- 8 Şubat 2013
- 2.430
- 846
- 248
ben de aynı işte
Keşke Sosişşşş keşketiroş keşke aynı yerde olsaydık ya :84:
Deme öyle caım ya hadi kalk gel beraber içelim ben koyarım :)olsun, tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı
canım çekti şu anama kahve suyu koymaya bile üşeniyorum afiyet olsun, keyifli okumalar
Çıktım bile bu moddan ama kpss time çünküooohh afiyet olsun canım,bu moddan hiç çıkma inşallah
ben de gelceeemmm:84:
kahve mi içsek napsak? kalkıp su koymaya üşenmesem hayat daha güzel olabilir aslında
ders çalışabiliyosan ne güzel canımKeşke Sosişşşş keşke
bu arada tam msj attığın saatte gözlerim tavana dikiliydi somradan gördüm :) yine bitti msjlarım alındı dün :/
Deme öyle caım ya hadi kalk gel beraber içelim ben koyarım :)
Çıktım bile bu moddan ama kpss time çünkü
gel loliss sen de gel
Deme öyle caım ya hadi kalk gel beraber içelim ben koyarım :)
ben daha yeni kahvaltı yaptım
hadi kalk bi koşu koyuver suyu,ben de çayın altını açıyım
1......2........3
İyiyim canım senden nabergünaydın canım naber
senin durumun daha vahimmiş canımçikolatalı çörekleri kapıp geliyorum o zaman
afiyet olsunben bu aralar uyku sorunu yaşıyorum, sabah 6:30tan 8-8:30a kadar uyuyabiliyorum anca o yüzden kahvaltının da çayın da tadı tuzu olmuyor, tadını çıkart
İyiyim canım senden naberAynı tas aynı hamam devam ben
Fotoğraf kursuna gidicem şimdi
ders çalışabiliyosan ne güzel canım
ben dünden beri kitaplara uzaktan bakıyorum da gidip elime alamıyorum
kitabım fena sardı
çikolatalı çörekleri kapıp geliyorum o zaman
afiyet olsunben bu aralar uyku sorunu yaşıyorum, sabah 6:30tan 8-8:30a kadar uyuyabiliyorum anca o yüzden kahvaltının da çayın da tadı tuzu olmuyor, tadını çıkart
Yanlış okumadımsa Uykuların Doğuşu mu doğası mı bilmem onu oku derim :) Bu ara senle Sosişim sorununa belki bi çare vardırişte içine düştüğüm derin ikilem tiroşumEki Görüntüle 1004122
işte içine düştüğüm derin ikilem tiroşumEki Görüntüle 1004122
Yanlış okumadımsa Uykuların Doğuşu mu doğası mı bilmem onu oku derim :) Bu ara senle Sosişim sorununa belki bi çare vardır
paşa çayı mı içiyosun seeeennn?
hangi sorunum?
hayır diyemem çikolatalı çöreklere:)
sabahtan beri o tabaktaki çikolatalar yarım paketti bi onlar bir de demin yarım paket daha yedim komaya giricem
cicilerine baktım yeşil kazağı beğendim ama bana büyük mü gelir diye süşünüyorum yavrucağım
Biz seninle bu konuşmayı geçen sene bahar döneminde sanırım finallerin bitip eve gideceğin zaman yine yapmıştık canımah ah ne zamandan beri o çöreklerden istiyorum ama yaşadığım yerde yokseçimler için istanbul'a gidince sanırım onlarla besleneceğim
cicilerine baktım yeşil kazağı beğendim ama bana büyük mü gelir diye süşünüyorum yavrucağım
Biz seninle bu konuşmayı geçen sene bahar döneminde sanırım finallerin bitip eve gideceğin zaman yine yapmıştık canım
şimdi hatırladım yine ben canı ı çektirmiştim
kız sen ne ara kürklendin şincik farkettimvalla bilmem ki s beden o
kız sen ne ara kürklendin şincik farkettim
kaç kuruş peki bi annem gelsin ona da gösterem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?