Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Garip geliyor kulağa demi

Hem özlemiştim, hem de eşim hiç gelmemişti istanbula onu gezdireyim dedim. Gee gezdik tabii de havalar soğuktu, çok dilediğimiz gibi olmadı.

günaydın canım
ne güzel bi ben eşime kitap okumanın güzelliğini aşılayamadım

Benim eşim de kitap okumaz, üstelik bir de pek gerekli görmez haspam

benim ki okumaz ama destekler birde benim kütüphanemle övünmekte üstüne yoktur kendisinin sanki o okudu onları

benim ki okumaz ama destekler birde benim kütüphanemle övünmekte üstüne yoktur kendisinin sanki o okudu onları

Canım biz geçen yıl evlenince tatil-balayı yapamadık. Bu yaz da tatile gitmek istiyorduk. Hem tatil, hem istanbul maddi açıdan zor olacağından ancak bu arada gelebildik. Kısmet artık.

Ben de üni.yi istanbulda okudum, çok güzel zamanlardı İstedim ki eşim de görsün, tanısın ama biraz soğuk olduç

Bi de eşim sevmiyor fazla kalabalığı, ondan yakındı, ama dediğim gibi ben de kalabalıktan sıkıldım bu kez.

Bizimki kendine gereksiz görüyor kitap okumayı, bana oku sen diyor, karışmıyor.

bizde kışın evlendiğimiz için yapamadık bide eşimin izin olayı karışıktı vakit yoktu bende kışın balayı istemedim kısmetse yazın yapacağız birşeyler

peki şuanda küçük bir yerde mi oturuyorsunuz?
eşin pek beğenmemiş o zaman istanbulu

Tarihi mekanlar dışında çok da sevmedi, tarihi yerlerin dışında fazla düzensiz ve soğuk geldi ona.

Canım biz memleketimizde oturuyoruz. İkimizin de aileleri burda ama ilerde nezih ve gelişmiş bir yere tayinimizi almak istiyoruz.Bakalım nasıl olacak. Çok acelemiz yok aslında ama zaman uzadıkça şehir değiştirmek de zor gelecektir. Hayırlısı artık

bence akışına bırakmak en güzeli Allah gönlünüze göre versin
bak ben akışına bıraktım ama kafama takma olayından kurtulamadım en kısa zamanda ondanda kurtulursam benden iyisi olmayacak..

Dediğim gibi diğer kitabı okudum. 125. sayfaya gelmişim.
Toplamda 149 sayfa.
Belki bugün biter.
Belki diyorum çünkü ben gene evime gitmeyeceğim galiba.
Arkadaş çağırdı. Çok ısrar etti.
Sanırım oraya gider, intikam isimli diziyi izlerim.

kelebek kütüphanenin fotosunu paylaşırmısın bizimle:=)

evet paylaşırım hafta sonu kendi evimdekini çekerim annemlere gittiğim zaman orada kalanları çekerim yeterli yerim olmadığı için çoğunu orada bıraktım malesef ama ilerde olacak yeterli yerim ve ben kitaplarımı alacağım inşallah..

en sevdiğim şeylerden biri kütüphane kurcalamaktır:) yada sanalda resmine bakmak:)
kütüphane incelerken yada bakarken sanki o kişinin geçmişine yolculuk yapıyomuşum gibi hissediyorum:)

bi eve yeni gittiysem ve kütüphane gördüysem iptalim zaten:))
amma kitap isteme okuyimde geri verim gibi bi huyum yok verse bile almam sadece beğendiklerimin adını yazarını not alırım not defterime:)))))

çünkü kitap ödünç almak ve bi kaç kişi dışında kitap ödünç vermek gibi bi prensibim yok birazda kıskancımdır:)))
kocamı o kada kıskanmam yani:)

bu arada küçük arı 67. sayfadayım

inönü atatürk'ü anlatıyo kitabında okunacak 40 sayfam kaldı:)))))

ben kitap ödünç almayı sevmem kütüphanemde olsun isterim ama ödünç veririm..
evimde sadece kitaplığım ve yerlere saçılan kitaplarım var ama annemin evinde kitaplığım var raflarım var ..
küçük arı nasıl ben okumadım

Kızlar bende varım, beni unutmayın.Zehra-Carsten Nagel.Okumak isterseniz, kısaca yazayım konusunu.Bosna'da yaşayan, 12-13 yaşlarındaki bir kızın savaş ortamında tanıklık ettiği olayları,ailesini ve tm Bosna halkının dramını anlatıyor.gerçekten dehşete düşürüyor beni orada yaşananlar, son 1 yıldır bu konuyla ilgili pek çok kitap okudum,video izledim ama elbette acılarını anlamamız mümkün değil...

bunun konusu vardı kitapkurtlarının kitaplıkları gibisinden benim de var orda kitaplığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…