- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
soscum hiç merak etme hızla bitireceksin, çok güzel anlatılmış Peygamberimiz kitapta. Zaten ödüllü bir kitap, severek okuyacaksın.
sen de okudun mu?
60 sayfa kadar okuyabildim daha ama gerçekten akıcı ve basit bir dille anlatılmış. bu tür kitaplarda dil çok önemli bence. çoğu insan okumuyorsa anlayamadığı ya da anlayamayacağını düşündüğü için okumuyor
günaydın lolikGünaydın herkese
hafta sonu da hafta içi işe gittiğimiz saatte uyanmak zorunda mıyız :\\
Okuyalı uzun zaman oldu ama dilini, akıcılığını hatırlıyorum. Dini kitapların bazıları daha üst seviyede bilgi sahibi olanlar için, ama Salih Suruç'un kitabı ilk defa Peygamberimizin hayatını okuyanlara da uygun, daha ileri bilgi sahibi olanlara da.
Tabii ki sevdirerek, yormadan okunabilmesi önemli. Çünkü herhangi bir konu değil ki.
hep istanbul trafiğinden oluyor benim ki yoksa onun dışında pek vaktim olmuyor okumak için malesef anca otobüslerde öğle aralarında okuya biliyorum
güneş çavması 454
bu kitabı o kadar merak ediyorum ki... sıradaki kitapların arasına sıkıştırmaya çalışacağım sanırım...
sos sayesinde aldım okuyorum
o boşluğa düşmüştü kitap bitince ben de aynı şeyleri hissedeceğimden eminim
karakterler o kadar güzel ki.. herşey çok gerçek
sos sayesinde aldım okuyorum
o boşluğa düşmüştü kitap bitince ben de aynı şeyleri hissedeceğimden eminim
karakterler o kadar güzel ki.. herşey çok gerçek
evet, sos sayesinde bu kadar merak ettim zaten. bir süre kitap okuyamamıştı ama ben zaten okuyamıyorum, çok da sorun yaşamam sanırım
Günaydın herkese
hafta sonu da hafta içi işe gittiğimiz saatte uyanmak zorunda mıyız :\\
Pelinsu hoşgeldin bebeğim.iş bulabildin mi?
ne güneş çavması'ymış arkadaş
çavarız çavmayız n'olmuş
çavma, güneşin doğuşu demekmiş bu arada
Hoşbılduk Lolissss yok işssiz tiroş yollardan boş döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?