Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

teşekkür ederim canım, uzun zamandır bekletiyordum artık dayanamıyorum

Ben AÖF okurken 10 dk ara vereyim diye annemlerin yanına giderdim bazen yarım saat olurdu. Tadı da çıkmıyor. Vicdan azabı oluyor.

evet canım kötü oluyor. bir de ben yalnızım bilgisayara bakıyorum ara verince o zaman da kalkamıyorum ailemle olsam yine onlar derse dönmem için laf söylerler vs ama tek olunca daha can sıkıcı olabiliyor durum az önce burda öyle konuşunca gittim bir sürü soru çözdüm ama iyi oldu şimdi biraz daha çözüp konuyu bitiriyorum

aferin çalış çalış.

Ben toparlanıyorum herkese iyi akşamlar mutlu yarınlar...

Yeter SOS yeter!
26 yaşında olup 35 yaş bunalımına giren de bir tek sen varsın herhalde...
Ben ne yapayım? otuz beşe dört var, elimde ne var?

gülom seni severdim ama çok kırdın beni ne varmış 35 yaşta.
şaka bir yana kafemizin en olgun üyesi benim herhalde çaktırmıyorum.tam yolun yarısındayım.Ama ben yaşımdan memnunum yani insanın hedeflerinin gerçekleştiği bir yaştayım.

g
Günaydın
Bende 36 yaşındayım 40 a merdiven dayadım artık.
Dün eve geç geldim işten elimde kitap muhteşem izledim hîç okuyamadım

günaydın

bu ara elimdeki kitaplar ilerlemiyor. 3-5 sayfa okuyup bırakıyorum
dışarda hava çok güzel ama Sos kıymet bilir mi, bilmez! söylene söylene geldim bu güzel havada işe gidiyorum diye.
hoş işe gelmesem dışarda mı gezecektim yooo, oturacaktım evde

Ben de ne kadar uyuyrsam uyuyayım hep uykum var:26:

Bende varım valla elime bile alamıyorum siz yine iyi 3-5 sayfa okuyabiliyormuşssunuz
beni yönlendirebilecek kişisel gelişim kitabı ama ders niteliğinde bişey olmasın başarının 100 kuralı gibi
hadi önerilerinizi bekliyorum

Ben de çok uyumazdım eskiden, sanki yaşım ilerledi daha çabuk yoruluyorum gibi.

Bi de bu yıl hep 06 olmadan kalkmam gerekti, hep erken kalkmak da etkili olabilir. Gerçi 10'da yatıyorum ama

ben 9-9.30 civarı yatıyorum rahmetli ananem 'uyku, uykunun mayasıdır.' derdi. cidden öyle. uyudukça uyuyası geliyor insanın.
ama çalışmadığım zamanlarda kaçta yatarsam yatayım en geç 8 de uyanmış olurdum. bu da çelişkilerimden sadece biri

Ben kişisel gelişim kitabı okumam ama benzer olarak Kemal Sayar'ın kitaplarını önerebilirim.

Son düzenleme:

Gerçekten öyle ama, uyudukça insan uyuyor. Bir de enerjik dönemler var bende, o zamanlar az uyku çok hareket. Ama diğer zamanlar totoyu kaldıramıyorum

Gerçekten öyle ama, uyudukça insan uyuyor. Bir de enerjik dönemler var bende, o zamanlar az uyku çok hareket. Ama diğer zamanlar totoyu kaldıramıyorum

bak ben geçen hafta öyleydim.enerji fışkırtıyordum resmen o zaman da hiçbir şeye odaklanamıyorum mesela hiperaktivite de var biraz bende
ay bilmiyorum n'olur bu hafta bitsin artık :18:

Azracığım,
Yanlış anlamışsın. Lafım 35 yaşa değildi.
Sos şu anda 26 yaşında ama 35 yaş şiirinden iki kıta paylaşmış.
Yani 26 yaşındayken Cahit Sıtkı Tarancı gibi 35 yaş depresyona girmiş.

Yoksa tabii ki bir şey yok 35 yaşta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…