Gerçekten bilmiyor muydun?
Buralar sakin aynen, seversin sen deGüzel seçim
Okul seçeriz, o kolayİlköğretim mi, lise mi?
Selam KK' nın güzel hanımları!
Jane Eyre' in filmini izliyorum. Bizim bir akrabamız var Erdoğan amca, kız aynı onun kızına benziyor.
Ben kitabını çok severek okumuştum. Filmide fena değil. Eşim telde şu an o yüzden filmi durdurduk. Bitince sonucu yazarım.
...
Ben kitabını aldım, öbür ay okurum büyük ihtimalle
pendikte misin bilmiyordum ki3 yıldır pendik lafım var istanbulu hiç bilmiyorum tek isteğim sakin bi yer ve doğu görevi olan yazın başını ağrıtacağım sizin haberiniz olsun okul seçeceksiniz bana pend,k uzak ya merkeze o açıdan isteğimdi
bizim okula gelirsin
dağ başı sayılır
bakalım bakalım istanbuldan korkup korkup yazmıyorum ama doğuya gitmek yerine istanbul daha cazip geliyo.
loliko ya ben kitap yüzü açmadan aöfye girsem ne olur ilk kez girecğim de yanlış doğruyu götürmüyo dimi
şu böğürtlen kışı falan debbie macomber tarzımı ismi bana öyle çağrıştırdı ama bilgisi olan
ne kitap yüzü açmadan girenler gördük limoşum bizyanlış doğruyu götürmüyor merak etme
bakalım bakalım istanbuldan korkup korkup yazmıyorum ama doğuya gitmek yerine istanbul daha cazip geliyo.
loliko ya ben kitap yüzü açmadan aöfye girsem ne olur ilk kez girecğim de yanlış doğruyu götürmüyo dimi
ne kitap yüzü açmadan girenler gördük limoşum bizyanlış doğruyu götürmüyor merak etme
bu başlığa arada bakıyordum kızlar ama takip edemem gibi geliyordu (2 günde bir rapor vermek zor olabilir çünkü) ama nasılsa okuyabildiğim kadar okuyorum kitap o yüzden de ne yapsam kardır diyorum :)
şu an elimde iki kitap var..
- Alaiddin Girgin - Evliliği Birşey Zannetme - 61
- Enis Batur - Gövde'm - 36
işimden dolayı ağır gidiyorum artık nerede o her 2-3 güne bir biten kitaplar aaahhh ahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?