selamEvet, birazdan oturup kitabıma kaldığım yerden devam edeceğim.
Ya kızlar instagramınız var mı? İnstagram da çok güzel kitap fotoğrafları paylaşan hesaplar var. Bayılıyorum onlara bakmaya. Siz de seviyor musunuz, takip ediyor musunuz? Yoksa tek manyağı ben miyim?
ahh nar ağacı...ben bayılarak okudum ama senin yaşadığın bu kitaba eli gitmeme durumunu Budala'da yaşamıştımNar Agaci...((
3 gundur 61 sayfa ancak okudum. Ilk defa boyle birsey oluyor. Basladigim kitap beni ceker sonu gelmeden rahat edemem. Buldugum her firsatta icine duserim kitabin ama nar agacini okuyamadim. Hatta okumak zorunda olmayim diye bos 2 saatimde eve bile gelmedim. Halbu ki okuyan herkez hayran kalmis kitaba.
Arkadaslar varmi aranizda herhangi bir kitaba bu kadar soguk kalan???
hangi hesaplar link atar mısın özel mesajla
gerçi instagram hesabım yok ama açık hesaplara bakabilirim sanırım
amin canım...
)) sağ ol
hangi hesaplar link atar mısın özel mesajla
gerçi instagram hesabım yok ama açık hesaplara bakabilirim sanırım
amin canım...
)) sağ ol
Gunaydin Bilgeler
sabah erkenden kalkip kitap okumayi ozlemisim ...
Ahmet Umit Sultani Oldurmek 83. Sayfadayim...
günaydın bilgelerim
3gündür misafirim vardı,az önce yolladım,dolayısıyla otobüste okuduğum 8-10 sayfa
evimin şu anki halini görseniz arkanıza bakmadan kaçarsınız heralde
selam
ben de çok seviyorum o tarz sayfaları
instagram da yeniyim ama benim profilim de çektiğim kitap fotoğraflarıyla şenlenmiş durumda
ahh nar ağacı...ben bayılarak okudum ama senin yaşadığın bu kitaba eli gitmeme durumunu Budala'da yaşamıştım
gülo gülo gülo
seni görmek çok güzel
merhaba arkadaşlar...
şehir dışındayım o yüzden internete pek giremiyorum ve pek okuyamıyorum. Kuyucaklı Yusuf bitti
keyifli ve mutlu hafta sonları hepinizee
Beynine bir kez hava değmeye görsün. 159. sayfadayım.
Bir 5 dakikaya atacağım.
Nasıl bir kitap acaba?
fatoskedi benim instagram hesabım beklerim. Ben de bir kaç kitap fotoğrafı atmış durumdayım.
Bir de sana sorsam, nasıl kitap diye?
takipteyim
Bir de sana sorsam, nasıl kitap diye?
merhabalarKuyucaklı Yusuf'u çok çok severek okudum, karakter analizleri çok hoşuma gitti. Sabahattin Ali'nin kalemi ve romantizmi zaten çok hoşuma gidiyor. tavsiye ederim...
bu arada arkadaşlar 1Q84-Haruki Murakami yeni kitabım, az sonra başlıyorum çok kalın olduğu için 1 ay bile sürebilir bitirmem
Teşekkür ederim. 1-2 ay kadar kitap almayı düşünmüyorum ama hemencecik D&R sepetime ekliyorum.
Günaydın! Başım ağrıyor. Migren!!!sendromdan günaydın:18:
yeni kitabım Erken Kaybedenler.
Günaydın canım. Hayırdır hastane falan?günaydın hafta sonu hiç okuyamadım sabahta eşim bıraktı işe gene okuyamadım akşamda eşim alacak hastaneye gideceğiz.
iş yerinde okuyabilirsem okurum ama kitabıma bile karar vermedim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?