- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
benm de aklıma şu dizeler geldi:
şakaklarıma kar mı yağdı ne var
benim mi Allah'ım bu çizgili yüz :18:
Yeter SOS yeter!
26 yaşında olup 35 yaş bunalımına giren de bir tek sen varsın herhalde...
Ben ne yapayım? otuz beşe dört var, elimde ne var?
Hayır, açacaksak şükretme duvarı açalım. (açmayalım tabii de.)ya dur şimdi şartları tartışmayalımacaba ağlama duvarı topiği mi açsak, dün de epey dertleşildi ya burda
Hayır, açacaksak şükretme duvarı açalım. (açmayalım tabii de.)
Şükredeceğimiz şeyleri düşünüp mutlu olalım.
yaramadığı zamanlar da oluyor. nankörüz insanoğlu, bir de acılarla beslenmeye bayılıyoruz.o bende her zaman işe yaramıyorsende yarıyor mu?
yaramadığı zamanlar da oluyor. nankörüz insanoğlu, bir de acılarla beslenmeye bayılıyoruz.mazoşist miyiz neyiz?
herkes böyle değil bence.bizde-özellikle bende- var bir imalat hatası
TERAZİ burcusun değil mi sende?
Biz TERAZİlerin bir kısmı böyle.
Başakların da
yeteri kadar TERAZİ tanımıyorsun demek ki!kendi haricimde tanıdığım teraziler normal ama :26:
yeteri kadar TERAZİ tanımıyorsun demek ki!
ya da beni tanımıyordun. şimdi tanıdın.
kızma ama Elmayra, yazarken aklıma sen de gelmiştin.Bi de ben :) :dengesizterazismiley:
yeteri kadar TERAZİ tanımıyorsun demek ki!
ya da beni tanımıyordun. şimdi tanıdın.
bakınız bir üst mesaj!ya bu dengesizlik değil bence başka bir şey
kızma ama Elmayra, yazarken aklıma sen de gelmiştin.
dengesizterazileriz.bizsite açalım.
ama benim dengesizliğim kendime... kimseye zararım yok. kendimi üzerim sadece...
kitap okumasina bayiliyorum en son okuduklarim ve tavsiye edeceklerim Elif Safak: Ask ,Gizli anilarin yolcusu, boranin kitabi- Köprü
Kimya Hatun yeni bitirdigim vede siddetle tavsiye edebilecegim Ucurtma Avcisi . Sizin bana tavsiye edebilecegiz kitaplar olusa cok sevinirim :))
Roman gibi değil zaten, tarih kitabıydı mübarek. Neyse daha fazla yermeyeyimbu kitapta da geçende bahsettiğimiz ruhsuzluk vardır Lavin fakr ettin mi? anlatıyor sayfalarca sen de okuyorsun sonra bir bakmışsın kitap bitmiş. '' ha tamam o zaman'' deyip kapatıyorsun kitabı
canım biz belki de şu kitap okuma olayının suyunu çıkardık birazsen oku istersen seversin belki, etki altında kalma
Bi de ben :) :dengesizterazismiley:
bakınız bir üst mesaj!
dengesizlik değil kendini üzmek, her haltı kafana takmak. herkesi ince ince düşünmek. delilik benimkisi...
Allah bana akıl fikir ihsan eylesin! AMİNNNNNNNNNNNNN
Konumuzun ilk sayfasına uğradın mı? Yoksa düzenli geliyorsun da ben mi tanıyamadım?
Roman gibi değil zaten, tarih kitabıydı mübarek. Neyse daha fazla yermeyeyim
Özel bir soru soracağım, gerçi tanışmıyoruz ama ben senin yorumlarını sık sık görüyorum.
Sen bekar değil miydin? Evlendin de bebeğin mi oluyor? :44::44::44::44:
Allah bize yardım etsin.Bence de cnm, ben de en cok kendimi üzerim
amiiiinnnnnn
BekarımÖzel bir soru soracağım, gerçi tanışmıyoruz ama ben senin yorumlarını sık sık görüyorum.
Sen bekar değil miydin? Evlendin de bebeğin mi oluyor? :44::44::44::44:
Allah bize yardım etsin.
BekarımBekar anne olucam, yani simdilik haftaya evlenicem inş
Amin balımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?