- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
günaydın kızlar hayırlı sabahlar
iskeder pala şah ve sultana başlamayı düşünüyorum bakalım
ozaman bugun sana kolay gelsineşinin tarafıda kalabalıktır senin dımı
Yusuf ve Züleyha kitabını alıcam. baya yazar çıktı. sen hangisini tavsiye etmiştin
Günaydın bilgecanlar
Aşmunikal sana da günaydın :) Kitapta geldim senin kim olduğunaYavaş gidiyorum daha yarısına ancak gelebildiö kitabın :)
Bildirim de yapayım hemen Patasana sayfa 165..
Günaydın KızlarHayırlı cumalar
Dün akşam misafirliğe gittiğimizden okuyamadım
buldun beniokadarda saklanmıştım yanlış hatırlamıyorsam sonum çok kötü olacaktı ama kime göre kötü
günaydınbende gittim msaifirliğe cem yılmaz izledik
bizim ailede öyle. akraba evliliğide oldugu için herkes iç içecanım normalde eşimin ailesi çok çok kalabalaık. Hatta eşimin dayı ve teyzelerini doğru düzgün tanımıyorum bile. Biz bi de doğru düzgün nişanlı da olmadık, çok kaynaşacak vakit yoktu, hop diye evlendik:)Hala ve amcaları tanıyorum ama.
Bugün gelecekler iki halası zaten, ama evime ilk gelişleri 3 çeşit yapmak, evi derleyip toplamak dün akşamımı komple aldı.
yeni kitabım- böyle buyurdu zerdüşt
nietzsche
ama çok ağır yahu her cümle üstünde anlamak için düşünmek lazım nasıl yazmış bu adam bu kitabı?
neden öyle dedin Sosişşş anlaşılır değil mi biyoloji kimya dersi gibi mi? Ben de mi okusamTokuz Ama Açız!
sanırım sadece biyoloji- kimya mezunları okusun diye yazılmış
hayırlı cumalar
Allah hepinize demlik dolusu çay ve sohbetle şekerlendirecek dostlar nasip etsin.(bu tweeti çok beğendim)
bu ay listeyi yaparken çok zorlancam galiba. hele kelebek le sos müthişsiniz. daha şimdiden 6-7 kitap mı ne okudunuz çok iyi
bende 6 yaparım belki
hayırlı cumalar
Allah hepinize demlik dolusu çay ve sohbetle şekerlendirecek dostlar nasip etsin.(bu tweeti çok beğendim)
bu ay listeyi yaparken çok zorlancam galiba. hele kelebek le sos müthişsiniz. daha şimdiden 6-7 kitap mı ne okudunuz çok iyi
bende 6 yaparım belki
neden öyle dedin Sosişşş anlaşılır değil mi biyoloji kimya dersi gibi mi? Ben de mi okusam
Ben de çok beğendim Azracım hoşmuş
Bende hiç zorlanmayacaksın daha bir taneyi bitiremedim
7 kitap+ 850 sayfa canım.ansiklopedi okudum da
ya anlaşılır da ben çok sıkılıyorum okurken. hücre faaliyetleri, protonlar, elektronlar vs. bunlardan bahsediyor
hadi ya merak ettim şimc,k kaç sayfa peki?
sayfa sayısını niye merak ettin ki?
205 herhalde
Ne kadar ayrıntıya girebilmişlerdir diye düşünmek için bir de laf olsun torba dolsun ortaya yeşillik oldun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?