Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

kitapçaazımı bitirdim
çok eğlenceliydi cidden, en son cümlesi de böyle resmen çat diye insanın suratına çarpan cinstendi
''Dışarıdaki hayvanlar, bir domuzların yüzlerine, bir insanların yüzlerine bakıyor; ama onları birbirinlerinden ayırt edemiyorlardı.''

Son düzenleme:
Günaydın
Dün o kadar yoğundum üstüne akşam gezmem vardı gece 12 idi eve girdiğimde.
Bal kabağına dönüşmeden gelebildim en azından
18 sayfa okuyabildim. Gurbet Kuşları syf. 38

selam bilgecikler nasılsınız ben az önce dershaneden geldim cok yorguınum.kitap hiç okuyamıyorum.şu formasyon bekleyişi yüzünden ders de çalışamıyorum konsantre olamıyorum hiçbir şeye...

Emre Kongar Tarihimizle Yüzleşmek sayfa 45.. Bu gece bayağı bi okurum ben bunu. Basitçe genel bildiğimiz tarihle ilgili yanlışları düzeltmeyi amaçlamış emre kongar. Tarihle hiç arası olmayanların çok rahat anlayacağı şeyler :) Hatta ben bu kitabı bir tarihçi olarak değil de toplumbilim öğrencisi olarak yazdım diye belirtmiş :)

Sitede bu kadar çok gezersem olacağı buydu.
Mutluluk isimli kitabımın hala aynı sayfasındayım.
Bugün okuyamadım.

Günaydın herkese mutlu, huzurlu bir gün diliyorum.
Murat MENTEŞ - Ruhi Mücerret adlı kitabın 103. sayfasından bildiriyorum; şa-ha-nee

Günaydın aramıza yeni katılanlar var hoşgeldiniz
Dün toplam 4 sayfa okuyarak yavaş bilge hayyal sahalara geri döndü.
Dün çok yorgundum. Kısmet bugün ve yarına hafta sonuna başka kitaba başlamak niyetindeyim.
Gurbet Kuşları son derece basit bir dille yazılmış güzel bir kitap, umarım elimde heba olmadan biter.

günaydınn. bende bir kitap alıp başlasam hiç fena olmayacak sanırım. aöf ye çalışmak için kitap okumuyordum tabi sonra ne çalıştım nede kitap okudum. ara sınavlar bittiğine göre kitaba başlayabilrim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…