlu rapsodisi adlı kitabına başlayacağım yeni... Sonrasındaki 4 kitap yine sırayla Ahmet ümit kitapları... Ahmet ümit bitince Sinan yağmur. Sanırım içinizde kitapları sıraya koyarken yazarına göre okuyan bi ben varım:) takıntı mı bu bilmiyorum.

iyi geceler Sinan Akyüz Piruze 198. sayfadayım biraz sonra yine devam edicem

slm kızlar günaydın dün yatana kadar bırakamadım kitabımı :) böğürtlen kışı 99. Sayfadayım

Soğuk bi sabaha günaydın hafta içi gelen o uyky hafta sonu niye yok ben niye sabahın 7 sinde uyanıyorum bilgeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…