- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
günaydın canım
zor ne demek gişelerde tadilat var aylardır bitmek bilmedi trafik daha beter oldu leventten gişelere 1 saatte gidilir mi gidilirmiş onu anladık aylardır
evlenmeden önce banada hiç zor gelmezdi trafik hatta oturuyorum kitap okuyorum die umurumda bile değildi ama evlenince çok zorlaştı herşey
sen tatil için istanbula mı geldin
günaydın canım
ne güzel bi ben eşime kitap okumanın güzelliğini aşılayamadım
Garip geliyor kulağa demi
Hem özlemiştim, hem de eşim hiç gelmemişti istanbula onu gezdireyim dedim. Gee gezdik tabii de havalar soğuktu, çok dilediğimiz gibi olmadı.
aslında seni anlıyorum bende üniw i şehir dışında okudum hemde istanbulun tam zıttı bir yerde
yazları tatile felan gitmek istemiyordum sadece istanbulu gezip tozmak istiyordum
keşke daha sıcak bir zamanda gelebilseydiniz eminim eşin o zaman çok daha fazla severdi istanbulu
Benim eşim de kitap okumaz, üstelik bir de pek gerekli görmez haspam
benim ki okumaz ama destekler birde benim kütüphanemle övünmekte üstüne yoktur kendisinin sanki o okudu onları
Canım biz geçen yıl evlenince tatil-balayı yapamadık. Bu yaz da tatile gitmek istiyorduk. Hem tatil, hem istanbul maddi açıdan zor olacağından ancak bu arada gelebildik. Kısmet artık.
Ben de üni.yi istanbulda okudum, çok güzel zamanlardıİstedim ki eşim de görsün, tanısın ama biraz soğuk olduç
Bi de eşim sevmiyor fazla kalabalığı, ondan yakındı, ama dediğim gibi ben de kalabalıktan sıkıldım bu kez.
Bizimki kendine gereksiz görüyor kitap okumayı, bana oku sen diyor, karışmıyor.
bizde kışın evlendiğimiz için yapamadık bide eşimin izin olayı karışıktı vakit yoktu bende kışın balayı istemedim kısmetse yazın yapacağız birşeyler
peki şuanda küçük bir yerde mi oturuyorsunuz?
eşin pek beğenmemiş o zaman istanbulu
Tarihi mekanlar dışında çok da sevmedi, tarihi yerlerin dışında fazla düzensiz ve soğuk geldi ona.
Canım biz memleketimizde oturuyoruz. İkimizin de aileleri burda ama ilerde nezih ve gelişmiş bir yere tayinimizi almak istiyoruz.Bakalım nasıl olacak. Çok acelemiz yok aslında ama zaman uzadıkça şehir değiştirmek de zor gelecektir. Hayırlısı artık
Bilgecanlar,
Dün misafir vardı.
Birkaç sayfa kitap okudum ama kitabımın kaçıncı sayfasında olduğumu bilmiyorum.
Bugün de eve galiba gitmeyeceğim.
Gerçi yanımda diğer kitap var. (Çok nadiren iki kitabı bir arada okurum ben! :) )
Onu okurum herhalde...
Durum budur merkezde...
kelebek kütüphanenin fotosunu paylaşırmısın bizimle:=)
evet paylaşırım hafta sonu kendi evimdekini çekerim annemlere gittiğim zaman orada kalanları çekerim yeterli yerim olmadığı için çoğunu orada bıraktım malesef ama ilerde olacak yeterli yerim ve ben kitaplarımı alacağım inşallah..
en sevdiğim şeylerden biri kütüphane kurcalamaktır:) yada sanalda resmine bakmak:)
kütüphane incelerken yada bakarken sanki o kişinin geçmişine yolculuk yapıyomuşum gibi hissediyorum:)
bi eve yeni gittiysem ve kütüphane gördüysem iptalim zaten:))
amma kitap isteme okuyimde geri verim gibi bi huyum yok verse bile almam sadece beğendiklerimin adını yazarını not alırım not defterime:)))))
çünkü kitap ödünç almak ve bi kaç kişi dışında kitap ödünç vermek gibi bi prensibim yok birazda kıskancımdır:)))
kocamı o kada kıskanmam yani:)
en sevdiğim şeylerden biri kütüphane kurcalamaktır:) yada sanalda resmine bakmak:)
kütüphane incelerken yada bakarken sanki o kişinin geçmişine yolculuk yapıyomuşum gibi hissediyorum:)
bi eve yeni gittiysem ve kütüphane gördüysem iptalim zaten:))
amma kitap isteme okuyimde geri verim gibi bi huyum yok verse bile almam sadece beğendiklerimin adını yazarını not alırım not defterime:)))))
çünkü kitap ödünç almak ve bi kaç kişi dışında kitap ödünç vermek gibi bi prensibim yok birazda kıskancımdır:)))
kocamı o kada kıskanmam yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?