Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ben ahmet ümit okumuştum hep polisye olarak. kawim patasana kukla babı esrar beyoğku rapsodisi vs..
ilk defa bunu okudum begendim.. son 75 sayfa

sanırım ilk kitaptan sonrası hep aynı geliyor insana.
ben de ilk Beyoğlu Rapsodisi'ni okumuştum ve en çok onu beğenirim.yazarın tarzı hep aynı olduğu için sonraki kitapları olmasa da olur benim için

sanırım ilk kitaptan sonrası hep aynı geliyor insana.
ben de ilk Beyoğlu Rapsodisi'ni okumuştum ve en çok onu beğenirim.yazarın tarzı hep aynı olduğu için sonraki kitapları olmasa da olur benim için

evet.. ama patasana diğerlerinden farklıydı biraz.. en azından tabletler içeriyordu.. faili meşgul bir cinayetten iyiydi..

günaydın erkencisiniz bayanlar

bende tess in çırak kitabını bitirdim çok güzeldi seviyorum hatunu. bundan sonra hangisini azmış acaba
yeni kitabım şibumi onun la ilgili yorumlarda iyi bakalım

selam canım yanlış hatırlamıyorsam ikiz bedenler var çıraktan sonra bende çok beğenerek okumuştum kitaplarını

kinyas ve kayrayı okuyan arkadaşlar beğenmişler miydi?
bana çok ağır geliyor şuan onu okumak.. severek okuyamıyorum :26:
ilerledikçe değişir mi bu durum bilmiyorum ama..

selam canım yanlış hatırlamıyorsam ikiz bedenler var çıraktan sonra bende çok beğenerek okumuştum kitaplarını

evet canım soğol
bende wikipediden baktım günahkar sonra ikiz bedenler.bizim oradaki markette tess in kitapları çok ucuz 5,90 falan geçen kan gölü nü aldım
ikiz bedenleri yasemin de beğenmişti yanlış hatırlamıyorsam

aklından bir sayı tut bitti..

sonucu beni hayal kırıklığına uğrattı.. herşey hava kaldı.. sadece cinayeti kimin işlendiği söylendi. nasıl işlendiği hakkında tek bir şey yazmıyordu.. kitap güzel ama sonucu hiç ama hiç beğenmedim

ikiz bedenleri bende beğenerek okumuştum çırakta aynı şekilde kan gölünüde..
neden bilmiyorum ama bende marketten almıştım o fiyata :44:

tebrkler
neyi anlatıyor çocukla oyunla tedavi

Canım benim Oyunla Psikanalitik bir tedavi yöntemi anlatılıyor ama 90 yıl önce atılan ilk tohumlar bunlar. O yüzden ne akıcı, ne de sade bir dille yazılabilmiş. Çevirisi bile eski kelimelerle, upuzun cümlelerle ve benim bile aşina olmadığım psikolojik terimlerle dolu. cidden ilgisi olan biri okuyabilir, bir de psikanaliz kuramını bilmek lazım, ordn temel almış çoğunlukla, yoksa çekilmez. Ben de çok severek okumadım zaten

cok severek okudugun bişiyi tavsiye et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…