- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
ben her dediğini anlamıyorum yaaaaa
genel olarak anlıyorum ama
%40 ını anlamadım yani ......... bendemi soun var?
zaten en başındada demiş ben bu kulaklara göre ağız değilim diye ama adam kaç yıl öncesinden yazmış benim hala anlayamadıgım çok yer var
kendimi kötü hissediyorum 15 gündür okuyorum kitabı vede sadece 110 saya falan okuyabildim sadece bu kitabı okuyorum bide:) 2. kitap falanda okumuyorum
tam olarak anlamak için başka yapmam gereken bişe varmıki?
günaydın kızlar. hayırlı sabahlar
iskerder pala şah sultane devam
senden önce bende, hiç ağlamamıştımkitabının konusu çok hoşuma gitmişti :26:
sa günaydın nasılsın lavin
merhaba kitapkurtları
bende klasiklerden nana ya başladım umarım kısa sürede biter çünkü çok sevmedim. oysa ne güzel kitaplarım var okuyacağım
bu arada yine markafoni de kitap molası diye bi sürü yeni kitap satışı var belki ilginizi çeker.(aman reklam amaçlı üyelik demesinler.)
Nana'yı okumuştum. İlk başlarında çok çok isimler vardı. Fransız isimleri insanın aklında da kalmıyor. Ama okudukça da güzelleşiyor, ilk zamanlar dışında severek okumuştum.
iyi günler bilgeler sinan yağmur- kimya hatun a başladım
Nana'yı okumuştum. İlk başlarında çok çok isimler vardı. Fransız isimleri insanın aklında da kalmıyor. Ama okudukça da güzelleşiyor, ilk zamanlar dışında severek okumuştum.
Nana'yı ben de sevmiştim fakat kişilik olarak değil
evet isimler çok korkunç ama 3-5 temel karakter dışında diğerlerini aklımda tutmakla uğraşamayacağım.klasikleri okumayı zorlaştırn kesinlikle şu isimler
Ben de buna başlıyorum yarın.
Eki Görüntüle 1037773
Ya kızlar aynı anda iki kitap okuyanlarınız var. Nasıl beceriyorsunuz bunu? Ben yapamam herhalde.
kızlar patasana bitti
iskender pala - babil'de ölüm istanbul'da aşk bitti,,
buğün bukre ye başladım
Ben de buna başlıyorum yarın.
Eki Görüntüle 1037773
Ya kızlar aynı anda iki kitap okuyanlarınız var. Nasıl beceriyorsunuz bunu? Ben yapamam herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?