İyiyim tesekkurler kelebekk :) sen nasılsın?
Okuldaydım geldim, simdi de spora gidicem. Yine kitabımı elime alamadım. :44:
ve bende severim Gorki'nin kitaplarını.
Sen ne okuyorsun su an?
iyiyim canım sağ ol..
inanır mısın bilmiyorum ama c.tesi gününden beri hiç bişey okuyamıyorum hiç vaktim yok..
Ayy evet simdi okudum sayfaya yazdıklarını... Saglık problemleri varmıs yakınlarının. Uzuldum, cok gecmis olsun...:26:
Nazarımız mı degdi sana yoksa?Oyle ise uzulurum yahu. :26:
sağ ol canım
yok be canım ne nazarı dönüşüm muhteşem olacak inşallah
Olsun olsun. Her sey yolunda olsun da... En onemli sey saglık :) Hızlı okuyorsun nasılsa. Acıgı kapatırsın bence.
Hangi kitaplar var sırada bakalım?
doğru söylüyorsun canım herşeyin başı sağlık
güneş çavmasına başlaya bilirim
okunmamış bir dolu kitabım var ama kitap almaktanda alıkoyamıyorum kendimi yeni siparişler vereceğim[/I]
Aynen bende oyleyim. Annemden ve babamdan kalma 70li 80li yılların eski kitaplarını okumayı cok daha fazla sevsem de yeni kitap almaktan alı koyamıyorum kendimi. 2 hafta once 4 set kitap aldım 550 lira bayıldım. Hala daha listeme kitap yazmaya devam ediyorum. :44: Hastalık gibi. :44:
benimde o yıllara ait aile yadigarı kitaplarım çok fazla kokuları bile çok güzel..
hangi kitapları aldın ki?
annem hep der zamane kızları ayakkabı çanta delisi benim ki kitap diye zapdedemiyorum kitap alma dürtülerimi
Ben saksı değilim.Kızlar, Canlar;
Bir kitap arıyorum EKİTAP olarak.
O bölüme yazdım. Birisi ilgilendi ama mesaj gönderemedi bir türlü!
Gelmedi mesaj falan. Aslında çok ilgilendi sağ olsun.
Sizlerden bilen var mı?
Ayşe Kulin - VEDA'yı arıyorum bu arada...
Ben saksı değilim.
Neden kimse bana cevap vermiyor?
mümkünse evet,canım tam olarak nasıl arıyon.e kitap indirme siteleri var satın almadan indirebiliyorsun onları mı diyon
mümkünse evet,
kızlar kitap okurum ama bu bende bir alışkanlık değil maalesef ,kendim için bunu bir düzene oturtturmam lazım ama nasıl ,kitap okuma alışkanlığını kazanmam için bana ne önerirsiniz yada hangi kitapları önerirsiniz bide kitap okuyabilem için bir kitabın beni sarması lazım sarmamışsa o kitabı okumak zulüm gibi geliyor
Canım, mesela ben gun icinde buldugum her vakit kırıntısını kitap okuyarak degerlendirmeye calısıyorum. Sehir ici ya da sehir dısı yolculuklardaki zamanlarını kitap okuyarak gecirebilirsin. Gun icinde vakit bulamıyorsan geceleri yatmadan once okuyabilirsin. Geceleri 1 saat bile okusan haftada en az 1 kitap bitirirsin. Haftada 1 kitap bitirmekte ideal bence. Bu sekilde bir duzen tutturabilirsin. Kitabın seni sarması konusunda da şöyle bir öneri de bulunabilirim; kitap okumayı bir hobi ya da bos vakit degerlendirme aktivitesi olarak degil de, yeni bir seyler ogrenme ve bilme istegini bastırma eylemi olarak gorursen kitabın hikayesine degil icindeki bilgileri almaya bakarsın ve kitabın hikayesinin seni sarıp sarmadıgına degil, bilgilerinin seni tatmin edip etmedigine bakarsın.
teş.ederim peki bana kesinikle bunları okumalısın dediğin birkaç kitap ismi söyler misin
Adam Fawer - Olasılıksız
Khaled Hosseini - Bin Muhteşem Güneş
Zülfü Livaneli - Serenad, Kardeşimin Hikayesi
Bunlar olabilir bence :)
kızlar kitap okurum ama bu bende bir alışkanlık değil maalesef ,kendim için bunu bir düzene oturtturmam lazım ama nasıl ,kitap okuma alışkanlığını kazanmam için bana ne önerirsiniz yada hangi kitapları önerirsiniz bide kitap okuyabilem için bir kitabın beni sarması lazım sarmamışsa o kitabı okumak zulüm gibi geliyor
Ben de kitabı bitirmenin ve yeni bir kitaba başlayacak olmanın heyecanı ile kitaplarımı çok keyifli ve hızlıca okuyabiliyorum.
Hakan Günday kitaplarını da bir düşün derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?