- 8 Şubat 2013
- 2.430
- 846
- 248
Günaydın, Şu Çılgın Türkler sayfa 150deyim.
bedavaya almışsın yahu
sadece ince memed serisi kitap yurdundas 127 tl :)
maşallah canım sana
Güneş Çavması'nı pek okuyamıyorum, ekrana bakmaktan midem bulanıyor bir süre sonrao yüzden Kuyucaklı Yusuf'a başladım gece
Kürk Mantolu Madonna'yı okuyalı çok çok zaman olmuştu Sabahattin Ali'nin kalemini çok özlemişim
Sarah Jıo' nun Yağmur Sonrası kitabını bir günde sabaha karşı 4'e kadar gözyaşlarıyla okuyup bitirdim. Henüz etkisinden kurtulamasamda dayanamayıp diğer kitabı Mart Menekşelerine başladım. Beni Yağmur Sonrası kadar henüz etkilemesede yavaş yavaş bir gizem yaratmaya başladı. Sanırım bundan sonrası daha heyecanlı ilerleyecek.
Goriot Baba sayfa 50
bakalım ben de beğenecek miyim..yıllar önce okumuştum, güzeldi.
daha sonra Babalar ve Oğullar'ı okuduktan sonra Goriot Baba' yı anımsamıştım nedense
benim okumadığım çok kitabı var Nazan'ın o yüzden hiç üzülmüyrum senin gibNazan Bekiroğlu yeni roman yazsa da okusak...
geçenki kitap alışverişimde Galiz Kahraman'ı da alacaktım fakat tutarı yuvarlak olsun diye son anda sepetimden çıkarmıştım.
dün bir arkadaşım bana bir sürprizi olduğunu söyleyerek çağırdı.
sürpriz neydi: Galiz Kahraman
daha mutlu olamazdım sanırım. yarın başlarım nasipse
bakalım ben de beğenecek miyim..
ben de babalar ve oğulları yıllaaaaaaaaaaarr önce okumuştum,benzerse de hatırlamam güç olabilir
benim okumadığım çok kitabı var Nazan'ın o yüzden hiç üzülmüyrum senin gib
sen çabuk tüketiyosun
ayy inanaır mısın dün baktım kitapçıda,sonunu birkaç gün önce sattık dedi adam
en yakın zamanda edinmek istediğim bi kitap,güle güle oku
bu arada ben niye senden tek seferde bu kadar çok alıntı yaptıysam
selamlar
deli çocuğun güncesini bitirdim,belki siz de denk gelmişsinizdir face de falan bazı kitap tanıtım sayfalarınca çooook övülmüştü ama ben pek beğenmedim açıkçası..
bugün yeni kitaplar aldım
ince memed serisi
bindokuzyüzseksendört
martı
üstelik hepsi orijinal ve sadece 40liraya aldım
çok mutlyum yani
selam pinkyy ben iyiyim sen nasılsın bakalım
günaydın canımSarah Jıo' nun Yağmur Sonrası kitabını bir günde sabaha karşı 4'e kadar gözyaşlarıyla okuyup bitirdim. Henüz etkisinden kurtulamasamda dayanamayıp diğer kitabı Mart Menekşelerine başladım. Beni Yağmur Sonrası kadar henüz etkilemesede yavaş yavaş bir gizem yaratmaya başladı. Sanırım bundan sonrası daha heyecanlı ilerleyecek.
geçen gün bir kitapçıda çokça vakit geçirdim.bu kadının kitap kapağı tasarımlarına bayıldım. elime birini aldım birini bıraktım ama sonra dedimki kendi kendime ya sırf kapağını beğendin diye alınmaz ki bi kitap. ama beğenmene ve bu yorumu görmeme sevindim. almak için yeni bi bahanem oldu :) böğürtlen kışı ve mart menekşeleri nasıl acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?