Ohh maşallah bir kitap daha bitmiştir,mübarek benim okuduğum bi kitap da 400 sayfanın altında değil,yazılar karınca duası 3 günden aşağı bitmiyor.
Sen de az okuyorsan ben öleyim Efla
Bu arada hamilelik takvimini yeni görüyorum,hayırlı olsun sağlıklı bir hamilelik ve annelik dilerim.
yok kız cidden öyle:52.....................
yalanını yesinler
ellerine sağlık Bilge Sör, :)
dün yatağa geç girdim; her zaman olduğu gibi... ve ancak 8 sayfa okuyabildim.Dün yatmadan önce 14 sayfa anca okuyabildim .. Çok uykum geldi . Zorlamadım ben de . Bugün de 50 sayfa okudum. Uyumadan önce okumaya çalışırım biraz da.
Efla, hamileymişsin! Tebrik ederim. RAbbim, sağlıkla ve sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin minnonu. :)
Yaşasıııııııııın! Bir TERAZİ daha geliyor. :)
aynenOhh maşallah bir kitap daha bitmiştir,mübarek benim okuduğum bi kitap da 400 sayfanın altında değil,yazılar karınca duası 3 günden aşağı bitmiyor.
Sen de az okuyorsan ben öleyim Efla
Bu arada hamilelik takvimini yeni görüyorum,hayırlı olsun sağlıklı bir hamilelik ve annelik dilerim.
hoşgeldin :) daha önce bu şekilde belırtmedın ki, okudugun kıtaptan bılgıler verdınDaha oncede yazmıstım aranıza katılmak ıstedıgımı.. Tekrar edeyım dedım..
Elımdekı kıtap Beynıne format at-M.Barış Muslu kitabı.
Dun yazdıgımda kıtabın 44. sayfasındaydım bugun 103. sayfaya vardım.Toplamda 250 sayfa.
Bilginize
saol canım :) akıcıydı bıttı:124::124:tebrikler okuyucu sör :124::124:
imreniyorum valla bu ne hızben de dün 20 sayfa okudum süremi geçmeden bitireceğim :124:
selam herkese,
yeni kitaba başladım 20 sayfacık okudum daha yolum çok
ellerine sağlık Bilge Sör, :)
Ben geldim Nutuk'u aldım 593 sayfa yarın itibariyle başlayacağım kısmetse
amin, amin! darısı da sana olsun Hip; sağlıkla, huzurla, mutlulukla ve de hayırlısıyla...ben de tebrik ederim eflahuzurla sağlıkla alırsın kucağına bebeğini dilerim
darısı başıma
amin, amin! darısı da sana olsun Hip; sağlıkla, huzurla, mutlulukla ve de hayırlısıyla...
selam canım, yanlış anlamazsan bişi dicem
burası kıtabının raporunu verecegın yer değilkonuları karıstırıyorsun bence
Nasil yani artik bu topige rapor vermicek miyiz ? :44:
farkındaysan arkadaş listemizde değil
ve bır kaç gündür konumuza gelıyor
kendı kendıne raporlar verıyor. yani, bizi görmüyor bile
umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir okuyucu cevapveriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?