Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

günaydın herkese
dün akşamdan beri laptopum internete bağlanmıyor arkadaşlar.kullanırken bir an gitti.tabii o arada bazı programlar siliyordum onunla ilgisi var mı bilmem. ne yapmalı acaba ,fikri olan?:26:

soscum bu boranın kitabı seriymiş galiba daha öncede sormuş sırasını yazarmısın bende de varda diğerleri hangileri bilgin var mı

canım sıra şu şekilde;

1.gizli anların yolcusu
2.boranın kitabı
3.dönüş

bana sorarsan ilk kitap tutunca diğer iki kitap ticari kaygıyla yazılmış.çünkü ilk kitapta her şey olup bitiyor.diğerlerinde ise ilk kitabın olaylarından başka olaylar çıkarılıyor. ben ilk kitabı geçen yaz okumuştum, bazı yerleri hatırlamakta zorlandım o yüzden. okuyacaksan hepsini peş peşe oku derim.

selam
Tanrı'nın unutulan çocukları-160tayım ve sesim kısık

öğretmen hastalıkları başladı ha loliko?

günaydın hayırlı sabahlar bilgiler..
nasılsınız

soslusarma sen yemeden içmeden bukadar kitabı nasıl okuyorsun :44::44::44::44:

bir de konumuzun ilk sayfasını okur, bitirdiğin kitabın bildirimini de bu konuya yaparsan

http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html

tam süper olur aramıza hoş geldin öyleyse

teşekkür ederim, hoş bulduuummm

o zaman hemen yeni başladığım kitabımı bildiriyorum; murat menteş-ruhi mücerret. çok sevdiğim bir yazar ve merakla beklediğim bir kitaptı çok heyecanlıyım

bu arada herkese günaydııınn. mutlu bir gün diliyorum :)

bilgeler ben hiç elif şafak okumadım
ama okuyayım artık diyorum
bana başlangıç olarak hangi kitabını önericeksiniz? mutlaka bu okunmalı dediğiniz kitabı hangisi?

bana başlangıç olarak hangi kitabını önericeksiniz? mutlaka bu okunmalı dediğiniz kitabı hangisi?

aşk
hem mewlana şems hakkındada bir çok şey öğreniyorsun. tavsiye ederim

o zaman Aşk mutlaka alınıyo İskender ve Araf' ı da alıcam daha sonra
teşekkürler kızlar

mrb ben bu akşam Aşk' a başlıcam başlarını okumuştum güzeldi. daha önce de iskenderi okudum o harikaydı.çok beğenmiştim.tavsiye ederim

Günaydın Bilgelerim
Geç uyandım bugün biraz
Kahvaltı yapıp yeni kitabıma başlıcam.
Yeni kitabım: Yahudi Dükkanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…