Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Gerçekten bilmiyor muydun?
Buralar sakin aynen, seversin sen de Güzel seçim
Okul seçeriz, o kolay İlköğretim mi, lise mi?

fark etmez.

ilkokul, ortaokul, lise veya bağımsız anaokul hesi uyar yazın açıklanır normlar ona göre bilgi alırım.

lise de endüstri korkum var sadece yoksa anadolular, sağlık meslek falan uyar

Selam KK' nın güzel hanımları !

Jane Eyre' in filmini izliyorum. Bizim bir akrabamız var Erdoğan amca, kız aynı onun kızına benziyor .

Ben kitabını çok severek okumuştum. Filmide fena değil. Eşim telde şu an o yüzden filmi durdurduk . Bitince sonucu yazarım.

...

Ben kitabını aldım, öbür ay okurum büyük ihtimalle

N. Ş. A.' da okuyor olduğum yada bitirdiğim kitap hakkında yorum yapmam lazım ama gözlerim gerçekten çok ağrıyor . Bu aralar rölantideyim. Dönüşüm muhteşem olacak ...

bizim okula gelirsin
dağ başı sayılır

bizim okula gelirsin
dağ başı sayılır

bakalım bakalım istanbuldan korkup korkup yazmıyorum ama doğuya gitmek yerine istanbul daha cazip geliyo.

loliko ya ben kitap yüzü açmadan aöfye girsem ne olur ilk kez girecğim de yanlış doğruyu götürmüyo dimi

Pendik diyorsunuz da gecen Aylarda boatshow için gitmiştik çok uzak gerçekten

Bu arada savaş ve barış i okuyorum ama kitap mı beni okuyor ben onu belli değil

ne kitap yüzü açmadan girenler gördük limoşum biz yanlış doğruyu götürmüyor merak etme

yeni kitabım Orhan Kemal'den Çamaşırcının Kızı.

bu gece biter sanırım

Jane Eyre' in filmi güzel ama fonda kitaptan kısımlar seslendirilmeliydi. Kız hissiyatsız bir tip izlenimi oluşturmuş halbuki ne kadar yoğun duyguları vardı ...

yok canım götürmüyo
sizin bölüm bu yıl mı açılmıştı?
varsa çıkmış sorulara bi bak
atacaksan da 5erli at

bu başlığa arada bakıyordum kızlar ama takip edemem gibi geliyordu (2 günde bir rapor vermek zor olabilir çünkü) ama nasılsa okuyabildiğim kadar okuyorum kitap o yüzden de ne yapsam kardır diyorum :)

şu an elimde iki kitap var..
- Alaiddin Girgin - Evliliği Birşey Zannetme - 61
- Enis Batur - Gövde'm - 36

işimden dolayı ağır gidiyorum artık nerede o her 2-3 güne bir biten kitaplar aaahhh ahhh

Gözler sağlamsa sorun olmaz .

Benimkiler mütemadiyen sukoyveriyorlar da ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…