Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

çok teşekkür ederim :)
Lavin, bu ay sömestr tatilini iyi değerlendirmeye çalıştım. okul döneminde bu kadar okuyamam canım.
yine de her dönem elimde kitap bulundurmaya çalışıyorum işte.

kitabım bitti

Tropik Güncesi - Alvaro Mutis: sevemeden okudum. 2013te okuduğum en sıkıcı kitaptı. bir adamın güncesinden yola çıkılarak yazılan bir kitap. yazarın betimlemeleri övgü alıyormuş ama o betimlemeler okurken konudan çok uzaklaştırdı beni. fazla abartılı buldum. bana göre değildi kitap...

Efla, hamileymişsin! Tebrik ederim. RAbbim, sağlıkla ve sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin minnonu. :)
Yaşasıııııııııın! Bir TERAZİ daha geliyor. :)

Dün yatmadan önce 14 sayfa anca okuyabildim .. Çok uykum geldi . Zorlamadım ben de . Bugün de 50 sayfa okudum. Uyumadan önce okumaya çalışırım biraz da.

aynen off yazılar çok küçük olunca bunaltılyor insanı umarım bır an önce bıter
hoşgeldin :) daha önce bu şekilde belırtmedın ki, okudugun kıtaptan bılgıler verdın neyse, kurallarımızı bılıyor musun? konunun en başınu okuyabılırsın.
:124::124:tebrikler okuyucu sör :124::124:

imreniyorum valla bu ne hız ben de dün 20 sayfa okudum süremi geçmeden bitireceğim :124:
saol canım :) akıcıydı bıttı

ben de tebrik ederim efla huzurla sağlıkla alırsın kucağına bebeğini dilerim

darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…