günaydın kızlar
kinyas ve kayra 447 deyim
bugün bitirebilir miyim acaba :26:
dün 3 tane daha kitap aldım ve bununla beraber evde okunmayı bekleyen kitap sayısı sanırım 20 ye ulaştı
bi süre cidden almamam lazım ya
Günaydın herkese,hayırlı Bi hafta olsun inşallah...bir çılgınlık yaptım aynı anda iki kitap okuycam ilk kez..
Nazan Bekiroğlu-yol hali sayfa 26
günaydın canım
mart menekşeleri yağmur sonrası kadar etkilemez die düşünüyorum ama mart menekşeleri ve böğürtlen kışıda oldukça başarılı olmuş.
ben severek okumuştum
Evet canım haklısın en azından ağlatmadı. Westry'e aşık olduğum gibi Elliot'a aşık olamadım malesefAma o gizem sonuna kadar meraklandırıyor. Güzel bir kitaptı. Şuan Böğürtlen Kışına başladım. Bakalım o nasıl ilerleyecek.
kitabımın 142. sayfasındayım.
O zaman başkalarını da beğen, sonra da beni beğenirsin.ben senin yazılarını beğenemiyorum hep önce başkasını beğen tarzında bi yazı çıkıyo demek ki ben beğenme özürlüsü biriyim bi senin yazılarında beğen butonu aklıma geliyor sanırım
O zaman başkalarını da beğen, sonra da beni beğenirsin.
Ben sizleri hep beğeniyorum.
valla onuda yaptım canım bu sayfada ki çoğu insanı beğendim sonra tekrar seni beğendim gene olmadı şimdi gene denicem du bakim
Biliyorum tatlım. Birkaç kişininkini beğenmek gerekiyor. Beş kişi falan sanırım.
Biliyorum tatlım. Birkaç kişininkini beğenmek gerekiyor. Beş kişi falan sanırım.
Neyse.
ben hep beğeniyorum sizleri.baktım beni kimse beğenmiyor ben de beğenmiyorum kimseyi
Ayy ben de geliyorum.
Tam olarak bu kitabı okuyorum.159. sayfadayım.
Hıfzı Topuz kitaplarından 3 tane okudum bundan önce. Kesinlikle hayran olduğum bir yazar.
Eki Görüntüle 1026431
Merhaba kızlar bende varim :)
Kitabim Mitch ALBOM' un öğretmenim Mori'yle sali buluşmaları
117. Sayfadayim.
Harika bir kitap herkese tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?