Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

çeviri de önemli böyle eserlerde. ben bir sorun yaşamadım yazarın bunalımının içimi bayması dışında

günaydınn..ben belkide psikolojim bozuk olduğu bi dönemde okudum bilemiyorum ama kitabın sonuna doğru bi başladım bittiğinde hala ağlıyordum :)))

merhaba kitapkurtları
bende klasiklerden nana ya başladım umarım kısa sürede biter çünkü çok sevmedim. oysa ne güzel kitaplarım var okuyacağım

bu arada yine markafoni de kitap molası diye bi sürü yeni kitap satışı var belki ilginizi çeker.(aman reklam amaçlı üyelik demesinler.)

Nana'yı okumuştum. İlk başlarında çok çok isimler vardı. Fransız isimleri insanın aklında da kalmıyor. Ama okudukça da güzelleşiyor, ilk zamanlar dışında severek okumuştum.

Nana'yı okumuştum. İlk başlarında çok çok isimler vardı. Fransız isimleri insanın aklında da kalmıyor. Ama okudukça da güzelleşiyor, ilk zamanlar dışında severek okumuştum.

Nana'yı ben de sevmiştim fakat kişilik olarak değil

selamlar herkese
nerdeyse 10 gün oldu kitaplarımı hala bitiremedim
yol hali sayfa 260
goriot baba sayfa 182
bunlar bitince bi süre ara vericem galiba,ders çalışmam lazım

iyi günler bilgeler sinan yağmur- kimya hatun a başladım

ben sinan yağmur un dilini hiç beğenmemiştim
(aşkın meali İbrahim ile Hacer'i okumuştum)
bakalım sen ne diyceksin

Evet bilgeler Şu Çılgın Türkler bitti Bu milletin başına Mustafa Kemal gibi bir deha iyi ki gelmiş. İnsanların siyasi görüşü ne olursa olsun, Mustafa Kemalin bu millet için yaptıklarını kimse inkar etmemeli. Milli Mücadele emperyalizme karşı verilen haklı bir savaştır. İstiklal Savaşıdır.
Bu kitabı okuyun okutturun. Kaç kere gözlerim doldu, göğsüm kabardı anlatamam.
Şehitlerimize binlerce kez rahmet diliyorum, Allah mekanlarını cennet etsin. O Çılgın Türkler her zaman kalbimizde...
Bu kitabı yazan Turgut Özakman'a da rahmet diliyorum, iyi ki yazmış iyi ki...

Nana'yı ben de sevmiştim fakat kişilik olarak değil

evet isimler çok korkunç ama 3-5 temel karakter dışında diğerlerini aklımda tutmakla uğraşamayacağım.klasikleri okumayı zorlaştırn kesinlikle şu isimler

evet isimler çok korkunç ama 3-5 temel karakter dışında diğerlerini aklımda tutmakla uğraşamayacağım.klasikleri okumayı zorlaştırn kesinlikle şu isimler

bir kişinin dört ismi artı soyadı var
bir de o dört ismin her birinin ayrı ayrı kısaltması var ki o beni benden alıyor

Ben de buna başlıyorum yarın.

Eki Görüntüle 1037773

Ya kızlar aynı anda iki kitap okuyanlarınız var. Nasıl beceriyorsunuz bunu? Ben yapamam herhalde.

Günaydın. Bende genelde iki kitap birden okuyorum. Birini çalıştığım yere getiriyorum öğle arası ya da boş kaldıkça okuyorum.
Diğerinide evde fırsat buldukta okuyorum.

kızlar patasana bitti

iskender pala - babil'de ölüm istanbul'da aşk bitti,,

buğün bukre ye başladım

kızlar patasana bitti

iskender pala - babil'de ölüm istanbul'da aşk bitti,,

buğün bukre ye başladım

ayy bukre çok güzel bende şuan yarısından fazlasını okudum.. yaa sözler kelimelerr.. şuan aşık değilim ama yeri gelio aşk yaşıorum yeri gelio aşk acısı çekiorumm

günaydın bilgeler
İskender Pala Mihmandar bitti dün
bugün Jane Austen Aşk ve Gurur'a başlıcam.. akşamları da Melekler ve Şeytanlara devam

Ben de buna başlıyorum yarın.

Eki Görüntüle 1037773

Ya kızlar aynı anda iki kitap okuyanlarınız var. Nasıl beceriyorsunuz bunu? Ben yapamam herhalde.

ben mecburen okuyorum yoksa ben de tercih etmezdim
melekler ve şeytanlar kitabım ansiklopedi gibi büyük kalın ciltli vs.. yanımda taşımam imkansız onu mecbur evde okumalıyım
eee yanımda kitap olmadan da dışarı çıkmam imkansız.. o nedenle gündüz başka gece başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…