Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ben daha 100. sayfaya bile gelemedim. okurken böyle gözlerimin kapakları ağırlaşıp kapanıyor. Ben verilen sürede bitiremiyeceğim sanırım

İskender Pala nın bir kitabını okudum beğenmedim ki herkesin beğendiği bir kitap bu da okuduğum ikinci kitabı. anlatım tarzı bana sürükleyici gelmedi.

anladım, bitmesine çok var mı daha? az varsa eğer zorla bıtırmeye çalış
çok varsa ve sen bıtırebılecegınden emın değilsen
bence bırakmalısın çünkü insanın sevmedığı bir kitap olunca yavaşlatıyor insanı

şah sultan'ı mı okuyorsun?

TURKUAZCANIM, aramıza hoş geldin.

Efla, hamileymişsin! Tebrik ederim. RAbbim, sağlıkla ve sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin minnonu. :)
Yaşasıııııııııın! Bir TERAZİ daha geliyor. :)

çok teşekkür ederim.
terazi burcu ailelerde hiç yok, nasıl birşey olacak bakalım. hayırlısıyla doğsun yeter ki, burcu önemli değil.

ben de tebrik ederim efla huzurla sağlıkla alırsın kucağına bebeğini dilerim

darısı başıma

çok teşekkür ederim.
darısı senin ve isteyen herkesin başına inş.

çok teşekkür ederim.
terazi burcu ailelerde hiç yok, nasıl birşey olacak bakalım. hayırlısıyla doğsun yeter ki, burcu önemli değil.
...
terazi burcu demek; iyilik, zarafet, adalet, güzellik her şey demek! tüm güzellikler demek. (aynı zamanda da mütevazılık demek, tıpkı benim gibi gördüğün gibi son derece mütevazıyım. )

Tabii ki canım, sağlıklı olsun da burcun ne önemi var? Fakat TERAZİ olsa fena olmaz.
Osmanlı Bankası'nın reklam sloganı geldi aklıma: yok aslında birbirimizden farkımız ama biz OSMANLI BANKASIyız!

Biz de TERAZİ burcuyuz!

Son düzenleme:

çok mütevazıymış teraziler gerçekten. kişinin kendini bilmesi iyidir
bu arada mütevazı kelimesini doğru yazan ender kişilerden birisin, tebrikler

Son düzenleme:
çok mütevazıymış teraziler gerçekten. kişinin kendini bilmesi iyidir
bu arada mütevazı kelimesini doğru yazan ender kişilerden birisin, tebrikler
Şaka bir yana sadece burcum söz konusu olunca böyle bilmiş bilmiş yazarım. herkes mütevazı olarak bilir beni!

Bu arada imla kurallarına, doğru telaffuza azami gayret göstermeye çalışırım. Türk Dil Kurumu Ana Sayfası genelde yan sekmede açıktır.
O yüzden "mütevazı" ile "mütevazi"nin farklı kavramlar olduğunu biliyorum.

Sen öğretmen misin yoksa EFLA? Türkçe öğretmeni misin?

Son düzenleme:

...............

öğretmenim canım, branşım matematik. Türkçe' yi seven biriyim sadece. doğru kullanmaya çalışıyorum ama yine de yaptığım hatalar oluyor.
forumda yazarken cümle başında büyük harf kullanmak çok zor geliyor. devrik cümlelerimi de saymazsak, dikkat etmeye çalışıyorum
mütevazıyı lisedeyken öğrenmiştim, o zamandan beri dikkat ederim.

Raporumu vereyim :18:
Vadideki Zambak' a başlayamadım. günüm temizlik ve kk ile geçti. akşam arkadaşlarımızla görüşeceğiz. şimdi çıkıp hazırlanmam gerek.
gece kitabıma kavuşurum umarım

iyi okumalar

bende biraz temızlık yaptım

aynı kitabı okuyoruz desene
8.sayfadayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…