Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

günaydın kızlar
kinyas ve kayra 447 deyim
bugün bitirebilir miyim acaba :26:

dün 3 tane daha kitap aldım ve bununla beraber evde okunmayı bekleyen kitap sayısı sanırım 20 ye ulaştı
bi süre cidden almamam lazım ya

iyi haftalar bayanlar

evet canım ya benimde öyle 30 kitap falan var okumam gereken onlar aslında beni 6 ay falan idare eder ama yine uygun fiyata görünce dayanamıyorum

Günaydın herkese,hayırlı Bi hafta olsun inşallah...bir çılgınlık yaptım aynı anda iki kitap okuycam ilk kez..

Nazan Bekiroğlu-yol hali sayfa 26

bu kitabım bitsin ben de aynı anda iki kitap okumayı planlıyorum bakalım
iş yerinde başka, evde ise melekler ve şeytanlar

günaydın canım

mart menekşeleri yağmur sonrası kadar etkilemez die düşünüyorum ama mart menekşeleri ve böğürtlen kışıda oldukça başarılı olmuş.

ben severek okumuştum

Evet canım haklısın en azından ağlatmadı. Westry'e aşık olduğum gibi Elliot'a aşık olamadım malesef Ama o gizem sonuna kadar meraklandırıyor. Güzel bir kitaptı. Şuan Böğürtlen Kışına başladım. Bakalım o nasıl ilerleyecek.

böğürtlen kışında mart menekşelerinde olan bi kaç insanla karşılaşacaksın ben böğürtlen kışını beğendim güzeldi ve ağladım

O zaman başkalarını da beğen, sonra da beni beğenirsin.
Ben sizleri hep beğeniyorum.

Ayy ben de geliyorum.
Tam olarak bu kitabı okuyorum.159. sayfadayım.
Hıfzı Topuz kitaplarından 3 tane okudum bundan önce. Kesinlikle hayran olduğum bir yazar.

Merhaba kızlar bende varim :)

Kitabim Mitch ALBOM' un öğretmenim Mori'yle sali buluşmaları
117. Sayfadayim.
Harika bir kitap herkese tavsiye ederim.

Ayy ben de geliyorum.
Tam olarak bu kitabı okuyorum.159. sayfadayım.
Hıfzı Topuz kitaplarından 3 tane okudum bundan önce. Kesinlikle hayran olduğum bir yazar.

Eki Görüntüle 1026431

Merhaba kızlar bende varim :)

Kitabim Mitch ALBOM' un öğretmenim Mori'yle sali buluşmaları
117. Sayfadayim.
Harika bir kitap herkese tavsiye ederim.

konumuzun ilk mesajını okuduysanız katılabilirsiniz elbette aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…