Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

soscum hiç merak etme hızla bitireceksin, çok güzel anlatılmış Peygamberimiz kitapta. Zaten ödüllü bir kitap, severek okuyacaksın.

sen de okudun mu?
60 sayfa kadar okuyabildim daha ama gerçekten akıcı ve basit bir dille anlatılmış. bu tür kitaplarda dil çok önemli bence. çoğu insan okumuyorsa anlayamadığı ya da anlayamayacağını düşündüğü için okumuyor

Günaydın herkese

hafta sonu da hafta içi işe gittiğimiz saatte uyanmak zorunda mıyız :\\

Pelinsu hoşgeldin bebeğim.iş bulabildin mi?

Okuyalı uzun zaman oldu ama dilini, akıcılığını hatırlıyorum. Dini kitapların bazıları daha üst seviyede bilgi sahibi olanlar için, ama Salih Suruç'un kitabı ilk defa Peygamberimizin hayatını okuyanlara da uygun, daha ileri bilgi sahibi olanlara da.

Tabii ki sevdirerek, yormadan okunabilmesi önemli. Çünkü herhangi bir konu değil ki.

Günaydın herkese

hafta sonu da hafta içi işe gittiğimiz saatte uyanmak zorunda mıyız :\\
günaydın lolik
dün gece 11i geçerken yattım ki hafta içi çooook uzun zamandır göremedim bu saati
sabah ne oldu dersin? 6.30 da gözlerim faltaşı gibi açıldı! 7yi zor ettim

ay bu iş hayatı bozdu bizi

milli eğitimden de tavsiyeliymiş. çoluk çocuk okuyalım

Son düzenleme:
zorumuz neyse,yat zıbar işte:\

aynı saatlerde uyuyup aynı saatlerde uyanmışız sos ama ben biraz kitap okuyup 9 a kadar tekrar uyumayı başardım

[QUOTE \]soslusarma;34252198]günaydın lolik
dün gece 11i geçerken yattım ki hafta içi çooook uzun zamandır göremedim bu saati
sabah ne oldu dersin? 6.30 da gözlerim faltaşı gibi açıldı! 7yi zor ettim

ay bu iş hayatı bozdu bizi

milli eğitimden de tavsiyeliymiş. çoluk çocuk okuyalım [/QUOTE]

Son düzenleme:
hep istanbul trafiğinden oluyor benim ki yoksa onun dışında pek vaktim olmuyor okumak için malesef anca otobüslerde öğle aralarında okuya biliyorum

İstanbul trafiği ilk kez iyi bir şeye vesile oluyor bence keyifli okumalar ben de mezun olunca okurum ki

bu kitabı o kadar merak ediyorum ki... sıradaki kitapların arasına sıkıştırmaya çalışacağım sanırım...

sos sayesinde aldım okuyorum
o boşluğa düşmüştü kitap bitince ben de aynı şeyleri hissedeceğimden eminim
karakterler o kadar güzel ki.. herşey çok gerçek

sos sayesinde aldım okuyorum
o boşluğa düşmüştü kitap bitince ben de aynı şeyleri hissedeceğimden eminim
karakterler o kadar güzel ki.. herşey çok gerçek

evet, sos sayesinde bu kadar merak ettim zaten. bir süre kitap okuyamamıştı ama ben zaten okuyamıyorum, çok da sorun yaşamam sanırım

selam kızlar nasılsınız? Yeni ay yeni kitaplar diyorum ama pek okuyamıyorum su aralar

valla ben de bulamadım kitabı ya soruyorum kitapçılara yok çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…