400 sayfa :26:
hm, sen bılırsın canım
istersen başka kitaba geçebilirsin?:26: sana bağlı yani
neydı kıtabının ismi?
Safran Sarı- İnci Aral
Böyle giderse bırakacağım galiba, haber veririmanladım canım.
sen bilirsin, ne yapmayı düşünüyorsun? sevmediysen bırakmalısın
Böyle giderse bırakacağım galiba, haber veririm
ben daha 100. sayfaya bile gelemedim. okurken böyle gözlerimin kapakları ağırlaşıp kapanıyor. Ben verilen sürede bitiremiyeceğim sanırım
olsun önemli değil :) sıkıcı galiba kitap?
İskender Pala nın bir kitabını okudum beğenmedim ki herkesin beğendiği bir kitap bu da okuduğum ikinci kitabı. anlatım tarzı bana sürükleyici gelmedi.
TURKUAZCANIM, aramıza hoş geldin.kuralları okudum.
kitabım bittince bitti dicem.
2 günde bir okuduğum sayfayı söylicem.
başlarkende yine senden okuma gün sayımı alıcağım.
şuan okuduğum kitabın adı yüzyıllık yalnızlık (25 günüm var bitirmek için)
tşk ler
TURKUAZCANIM, aramıza hoş geldin.
Efla, hamileymişsin! Tebrik ederim. RAbbim, sağlıkla ve sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin minnonu. :)
Yaşasıııııııııın! Bir TERAZİ daha geliyor. :)
ben de tebrik ederim eflahuzurla sağlıkla alırsın kucağına bebeğini dilerim
darısı başıma
burası güdüleyecektir seni, emin ol!hoş bulduk canım.
inş düzenli okuyucu olacağım.
terazi burcu demek; iyilik, zarafet, adalet, güzellik her şey demek! tüm güzellikler demek. (aynı zamanda da mütevazılık demek, tıpkı benim gibiçok teşekkür ederim.
terazi burcu ailelerde hiç yok, nasıl birşey olacak bakalım.hayırlısıyla doğsun yeter ki, burcu önemli değil.
...
terazi burcu demek; iyilik, zarafet, adalet, güzellik her şey demek! tüm güzellikler demek. (aynı zamanda da mütevazılık demek, tıpkı benim gibigördüğün gibi son derece mütevazıyım. )
Tabii ki canım, sağlıklı olsun da burcun ne önemi var? Fakat TERAZİ olsa fena olmaz.
Osmanlı Bankası'nın reklam sloganı geldi aklıma: yok aslında birbirimizden farkımız ama biz OSMANLI BANKASIyız!
Biz de TERAZİ burcuyuz!
Şaka bir yana sadece burcum söz konusu olunca böyle bilmiş bilmiş yazarım. herkes mütevazı olarak bilir beni!çok mütevazıymış teraziler gerçekten. kişinin kendini bilmesi iyidir
bu arada mütevazı kelimesini doğru yazan ender kişilerden birisin, tebrikler
terazi burcu demek; iyilik, zarafet, adalet, güzellik her şey demek! tüm güzellikler demek. (aynı zamanda da mütevazılık demek, tıpkı benim gibigördüğün gibi son derece mütevazıyım. )
Tabii ki canım, sağlıklı olsun da burcun ne önemi var? Fakat TERAZİ olsa fena olmaz.
Osmanlı Bankası'nın reklam sloganı geldi aklıma: yok aslında birbirimizden farkımız ama biz OSMANLI BANKASIyız!
Biz de TERAZİ burcuyuz!
Şaka bir yana sadece burcum söz konusu olunca böyle bilmiş bilmiş yazarım. herkes mütevazı olarak bilir beni!
Bu arada imla kurallarına, doğru telaffuza azami gayret göstermeye çalışırım. Türk Dil Kurumu Ana Sayfası genelde yan sekmede açıktır.
O yüzden "metavazı" ile "mutevazi"nin farklı kavramlar olduğunu biliyorum.
Sen öğretmen misin yoksa EFLA? Türkçe öğretmeni misin?
Raporumu vereyim :18:
Vadideki Zambak' a başlayamadım. günüm temizlik ve kk ile geçti. akşam arkadaşlarımızla görüşeceğiz. şimdi çıkıp hazırlanmam gerek.
gece kitabıma kavuşurum umarım
iyi okumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?