bunun konusu vardı kitapkurtlarının kitaplıkları gibisindenbenim de var orda kitaplığım
aaa nerde link bende bakacağım ço güzelmiş canım
SOS'um, canım; linkini verir misin bana?bunun konusu vardı kitapkurtlarının kitaplıkları gibisindenbenim de var orda kitaplığım
şu an kullandığım bilgisayar yaklaşık bin yıllık olduğu için konuyu bulup link atamıyorum
SOS'um, canım; linkini verir misin bana?
Buradan ya da özelden.:26:
bunun konusu vardı kitapkurtlarının kitaplıkları gibisindenbenim de var orda kitaplığım
en sevdiğim şeylerden biri kütüphane kurcalamaktır:) yada sanalda resmine bakmak:)
kütüphane incelerken yada bakarken sanki o kişinin geçmişine yolculuk yapıyomuşum gibi hissediyorum:)
bi eve yeni gittiysem ve kütüphane gördüysem iptalim zaten:))
amma kitap isteme okuyimde geri verim gibi bi huyum yok verse bile almam sadece beğendiklerimin adını yazarını not alırım not defterime:)))))
çünkü kitap ödünç almak ve bi kaç kişi dışında kitap ödünç vermek gibi bi prensibim yok birazda kıskancımdır:)))
kocamı o kada kıskanmam yani:)
bulan bana da link gönderebilir mi?O konuyu biliyorum sanırım . Zevkle incelemiştim bende nasıllar diye , neler var diye
Ben gönderdim sana link gelmedi mi canım ?bulan bana da link gönderebilir mi?
merak ettim de.
geldi bakıyorum. çok sağ ol.Ben gönderdim sana link gelmedi mi canım ?
buluruz biz. Eski konu bulmak bizim işimiz.hee bulmuşsunuz
günaydın canım
ne güzel bi ben eşime kitap okumanın güzelliğini aşılayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?