Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Sevgili okuyucular kitabımı dün bitirdim ama yeni fırsat bulup yazabildim buraya:)

Yeni kitabım 'İnci Gibi Dişler', yazarı Zadie Smith ve 550 sayfa. Biraz fazla süre istiyorum bu kez okuyucu Surrender, çünkü hem iş hem kurs zorlanacağım gibi.

Bu arada bilgelik ağacımıza bayıldım

okuyucu sör
bana gün vermedin
pardon canım :) 2 hafta verıyorum sana :)

saol canım
evet ağacımız çok güzel oldu

tebrıkler 3.5 hafta verıyorum canım

3 idiots'ı çok severim ben de.
Mutlaka Ghajini'yi de izlemelisin.
Yine Khan'ın filmi, harikaydı.

Merhaba arkadaşlar, topic çok güzelmiş, aferin size. Ben de varım, durun bakim bir kitaplığıma bugün 3-5 seçmiştim ama, karar vereyim bana da süre verin.
Evet, seçtiklerim;

Büyük Filozofların tuhaf fikirleri- 192 sayfa
Uygarlığın kökeni Sümerliler2-215 sayfa
Edebiyat Mutluluktur-240 sayfa
Değişim Sürerken-248 sayfa

Bu tarz kitapları okurken sadece birine takılmayı sevmiyorum açıkçası, o yüzden 4 kitap seçtim zaten. 4 ü için ne kadar sürem var acaba?

Hatta 5. yi de ekliyorum,
Gılgameş 483 sayfa

Son düzenleme:

hoşgeldın, konumuzun bazı kuralları var
okudun mu? eğer okuduysan biliyorsundur zaten...süreyi belırleyecegım ama önce bır soru sormak ısterım çalışıyor musun veya bebeğin var mı?
ona göre verıcem süreyı.

Canım hoş buldum, çalışıyorum, öğretmenim ben. Yazılı sınav zamanlarım hariç okumak için vaktim olur. Bebek yok, şu an tedavi aşamasındayım. Tedaviye başlayınca çok fazla vaktim olacak. Kurallar neler, yada hangi sayfada, oradan da okuyabilirim. :)

Gördüm ilk mesajda kurallar, tamam ben varım. Sen ver süreyi. Ama yarından sonra annemlere gideceğim, pazara kadar, orada net yok. Yanlış anlamayın. Rapor vermedi diye. :)

Son düzenleme:

konumuza uğrama zorunluluğu var :/ sürekli bu şekilde olacaksa konuya kabul edemem
diğer arkadaşlara haksızlık olur
bu durumu böyle devam eder mı, yoksa bu seferlık mı?

Son düzenleme:
Surrender Bilgelik Ağacı için teşekkürler.
Emeğine sağlık.

Bugün 57 sayfacık okuyabildim.Gece devam edersem artacak sayfa sayısı.
Misafirler vardı bugün .Ne tesadüf ki 3 Idiots 'u tekrar izledik :))

evet süper bır filmdi, güzel olmaz sandım ama sonunda ızledım
.......... ?????????

son düzenlemenı görmedığım için öyle oldu canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…